Колко лесно е да ставам сутрин

Колко лесно е да ставам сутрин? Този въпрос измъчва повече от едно поколение. Ние - не изключение. Някой може лесно да се изкачи от леглото всеки ден и да се срещнат зората с усмивка на лицето му. Но това, което правя тези, които принадлежат към "сови"?За да реши проблема, че е лесно да ставам сутрин, не е толкова просто. Ако можем да всички да се дължи на "сови", "The чучулига" и "гълъби", а след това всички ще отдавна се отказали от тази ръка. Но от спешността на този проблем не се отслабва, и поради тази причина е необходимо да се говори за това, отново и отново, за да се потърси отговора.

Каква е ползата да пишат съвети за това как да се получи лесно сутрин, които не работят, което казвате, и ще бъде абсолютно прав. Ето защо, в тази статия, един вид компилация от факти и научни сътрудници по въпроса за началото на възстановяване. Прочетете и може би е и днес ще разберат какво точно са изчезнали, че сутрешно събуждане е лесно и приятно.

По-лесно е да се събудите

Това ще ви помогне да се изправи на сутринта?

Един от най-големите предизвикателства, с които човечеството все още не могат да се справят - бързо и лесно да се събуди на сутринта. Гражданите бяха изненадани да погледнете на селяните, които тихо стават в пет сутринта за първи доене. Колко лесно е да ставам сутрин и работят в будно състояние по цял ден? Разкрийте някои тайни.

  1. Отлично помощ, за да се събуди добри мисли. Психолозите казват, съвсем сериозно, че желанието да лежи дълго в леглото вече не е свързана с хронична умора, и с желание да се измъкне от сегашното мрачна реалност, за да останат по-дълго в спокойна състояние на сън. Не забравяйте, че щом се събудя, когато се очаква някаква приятна приключение за деня. Това състояние е познато ни от детството, от детството си, тези моменти много повече. Очите се отварят, без будилник. Толкова е лесно да се събудя сутрин, опитайте се да си спомня нещо хубаво, че ви очаква през деня. Вие ще започнете да се настройват към позитивна вълна, която ще ви даде кураж.
  2. Ако ви е трудно да си спомня нещо положително, можете да използвате следния метод. Един мой приятел имаше голям съсел и се събуди на сутринта беше мъчение за него. Той се спря там за през нощта (за последен път се яде близо шест часа вечерта), така че на сутринта се събуди с лек глад. Помислих си, че сега той е "разтоварят" хладилника си и zapihnet един бутон мъх, много бързо го заведе на себе си, както и че е лесно да се събуди. Между другото, идеята за добра храна и са приятни мисли в сутринта, така че ефектът се задейства, както е описано в претенция 1. И ако сте свързани с тези мисли все още се нуждае от физиологията, ефектът е още по-добре. Образът на ароматна чаша кафе или чай допринесе за бързото преструктуриране на тялото за активност.
  3. Бързо ставам сутрин ще ви помогне релаксираща музика. Има много инструменти за автоматично включване на хубава музика, след като алармата се включи. Можете да поставите телевизора на машината. Когато телевизорът е включен, на мозъка по необходимост на започва да обработва информацията, която получава, и не сте в състояние да заспя отново.
  4. Следващата стъпка е да се гарантира, че бързото нарастване на сутринта, е свързана с работата със собственото си тяло. Започнете активно разтегнете, разтягане на мускулите и увеличаване на метаболизма. Отделете няколко дълбоки вдишвания. Намачкайте уши, за да се подобри циркулацията на кръвта в главата. Ами помага масаж на лицето, мускулите трапецовидния мускул в областта на шията, пръстите. Лесно е да се събуди бързо ще триене ръцете заедно.
  5. Тренирайте себе си, за да започне сутрин спокойствие. Ако сте на сутринта, напомняща катерица в колело, след това подсъзнателно не искам да се събудя и тялото ви ще се отложи до последния момент на пробуждане. Ако очаквате, след като се събуди след няколко приятни минути с чаша чай в предната част на прозореца, тогава мисълта за такова блаженство може да ви помогне много гладко и лесно да се събудя.
  6. За да се гарантира по-добро настроение и благополучие, правото да има закуска, да се включат в диетата на сирене, извара, ядки, сушени плодове и други екстри.

