Премахване на удължаване на двете ноктите у дома (снимки и видео)

 • Как да премахнете гел нокти Naroscheny
 • Как да премахнете акрилни нокти Naroscheny

Много от нас са Naroscheny нокти, а понякога има един въпрос - като най-премахване на удължаване на нокти, ако няма възможност да овладеят? Тази процедура е съвсем възможно в дома, но трябва да се помни - собствените си нокти не са толкова много, разглезена от износване изкуствени нокти като безгрижни, груб процес на тяхното отстраняване. Поради това е необходимо да имаш търпение по този въпрос и да действа много внимателно.Как да премахнете гел нокти Naroscheny

Ако пръстите ви са украсени с гел нокти, тяхната "край" ще дойде само с трион, а не-разтворител означава, че те не се смекчи. За изчистване на родния нокътната плочка от тези орнаменти, ще ви трябва:

 1. Клещи (известен също като телени резачки).
 2. Грубо абразивно рязане (два, номерирани 80 до 100 песъчинки, 150 и 180 песъчинки).
 3. Четка за метене, нарязан на прах от пръстите си.
 4. Бар-баба да донесе на гладкостта на нокътя.
 5. Защитно или очила.
 6. Лакочистител и памук подложки.
 7. Подхранващ крем за ръце.

Обръщаме се към независим премахване на изкуствени бижута с нокътната плочка.

Как да премахнете гел нокти Naroscheny

Как да премахнете гел нокти Naroscheny
Ние сложи очила, сякаш ухапване твърд гел резитба "стреля" и може да нарани очите остри бичен по ръба на среза, бъдете внимателни. Bites нокти, без да навреди на реалното, и пристъпи към най-неприятно - рязане на горния слой. Обърнете абразивно рязане, този, който е по-голям, и по-точно, с достатъчна сила трион покритие гел, който предотвратява чипове и прах Сметана процес проверка четка и предварително. Премахване на изкуствени нокти гел - това трудоемко.

Когато се обърна към намаляване на основната част от гела, намокряне на диска в течност за нокти и нокътната плочка похарчи за това ще открие границата разрез от трион и дебелината на оставащия слой. Останалите ноктопластика с повишено внимание усъвършенствате има по-фина пила за нокти. Когато кората на гела ще бъде много тънък, а след това тя започва да отпадат, не можете да го изтриете напълно, и да оставите като армиращ слой. Остава само да отрежете ъглите на лака и го полира до блясък и гладкост. Изсушеният гел Spila кожата, ноктите област богата намазка ръка крем.Вижте също: Как да се подготвите ноктите да се изгради

Премахване на удължаване на нокти - един много дълъг и труден процес, и може да се regrown нокти напукване и пукнатини. Действайте внимателно и не се нарани.

Процедурата за отстраняване на акрилни нокти ще бъде по-лесно като акрил ноктопластика може да бъде смекчено от себе си. Списък на подобни доставки със списък на гела, но това е различно:

 1. Чифт циркуляри с различна абразивност.
 2. Маникюр ножици или машинки.
 3. Разтворител суспензия Acrylik отстраняване (течна или лак, съдържащ ацетон).
 4. Алуминиево фолио и памучни тампони.

Обратно към съдържанието

Как да премахнете акрилни нокти Naroscheny

Как да премахнете гел нокти Naroscheny
Бъдете наясно с безопасността и повишено внимание, да се носят очила, когато хапе краищата, и във всеки случай не отлепете изкуствена трева на пръстите на ръцете, дори и ако той е строго отлепи! Премахване на удължаване на ноктите не трябва да доведе до нараняване!

След разтваряне на акрил лесно остъргват маникюр ноктите файл или шпатула и малките си остатъци се отстраняват в навлажнена памучен тампон течности. Тук трябва малко на скорост, както и акрил има тенденция да се втвърди отново, така че най-добре е да разкрие пръстите един по един. В края на тази процедура за пречистване, измийте добре ръцете си със сапун, лак на ноктите у дома, а след това щедро смазване на мазнини крем кожата на ръцете и около ноктите.

Вижте също: Проектиране на разширение нокти с блясък

Този метод е подходящ за отстраняване на BioGel на ноктите, но специални течности се използват за него, които са свободно достъпни в магазините за нокти услуги.

Имаше ноктите, че у дома е най-добре да не се стреля - комбиниран гел и акрил. За това преместване е по-добре да се обърнете към капитана, за бързо и безопасно отстраняване.

Не е толкова трудно и страшно, нали? Надяваме се, горните съвети за това как да се отстранят Naroscheny ноктите отново и отново дойде по-удобно. Бъдете готини!

Как да премахнете гел нокти Naroscheny
Как да премахнете гел нокти Naroscheny
Как да премахнете гел нокти Naroscheny