Pyelectasia плода причините и лечението

Pyeloectasia нарича патологията, свързана с промяна в размера на бъбречното легенче. Това е кухина в бъбреците, където има натрупване на урина. Биологично течност идва от чаши в таза, а след това в уретера, от който отива в самата пикочния мехур. Pyelectasia плода показва лошо диурезата от кухините бъбреците.Pyelectasia го плодове

Причините за заболяването

Кухините започват да се разширява чрез флуид под налягане се увеличава в бъбреците. Този феномен се появява, защото на изтичане, нарушаването на които е свързан с рестрикционни каналите за извеждане на урината и под бъбречна кухина. Уретера стеснява поради излагане на извън съда или сраствания, както и неговото непълна форма.

Често ограничение задейства обратен поток на биологична течност от пикочния мехур поради повреда в клапана, което пречи на процеса. Мъж плода е по-податливи на появата на болести поради специфични начини за изграждане на което оставя урина.

pyelectasia бъбреци на плода се среща в два случая:

  1. В случай на отклонения в развитието.
  2. Благодарение на наследствеността.

Разширяването на кухините на бъбреците за момчета - е физиологично явление, което за мъжки често е норма от болестта. Това pyelectasia плода в повечето случаи това е двустранен, отколкото едностранно. Промените във времето, за да гледате на динамиката, да предприемат необходимите мерки.Форми pyeloectasia гравитацията

Pyelectasia го плодове
Има следните форми на патология:

Когато се роди дете с тази диагноза, лекарят няма да бъде в състояние да предскаже точно прогресия на заболяването. В лека до умерена възможно неговото изчезване или частично представяне по време на развитието на целия организъм. Независимо от проявите на формата. детето е под наблюдението на специалист за дълъг период от време.

Ако двустранен патология напредването на растежа на бъбречни кухини не са нормални, и функционират бъбреците лошо, хирургическа намеса е необходима.

За работа използва миниатюрен инструмент, който се вкарва в тялото на детето през уретрата.

За пикочните пътища без да възпаление, пациентът е готов за хирургия от курс на противовъзпалителни лекарства безопасно растителна основа. Въпреки това, заболяването може да се появи няколко години след успешна операция, така че експертизата трябва да се извършва непрекъснато, за да забележите промени в бъбреците.

Pyelectasia десния бъбрек, както и отляво, не може да се промени чрез превантивни мерки. Една жена, която иска да стане майка, трябва да се следи здравето, особено в момент, за да премине на бъбреците лечение, ако се изисква такъв. Когато има история на патология, че по време на бременност трябва да се ограничи приема на течности и да се следват съветите на лекаря, за да се изключи рискът от заболяването при децата.

лечение на болестта

Методи за лечение на патологии нефролог регистри, които трябва първо да елиминират причините за възникването му. При бременност, появата на заболявания, причинени от надясно или наляво за увеличаване на прогестерон и матката, което води до частично сгъстяване на уретера. За да се избегнат усложнения, е необходимо да посетите лекар, който ще наблюдава процеса.