Как да се свържат в една определена част на страницата - инструкциите на

Как да се свърже към страници
Всички потребители, които по някакъв начин са свързани с тях сайтове създадете или редактирате срещат ежедневно със създаването на връзки към различни материали. И разбира се, всеки един от тях не знае как и с помощта на HTML-маркер, за да се свърже към всеки материал в интернет.Въпреки това, не всички са в състояние да се свърже с определена част на страницата. Това може да бъде много полезно, ако пишете много статии. В началото на Великия пост може да бъде таблица на съдържанието на всяка линия, която след това се позовават на някои от текстовете на една и съща страница, както и на всеки друг.

За да разберете какво имаме предвид, погледнете последните ни инструкции за проектиране за това как да се включат сте винаги в крак при затваряне на различните браузъри. Най-горе на страницата само се осъществява такова меню, в което се прави позоваване на определена позиция на страницата.

Как да се свържете с конкретно местоположение на текущата страница

Ако сте изправени пред задачата да направи препратка към тази част от една и съща страница, където потребителят е сега, да го изпратите по-висока или по-ниска, а след това може да се направи по следния начин:1. Поставете котвата на страницата

Първият елемент, ще трябва да зададете т.нар "Котва" (котва), която е част от страницата, към която потребителят трябва да обърнете, когато кликнете върху линка. За да направите това в предната част на текста в тази част на страницата, поставете следния код

Текстът на страницата ...

където вместо "Котва" поставете всяка дума, е желателно да се правото по смисъла на параграфа, който се отнася.

2. Уверете се препратка към И "закотвени"

текстови линкове

където "Котва" на мястото на избрания в първия параграф на статията думата.

Как да се свържат в една определена част на страницата

По същия начин, по който разгледахме по-горе, можете да поставите връзки не само за тази част от текста на същата страница, но и на определено място на всяка друга страница. Основното нещо е, че сте имали възможност да се постави там "Котва". Това се прави по следния начин:

1. Assign И "закотвени" страница на получателя

Както и в предходната алинея, задайте "Котва" в дясната част на страницата, към която трябва да премине потребителят, като кликнете върху линка, всичко изглежда по същия начин:

Текстът на страницата ...

където вместо "Котва", така че трябва да поставите всяка дума по ваш избор.

2. Уверете връзка към друга страница котва

Както и в предишния случай, просто трябва да се сложи линк към създадена по-рано "Котва". Единствената разлика е, че препратката към друга част на страницата, която трябва да я добавите към URL адреса в кода, което е в резултат ще изглежда по следния начин:

Пример връзки към страницата

Например, като кликнете върху тази връзка ще ви отведе до върха на статията. В съответствие с това в началото на тази статия, ние сме вмъкнали кода

и референтен код изглежда така

тази връзка