Защо не използвате някои антивирусни програми

Напоследък съм станал много често питат за това, което се случва, ако сложите и няколко анти-вирус и дали е възможно да се направи това.

Какво ще се случи, ако не се сложи антивирус

Разбира се, аз отговорих, че е невъзможно, но как колоритен беше моят аргумент - не знам. На другия ден, четене на любимата си това се случи, се натъкнах на една добра оферта, много жизнена и ясно илюстрира събитието означавано (инсталирани множество антивирусни). Реших да споделя с вас, така че проблемите са изчезнали и имаше усмивка;)Една глава е добре, но три - бюст

"Днес донесе компютър с диагноза - спирачки. Включени, той изненада две антивирусни. Един изтрити, рестартиране, с изненада установи, че антивирусната програма имаше три! Работил съм на цялата система, най-вероятно нещо като това:Потребителят отваря файла.

Първият антивирус (весело): О дейността на винта - трябва да се провери!

Вторият анти-вирус (бдителни): някой шпионаж във файла, че потребителят се опитва да чете. Подозрително. Проверете-ка и двете!

Трети антивирусна (замислено): Да, потребителят чете файла, че е добре. Така че, но двамата мъже, които намериха върху него и всеки други - всичко това е едно. Проверете всички!

Първият антивирус (внезапна съмнително). Странно. Не пречи на никого, да проверя файла, който бе открит от страна на потребителя - изведнъж две от някои съмнителни типове започват да ме и един до друг се тества. Какво се случва. Позволете ми да се покажат на тях също.

Вторият анти-вирус: В отговор на опит да се провери съмнителни сделки с файловата система записва се опита да сканирате отговор! Achtung! Achtung! Verboten! достъп Блок! Всички блок. Лазерно воле на десния борд, готови на стачка!

Третият анти-вирус: Нищо така се фойерверки. Тук кихна, кихна така. Hang мисля, че система от грях ... "(в) това се случва

Епилог.

Това са нещата тук.
Така че бъдете внимателни - никога не знаеш какво :)