Квоти за RVP какво е, как да се получи

Въпроси, свързани с узаконяването на чуждестранни граждани в Руската федерация, е налице постоянна. Временно разрешение за пребиваване - документ, който дава възможност да живеят и работят в България в продължение на три години чужденци, а не вземане на всякакви други документи. За да може правилно да организира всичко, което трябва да знаете как да получите оферта на РВП.Как да получите оферта за RVP

Откъде знаеш, че с квота

Често възниква въпросът, какво е квотата за RVP, къде да отида за своя дизайн и какво са необходими документи. В действителност, това устройство е общият брой на разрешителните, които се издават от държавните органи за дванадесет месеца.

Външно квота Rwp е печат в паспорта чужденец. Ако разрешителното се издава на лице без гражданство, тя изглежда като нормална ID. Продължителността му е 36 месеца. Тъй като той не подлежи на разширяване, след което чужденецът трябва да напусне пределите на страната или да кандидатстват за друго положение. Това може да е разрешение за регистрация или гражданство.

Разрешение за временно пребиваване на чужд гражданин, предоставя следните функции:

 • За да свободно да пребивават в България в продължение на три години.
 • Правото на работа в държавата без да се издава патент.
 • Правото на безплатно ползване на медицинско обслужване.
 • Осъществяване INN.
 • Възможността да се регистрирате като отделен търговец или открийте LLC.

Квотата за RVP годишно разпределени на българските градове. Когато крайните граници, приемане на документи от мигрантите спря.

Какви са основанията за

Има два начина да получите РСБ:

Откъде знаеш, че с квота

 • На земята (извън квотата).
 • РВП с квота.

Вземи ЕТА в съответствие с наличната квота може всеки чуждестранен гражданин, който е навършил 18-годишна възраст, ако срокът все още не е изчерпана. В желанието си да получи мечтаната документа мнозина и всяка година става все по-, за разлика от броя на издадените разрешения.Това е нормален процес: всяка държава, стриктно да ги регулира. Например, квотата за РВП в Москва или София са минимални, въпреки че хората, които искат да се премести в града, винаги е била много.

Това е основателна причина за РВП. Често мигранти, които се интересуват от това как да получите оферта за ЕТО, питат дали може да направи без него. За съжаление, това е невъзможно. Ако човек реши да се прилага, когато всички ограничения са изчерпани, тя ще трябва да почакат до следващата година, когато държавата ще издаде редица нови квоти.

За тази такса за услугата се заплаща, която в момента е в размер на 1600 рубли.

Списък на ценни книжа

Има списък на документите, които чуждестранното лице трябва да представят:

Откъде знаеш, че с квота

 • Самото приложение.
 • Документ, който идентичност.
 • 2 цветно или черно-бяла снимка на 3,5 х 3,5 см (представя три снимки без гражданство).
 • Копие от удостоверение за регистрация на територията на Република България.
 • Копие от лична карта на миграцията.
 • Документ, който може да се потвърди, че чуждият гражданин не знае български език, както и с историята и законите на страната.
 • Медицински сертификати: удостоверение за липса на ХИВ инфекцията, както и факта, че чужденецът не страдат от пристрастяване към наркотици или опасни инфекциозни заболявания.

Събиране на документи следва да се обърне специално внимание, тъй като липсата на поне един от документите или грешки в тях може да доведе до неспособността да направи изявление.

Кандидатурите ще се приемат от кандидатите, живеещи на територията на България и чужбина. Работник има право на петиция на децата си, родно или осиновено, както и такси.

характеристики на дизайна

След разглеждане на заявлението държавна агенция издаде разрешително или да откаже да го издаде. Ако срокът не е изчерпана, неуспехи са редки, но те са възможни. Това обикновено се случва, ако чужд гражданин, извършил престъплението в България, например, нарушили визовия режим. В допълнение, отхвърлянето е получил, ако се установи, че с мигрантски при изпращане на документи, предоставени на необходимата информация.

Срокът на служба не трябва да надвишава шест месеца. Ако мигранта пристигна в България по начин, който не се нуждае от виза, този срок се намалява до шестдесет дни. През двата месеца са необходими, за да се срещне служители и ако поиска участниците разрешение програма за презаселване сънародници, които живеят извън България.

Откъде знаеш, че с квота

Квотите са одобрени и публикувани в края на всяка година, съответно, информацията, която искате да следите на времето да се прилагат. Квота Данните могат да бъдат намерени на интернет страницата на FMS, след което мигрант трябва да се прилага към местния офис. Документите ще бъдат обсъдени на свой ред.

Осъществяване RVP - първата и най-важна стъпка за чужд гражданин, който иска да живее и работи в България. Процесът не е бърз, но си струва много търпение, защото този документ предоставя много възможности за мигранта. За да увеличи шансовете за успех, по-добре документите, подадени през първите месеци на годината.