Защо не се показва на сайта VKontakte

Какво не работи в контакт
Периодично интернет потребителите по някаква причина има проблеми с отварянето на някои сайтове. Един от най-често срещаните проблеми - невъзможността да се стигне до страницата си Vkontakte. "Защо не контакта сега?", "Защо не дойдеш в контакт?" - въпроси, осеяно Network. Ние ще се опитаме да отговори на тях напълно.Какво не работи в контакт


Втората причина, поради която да не работи Vkontakte, може да блокира злонамерен софтуер. Необходимо е да търсите файлове и svc.exe vkontakte.exe и да ги изтриете. Но преди всичко, в параметрите на файлове и папки за търсене чрез проверка във всички точки (търсим скритите файлове, системните папки и т.н.).

Друг начин да се намери отговор на въпроса "Защо не работи контакти?" - да се опита да влезе в сайта, използвайки vk.com на домейна. В някои случаи това помага.

ВАЖНО! След всеки метод за решаване на проблема "Защо не се свържете с" Трябва да рестартирате компютъра си!

В обобщение, можем да направим следните изводи. Ако не можете да посетите сайта Vkontakte, че е възможно, че се извършват технически работи, така че трябва да изчакаме още малко. Ако това не се случи, то вероятно е случаят, в вирусите. Antivirusnik трябва да актуализирате (ако по-стара версия), или да инсталирате нов. Напълно сканирате компютъра си, да изтриете всички злонамерени файлове и след това опитайте отново да отворите сайта. На добър час!