Защо не се свържете

Алгоритъмът е проста:

  1. Ние разберете причината;
  2. Ние се опитваме да се опитаме всички възможни начини за решаване на проблема;
  3. Ние правим заключение за това какво да правя и какво да не правим, когато отново възникване на такава ситуация.Какво не работи в контакт

Защо не го прави контакта (а) за

Не, и това? Вие просто не зарежда уеб страница уеб? Не се изненадвайте, и това също може да бъде вирус.

Какво не работи в контакт

VKontakte не работи. Какво да се прави. Начини за решаване на проблема


Така че, за да започне да се отговори на въпроса какво е направено досега, като например някакви проблеми с мрежата. Това може да помогне за разрешаване на проблема.

Най-лесният начин за борба с интернет измами - инсталиране на антивирусни програми. В първите няколко минути на работа, тя ще открие и премахне всички злонамерени файлове, съдържащи се в компютъра.

За ентусиазиран ръководство е малко по-различна.

Какво не работи в контакт


Почти никой от текущия сайт, или антивирусен софтуер не може да осигури 100% контрол и защита срещу проникване на зловреден софтуер в живота на невинни потребители. Всичко това показва, че по-голямата част от активните потребители на интернет ще трябва да просто да се откаже от Windows-системата и да се премести на по-малко популярен - Unix, например. Въпреки това, "силата" на измами всеки ден набира скорост, а гаранцията за това, че операционната система Unix ще проведе много повече развитие Бил Гейтс в почти невъзможно. Неопитните потребители трябва да започнат с инсталацията на вашия компютър Mandriva Linux, Kubuntu Linux или SUSE Linux. Те са по-малко престъпник, вируси са стабилни и в никакъв случай не отстъпва на Windows, като дизайн. Ако сте - опитен потребител, не се страхуват от трудностите и готови да калайджия малко с конзолата, можете перфектен Arch Linux, достъпни и в същото време подобри операционната система.

Какво не работи в контакт

Друг съвет, какво да правя, ако не работи VKontakte ...

Как да инсталирате отново операционната sistemuWindows:

Преди да започнете инсталацията, моля, имайте предвид, че при надграждане версията на операционната система на всички програми и драйвери на ще трябва да се преинсталира отново. Така че, първото нещо, което трябва да копирате необходимите файлове на външен носител. След това - изтеглите драйвери от интернет или чрез използване на DriverMax, копиране всички програми на вашия компютър.

Какво не работи в контакт

Какво не работи в контакт

Така че, да обобщим малко.

Какво не работи в контакт