Как да направите добро утро?

Сутрин - без съмнение най-важното време на деня. На колко понякога е зависим и през целия ден. Лесно се приспособява човешкото пробуждане на един прекрасен ден, тя дава нови сили и енергия. По-лесно е да се събудите сутрин? Този въпрос е повдигнат от много хора, които трябва да се изправи преди зазоряване, за да работят. Направете си сутрин весел, го изпълни с много настроение под силата на всеки от тях. Колко лесно е да се събуди на сутринта?Лягай си по едно и също време

Навременното лягане осигурява лесен пробуждане. Научи тялото ви да заспя всеки ден по едно и също време, включително и през почивните дни, че е трудно, но резултатът няма да чака дълго.

Такъв строг режим гарантира качеството на съня, и след известно време тялото ще се събуди без будилник. Освен това, необходимо е да заспя преди 24:00, то е в тези часове тялото е в покой е най-добре.

Service - приятел на сутринта

За да се отговори на въпроса как да се събуди по-лесно през нощта, помощ за обслужване. Купете не е твърде трудно. Най-добре е да си купите машина, която играе релаксираща и приятна музика. Избягвайте резки промени в сигналите, като силен шум причинява стрес.

Друг начин да се научите да ставам сутрин - постави на алармения часовник, не е до леглото. Поставете го на място, бързо и лесно, че е невъзможно да се изключи. Например, поставете го в килера или под масата в друга стая или на прозореца.

Когато досадно звучи уморен, ще трябва да се изправи и да се изключи машината. Между другото, в магазините се продават оригиналната алармата "за мързеливи" във формата на самолет, или зверовете. Вечерта е дадено в точното време и на сутринта самолет се обикаля стаята, докато собственикът не натиснете ключа.

рано

Колко лесно е да се събуди на сутринта? Отговорът на този въпрос е известен още от древността. Колкото по-рано стане сутрин, по-лесно е да се събуди, главата ми не боли, и слънцето дава добро настроение. Нашите предци са започнали деня си с изгрев слънце.

Така положи и природата, телата ни се "събуди" в 5-6 сутринта. За много хора, ставане толкова рано - в кошмар, но свикнах с подобен режим, трябва да започнем да разбираме всички свои предимства. И упорита работа е по-лесно да се извърши през нощта.

Бъдете търпеливи, ставам рано сутрин, особено ако имате навика да спи до 12 дни, е изключително трудно. Свикне с новия режим трябва да става постепенно. Сложете на будилника за 10-15 минути по-рано от обикновено, всеки ден и в края на седмицата, ще видите, че вдигане на промяната на часовника.

Малко вероятно е, че лесно можете да се събуди на сутринта, ако не знаете за това, което се нуждае от началото на покачване. Помислете за това, което можете да направите в свободното време: работа, спорт или лични дела. Можете да използвате това време за работа, на което никога не стигат ръцете или нямат време след работа. За по-лесно повдигане нужда мотивация - защото, когато денят е забавно и вълнуващо да стане много по-лесно.

За по-голямата част от стимул да ставам сутрин е дело, ставам в 8 часа сутринта, за да отиде в задръствания - сериозна крачка. Работа - Iron стимул. Отговорните хора винаги се събуждат навреме и при всякакви условия.

Най-лесният начин да се формулира целта за ранно възстановяване, получен чрез индивидуални предприемачи, денят, който е боядисан върху часовника, то е възможно да се работи още по-трудно и затова се получи по-голяма печалба. Същото важи и за хората, упражняващи свободни професии, лица на свободна практика. Основното нещо - не се мързеливи и да се развива желязна воля да ставам рано сутрин.

