Как да кандидатствате руж, какви са червенината, като тяхна

прилагане на руж

Лице перфектно подравнени тон и прах, без руж изглежда плоска и безжизнена.

Незачитане на този продукт - най-голямата грешка, че начинаещите често правят в областта на грим.Въпреки това, често има и други Bobble: неправилно прилагане на продукта.

Ето защо е необходимо не само да се купят най-подходящия инструмент, но също така да разберат как да се прилагат руж.

Как да кандидатствате руж: видове продукти

Има няколко вида руж:

- обикновен компактен;

- Loose брашнеста;

- оригиналната топка;

- полезен крем;

- миг гел (или течност).

прилагане на руж

В допълнение към функциите на прилагането на самия продукт, е необходимо да се вземат предвид вида на кожата. По този начин, компактен и брашнеста руж да се насладите на всички момичета: гъста, суха текстура ще изглежда добре на всяко лице. Пигменти напълно легнало положение, леко.

Въпреки това, мазна кожа с разширени пори и силен блясък прахообразен руж ще работи също и като рогозки агент, премахване на мазни "блясък". В същото време, собствениците на един крем, мазни храни - просто бедствие. Те изостри проблема, обърнете лицето на палачинката масло.

Крем продукти перфектно работят върху суха кожа. Те го смекчи, пилинг маска, подхранват, грижи за повредените дермата. Но гел или течен руж на, че няма абсолютно никаква мазнина, суха кожа е малко вероятно да се поберат. Те са устойчиви, така че носенето им се препоръчва за жени с зряла кожа, което означава, декоративни задържане лошо.

Ball руж с лек блясък shimmernym добро за суха или нормална кожа. Дори и на мазна деликатна светлина блести не на място. Ако продуктът е матова продукт, той може да се използва.

Как да кандидатствате руж от вида на продукта

Свеж ружа прилага специална четка с скосен върха. За да се потопи в бутилка, натиснете стената да се разклаща излишната продукта и да причини малки порции на пигмента, прозрачния слой. Shade инструмент, просто защото е много лесно да пада и разпространение над кожата.

Същото се отнася и сух компактен ружа. Писането продукта по четка, ще трябва да изберете област на скулите или бузите леки плъзгащи движения. Четка трябва да бъде много мека, с естествени или изкуствени влакна.

За топка червя четка необходим обем, широк. Такова средство може не само да подчертае скулите най-бързо контур лице: Нанесете светъл цвят на бузите, брадичката и челото.

Cream руж нанася с пръсти. Малко количество се нанася дот област скула подложки и сенчести така че да не се вижда преходи. След прилагане на прах прозрачен прах ружа. Този продукт се препоръчва при вечер грим.

Прилагането на гел руж има свои собствени характеристики, много малко хора знаят как правилно да се прилагат руж от този тип. Тайната е проста: средствата, прилагани към "голи" кожа без тонус и прах. Тя изсъхва много бързо, така че трябва да работим много усилено, притискащо движение. Ако се бавим, гел база абсорбира и засенчване няма да работи.

Ако са причинили твърде много на продукта, не забравяйте да се отървете от него. Вложените бузите кукла са добри в приказките. Излишният сух руж може да бъде отстранен чиста четка и прах. Течността ще трябва да се измие.

Как да кандидатствате руж от типа на лицето

грим изкуство разделя лицата на всички жени на четири основни типа: овални, триъгълни, кръг, квадрат. Класическият метод за прилагане на руж "скулите ябълки" ще бъде от значение в перфектно овално лице, но и други видове, не са подходящи. Ето защо, ние трябва да се научим как да се прилагат руж от вида на човек, за да се коригира леко формата си.Овалната лицето не се нуждае от корекция. Това е най-безпроблемно, класическа форма. Достатъчно, за да намерят тези "ябълки", се докосне до тях пигмент и му сянка до района на храм. Ябълките, наречени най-изпъкналата част на бузите. , Трябва да се усмихне на отражението си в огледалото, за да го намерите: всичко ще стане ясно. За деня на грима трябва да се вземат малко розово или праскова пигмент.

Вечерен грим трябва да бъде по-ярка, така че трябва да се прилага пигментиран продукт, а не върху ябълките себе си, и по скулата. За да се определи това място, оттеглям бузата. Димпълс образувани ще покаже мястото на приложението, трябва само да се сянка на тона към средното ухо.

