Както е изгладена кожа яке

KakImenno.ru как да реши проблемите Пълна версия

Както пресата старателно каша яке от кожа?
Жалко е, че кожено яке не е предназначен за целогодишно износване, и вие трябва да го скриете през зимата в шкафове или рафтове. И с пролетта идва отново възможност да носите любимата си яке, но от време, тя доста да бръчки. За щастие, има няколко метода, които връщат чист вид и кожено яке:


 1. Специализирани магазини, големи студия и химическо чистене. Ако появата на нов сезонен пропуск очукан кожено яке изчистено на химическо, има го и чисти правилно и гладят на сделката. А големите магазини и заведения, специализирани в продажбата и производството на кожи и кожени, готови да предлагат услугата срещу заплащане за гладене кожа. В тези случаи се глади кожено яке ще помогне на т.нар преса за панталони. Ако апартаментът има свободно място, а допълнителните пари в джоба ви, можете да си купите настолен новини за домашна употреба.
 2. Гладене, използвайки вазелин. Върнете приличен външен вид измачкан яке ще помогне обикновен вазелин. Достатъчно е да ги смажете Crumpled места на якето, тя виси на закачалка и да направи балкона. Вазелин ще омекоти кожата, от която тя бързо загладени.
 3. Trempel дрехи. Гънки в кожено яке с времето се изглаждат, ако тя виси на закачалка в една или две седмици преди началото на сезона. Jacket, изработени от мека кожа е необходим за половината време.
 4. Парна баня. Тази техника ще ви помогне, ако се глади кожено яке трябва да бъде много бързо. За тази измачкана риза трябва да виси на trempel над ваната и включете топлата вода. Вратата на банята трябва да е плътно затворен, така че парата не излиза. Както написа топла вода само около половината от ваната, водата може да бъде изключен. Кожухът е лишен само половин час, в зависимост от твърдостта на кожата.
 5. Гладене с помощта на желязо. Парадоксът, но гладят коженото яке може да се гладят, но много внимателно. За да направите това, якето трябва да бъде обърнато наопаки, поставен върху смачкан място парче пергамент или плат. Iron трябва да бъде поставен върху деликатната цикъл и изключване на пара. Iron кожено яке трябва да бъде внимателно, без да доведе желязо на повърхността, както и периодично натискане на желаното място. След това трябва да се охлади яке, той висеше на закачалка.
 6. Готвене на пара. Обикновена пара или пара функция на желязото за 20-30 минути ще изглаждане бръчки по кожа кожух. Тя трябва да се държат на разстояние 10-15 см от парахода. И след всяко излагане на якето на парата е необходимо да се дръпне набръчкана място.


Как да се предпазим от намачкване кожено яке по време на съхранение?
За яке от кожа не се поколеба, което трябва да се съобразят с всички негови условия за съхранение:
 • яке трябва да се почиства преди съхранение в гардероба;
 • след почистване яке прилага овлажнители;
 • кожени якета се съхранява далеч от пряка слънчева светлина и нагревателни уреди;
 • яке по време на съхранението се препоръчва да се мотае в килера на закачалки;
 • преди следващия сезон якето трябва да опресните, хидратира и предпазва от влага;
 • магазин кожени якета в пластмасови торбички не може.
Кожено яке не е купен за един сезон и се превръща в любимо парче гардероб. Е, ако тя изведнъж се поколеба, после се гладят кожено яке можете по всяко време с помощта на горните методи.