Как бързо и лесно да се събудите сутрин? Това често зависи от храната. Не е необходимо да се използва храна за 2 часа преди лягане. През нощта, храната е лошо усвоява, той произвежда тежест и дискомфорт. Също така да се въздържат от ядене на тежки, мазни и сладки храни: месо, боб, десерти и сладкиши. Лесно е да се види дали храната е обилна и удовлетворяващо.

Ако е необходимо, може да се яде нещо леко, извара или кисело мляко, това не само ще помогне за задоволяване на глада, но и добро за храносмилателния тракт. Не е необходимо да използвате спиртно питие преди лягане, чай, какао или кафе.

Тези напитки стимулират нервната система и предотвратяване на тялото да спи. Отличен начин да се вари билки, мента или маточина. Като народни средства препоръчват за пиене преди лягане топло мляко с мед - пие топла, тя помага да се отпуснете и да заспите бързо.

Не се отказвайте закуска сутрин. Преди това е полезно да се пие чаша вода с лимон е не само приятен тялото, но също така и за укрепване на имунната система. Закуската трябва да се състои не само от една чаша кафе и сандвичи с наденица. Тя трябва да бъде балансирано, да съдържа млечни продукти, плодове и зърнени храни.

Как да се научите да ставам сутрин? Отговорът на този въпрос и за учените да изглежда, те заключи, че на сутринта по-добре да не се пие чаша кафе, и просто да вдишвам аромата му. Енергията и жизнеността на организма е гарантирано в продължение на няколко часа. В допълнение, лекарите се препоръчва да се откаже от кафе сутрин, тъй като това питие е вредно за здравето на човека, той може да бъде заменен със зелен чай. Тя не само дава такса от жизненост в продължение на много часове, но също така съдържа витамини и минерали, които предотвратяват стареенето на клетките на кожата.

Обвинението на вода

Как да стигнем до сутринта без да се чувствате умора и летаргия? Този въпрос е от значение за много хора. В сутрешния душ ще помогне. По желание да нарани тялото си със студена вода, най-важното - редуват с хладка вода топло.

Важна промяна температура, освен това, като топло тяло се втвърдява, подобрява тена. Можете да използвате ароматизирани масла или други аромати.

идеални условия

За сутринта беше приятно, че е необходимо да се създаде "идеални условия". Температурата в помещението не трябва да е твърде ниска, за да се топлят и да не остане да се къпе под топлото одеало, но това не трябва да бъде прекалено горещо. Снабдете автоматична вкус напитка кафе машина бързо ще се събуди на сутринта.

Предварително планирате деня си, да подготвят дрехите и документи, прилив на всеки, който не е удоволствие. Семейни хората да се събудят, защото след друг, бутане в страната, е по-интересно, отколкото да се събудите с. Нека членовете на семейството да споделят опита си, колко лесно е да се събудиш на сутринта.

Задайте роднина или партньор, който да ви събуди, но не просто да каже: "Станете, закъснея", "Събуди се, сънльо!" И седна на леглото и да започне да говори. Колко лесно е да се събуди рано сутринта, предложи д-р Банкок.

Той отвори очи сутрин, погледнете ръцете и ръцете си. Ние правим толкова много със собствените си ръце и толкова малко поглед към тях, не се обръща достатъчно внимание на тях. Не е точно по традиционния начин на отглеждане на нашите граждани, но, въпреки това, той съществува и е популярен в много страни.

По-лесно е да се събудите сутрин? Като следвате няколко прости съвети и трикове, можете не само да си сутрин весел и безгрижен, но също така да се преразгледа програмата му. Направете вашата приятна пробуждане за силата на всеки, това зависи от настроението на деня.

Комплексът от упражнения за отслабване

По-лесно е да се събудите