прилагане на руж

В триъгълна форма на лицето различава рязко брадичката. За да се отклони вниманието от това, което трябва да се прилагат руж върху скулите по-широката си част и сянката на храма. След това нанесете пигмент на челото над района на храма, за да го стесним да работи на линията на косата.

Кръгло лице трябва да се даде ясна облекчение. Мислено се направи линия от центъра на ухото на ъгъла на устните и я запълнете с подходящ руж, не забравяйте да засенчи по челюстта. След това трябва да потъмнее тясната зона между линията на косата на челото и веждите. Задължително правило: не Shimmer! Radiance подчертая само с формата на лицето, както и че е необходимо - да се премахне й акцент. Поради това продуктът не трябва да бъде само мат.

прилагане на руж

На един квадратен лицето ясно да се разграничат челюст. Но с тази функция и трябва да се работи, измества акцента върху бузата. За да направите това, вие трябва да вземете продукта на тъмен цвят и нанесете върху най-широката част на челюстите - това визуално "скрие" тях.

Ако човек е тесен, можете да го разшири визуално. За да приложите правилно да се изчерви, че е необходимо да се намери точка на кост на нивото на скулите ученика, нанесете пигмент върху него. След това издърпайте бузите и налагане на тъмно пигмент в района под храма на скулата. Запалката пигмента се прилага към скулите, брадичката, челото, носа. Тъмно и светло пигмент се нуждаят от добра сянка.

Как да кандидатствате руж: tsvetotip

При избора на цветове руж трябва да вземат под внимание не само с цел за грим (ден или вечер изображение), но също така и такива неща като кожата оттенък, цвят на косата. Като естествен грим - това е нещо, което трябва да се стреми, можете да захванете леко се бузите и вземете даден продукт, най-близо в тон с естествения цвят на кожата.

прилагане на руж

Ако podton розово, цвят руж трябва да бъде студено. Подходящи корали розови нюанси. За жълтеникав оттенък добър праскова, кайсия пигменти.

Тъмнокоса момичета трябва да се обърне внимание на кораловите, мед, бежово-розово, червено, кафяво нюанси. Блондинките се вписват бледо розови тонове или, напротив, лилави тонове. Праскова сянка универсални. Ако човек се изгори от слънцето, а след това кафяво, бронзови, охра тонове подходящи. Как да кандидатствате руж червенокосите красавици? В зависимост от интензивността на цвета на косата, можете да използвате почти всеки цвят, с изключение на кафяво и откровено кукла розово.

Важно е да се вземат под внимание на цвета на червилото: те трябва да звучи в унисон. Неприемливи свързващи студени и топли цветове, които се използват, за да измести розов и кафяв пигменти. Правилото е просто: кафяво червило - бронз, мед, охра ружа. Pink червило - един и същи цвят по бузите. Червено червило - korralovy пигмент и т.н.

Как да кандидатствате руж: тайните на гримьори

Професионалните гримьори знаят много от тайните на правилното прилагане на руж. Нищо сложно в тях, така че можете да вземете някои основни техники за обслужване и винаги имаме добра грим.

- Малки shimmernye пайети очарователен поглед към младия лицето, особено ако четката, за да се докоснат до най-високата част на скулите. За дамите на възраст между всеки блясък противопоказано между.

- Ако се приложи към ябълчната кост естествения пигмент, а под него - по-интензивно, изображението ще бъде по-изразителен.

- Cream Blush добре с крем тонален основа и брашнеста - суха. Ако крем руж не, тогава се прилага суха само трябва предварително да пудра за лице.

- За да научите как правилно да се дозира количеството продукт, необходимо, за да не започне с четка, и с пръсти. За да започнете да набирате подложката на средния пръст и спад на продукта е лесен за сянка скулата до храм. Оценка на резултата и повторете, ако е необходимо.

прилагане на руж

- Cream руж може да се прилага не само по бузата, но по устните. Вземи отличен заместител на обичайното червило, освен това, може да бъде идеално се комбинира с тона на бузите.

- За коригиране на някои недостатъци не трябва да запомните много специални техники, схеми и техники. Достатъчно е да се научат един универсален правило: областите, които се нуждаят, за да прикрие, покрит с тъмен пигмент (руж, коректор, прах и т.н.). Тези, които трябва да се съсредоточи - светлина.

Нищо сложно в правилното прилагане на не се изчервявам. Това ще отнеме малко практика и качество на козметичен продукт.