Защо не мога да се хранят млечни продукти бебето краве от Финландия

Всеки вид произвежда специално мляко, което съответства на състава на уникалните нужди на своето потомство. Например, краве мляко отговаря напълно на хранителните и физиологични нужди на телета, но не отговарят на малкия човек. Сега можем да видим защо.Скоро след раждането, телето се изправя на крака и започва да ходи. След 6 седмици, теглото се удвоява. За 2 години телето вече има размерите на възрастен и способността да се възпроизвеждат. Обемът на мозъка се поддържа в стойности ⅓ възрастни мозъка.

За да се роди човек удвоява теглото си в рамките на първите 4-5 месеца, а разходката започва само към година. До 12 месеца от мозъка на детето расте почти три пъти.Бързият растеж на прасеца означава, че млякото има значително по-високо ниво на протеин. Теле нужда възможно най-ефективно да получат мускулна маса и тегло.

Физическата височината не е толкова интензивен. Поради това, жените мляко съдържа 3 пъти по-малко протеин. В този случай, майчиното мляко доставки в тялото на детето е много по-голямо количество полиненаситени мастни киселини, от съществено значение за развитието на мозъка.

И накрая, кърмата съдържа специални съставки, които предпазват бебето от инфекции и възпалителни процеси и да допринесат за развитието на имунната му система. По този начин, съставът на краве мляко (която сега е основният продукт на мляко и млечни продукти), не го позволява - в обичайния си вид - използва се като заместител на кърмата.