Ние сме само приятели


Един от нашите членове сподели историята на приятеля си и исках да знам как да се държат в ситуация, когато приятел на човек-момиче започна да ми харесва. Това е, когато човек осъзнава, че момичето се чувства нещо повече от просто приятелство.Представете си ситуация,, един човек се среща с приятелка. На тази среща, той искаше да си признае чувствата си за това сладко момиче. Той подготвил реч, като у дома си дълго и упорито я състои, може би дори репетира пред огледалото, за да не се окажете в неловка ситуация. И в един момент (и може би не е съвършен), той каза, че това, той го каза, защото искаше да, тъй като той е подготовката му в домашни условия. Той направи всичко по силите си, но за съжаление, тя не го вземат на сериозно и изрече една фраза, че едно от момчетата в тази ситуация не искам да чувам: ". Ние сме просто приятели"

Човек може да разбере състоянието. Усмивката на лицето му, и по-пълното унищожаване на всички въображение. Това със сигурност може да се окаже по-лошо положение, например, когато един човек Жена моли да си, той казва, че ще направи всичко, ако само, че го обича. На това момиче винаги реагира по същия начин, защото подсъзнанието ще го повторя: "Този човек е страхливец, той не е достоен за вас."

Какво да се прави?
Как да се държим в такава ситуация?
Как да го постигнете, след като провал?

Отговорите на тези въпроси биха искали да знаят всички, които се намират в сходно положение. И аз ще пиша отговорите. Ще ти пиша вашите действия в подобна ситуация, след като направи, че ще унищожи всичките си впечатления за теб. След моите действия, които сте извършили, ще пишат за вас, той ще ви предложи да се срещне, тя ще променят отношението си към вас в по-благоприятно за вас, и най-важното е, че ще ми липсваш.

Стига празни boltologii, за работа.

След последната среща или разговор с нея, можете напълно да престане да общува с нея. Продължителността на ваше отсъствие в живота й ще бъде точно един месец (повярвайте ми, това няма да даде почивка на идеята, че спрях да пиша за нея и др.). Ако искате тя да бъде твоя, тогава ще са напълно престават да общуват с нея точно един месец. Не празно съобщение: "Как си", "Какво правиш?" И най-вече "любов". Като цяло нула общуването с нея. Пълната липса на теб в живота си.

Но това не означава, че този месец просто ще си седят вкъщи и да гледам безучастно вторачени в телевизора или монитора. Не, напротив, ще се промени. Вие ще бъдете напълно AntiTy. Взех го?

Хм, всичко ще бъде импровизирана. Можете zapishesh на фитнес и zaymoshsya тялото му. Отърви се от стомаха и го замени с пресата. Скриване на тънките си ръце и да ги замени с мускулести ръце на един истински мъж. Отърви се от излишните килограми и да го замени с мускулна маса.

Можете изхвърли всичките си стари употребявани дрехи и и да го замените с нов, модерен, подходящ за размера на дрехите. Ако не знаете какво ви подхожда най-много, след това се консултирате с продавачките. Нейният! Няма за какво да се страхуват, че са жени и те знаят точно какво ви подхожда най-много! Те купили нов гардероб от дрехи и обувки и не забравяйте да се включат дрехи като чиста, както е било, когато сте го купили.

Това е всичко, за външен вид.

Сега ще се промени вътрешния си свят. За да започнете, трябва да знаете, момичетата не обичат и никога скучни така че не се прави нищо, но се влюби в всяко момиче след първата дата! Отърви се от него. Ти си човек, и да действа като мъж! Не бъдете капризни Баба, който не се получи тортата от рафта.

Така че, си действие за един месец:

-Отказва да комуникира с приятелка
-Присъединете се към фитнес зала
-Отиди на стилиста
-Изхвърлете всички ваши стари дрехи и купи нов
-Прочетете сайта и някои от книгите на съблазняване
-Да се ​​научиш как да флиртуват и да се срещнат на улицата

Месец по-късно й се обади и предложи да се срещнат, освен ако разбира се все пак ще искам да бъда с момиче, което ви казах, "Ние сме просто приятели". По време на срещата, се държат по подходящ начин и нека момичето се знае, че сте променили. Тя не каза и дума за миналото и дори не намеква за това. Просто се държат така, както проведе на дати с други момичета, но тя не намеква това, което тя е нещо, което чувствам! В края, просто я целуне по бузата и веднага тръгна. 5-7 дни я поканени да се срещнат отново, а през това време тя не пиша нищо, и най-вече не се обаждат. 5-7 дни, момичето ще мислят само за себе си, защото за 1 месец се е променил много, но когато й се обади, тя ще се радва да приеме поканата Ви да се срещнат. И тогава всичко ще зависи от вас. Ако това е, че ще бъде все едно интересно, нещо да се направи и да гарантира, че това, което искате, след 1 месец ще научите всички тайни на съблазняване, които са написани на сайта.

Може да се интересувате:

Да, бях такава ситуация, също е бил приятел с момичето и след това да съчувства и й показа всичко най-добро в мен има и в крайна сметка се предлага да се срещнат и тя казва: "Аз не мога да изляза с теб, ти и аз са такива добри приятели, вие аз не обиди "всеки човек, който е бил в подобна ситуация, да разбират това, което почувствах в този момент, аз не забравяме какво е направила за душата ми, а аз дадох думата си, че ще направи всичко, за да го направи в моите собствени vtyurilas и същевременно предлага да й каже не, ние просто приятели ,

Не мога да изляза с теб, ти и аз сме такива добри приятели, не се обиждат ».. KAK posle etogo СИ obidetsya, Tam СИ Prosto obidewsya, Tam vawe infarkt mozhno polu4it"))


а VOT PO povodu- дадох думата си, че ще направи всичко, за да го направи по мое себе си и vtyurilas същевременно предлага да й каже, NO Ние сме просто приятели. ETO samoe lu4wee 4to mozhet малко ", dobitsya, а potpm brosit !!))) Так derzhat.

Narod на 4to пф sovetovat. Vo fraze Ясно JE napisano-MI Prosto DRUZ "YA. Tebe posle etix Slov samomu pridetsya rewat'-Либо JE ти budew druzhit" dal'we срещу nadejde 4to 4uvstva pouavyatsya, hotya ETO vryat ли, IV Один prekrasnii den'ostanewsya kozlom otpuweniya kogda Она naidet sebe parnua, т.е. budet Tebe про Авденаго kazhdii ден "govorit (а ETO NE из priyatnix owuwenii), Либо ти Prosto TUPO is4eznew" из ее Zhizni, Она об etom slu4ae postypit о 2-х variantah: 1. Она Либо Prosto mahnet rukoi, Tipo, ню ниша Пъст "IDET СИ Budu его mu4at", otpuwy его ITD ITP (ETO esli баба umnaya, аз СИ stanet igrat "4uvstvami аз pol'zovatsya parnem), аз во vtorom slu4ae, budet pol'zovatsya toboi KAK egoistka . KAK NE govoritsya derzhit аз СИ otpuskaet! МВР sovet Prosto uiti, pri4em navsegda!

Твърде имах подобна ситуация преди 5 години Ота каза още, че бяхме само приятели, а не нещо по-сериозно otnasheny хромозомна не hatela но predlazhila сън sney (на външен вид беше ясно, че от съжаление, а не по сърце) Не обичам моя код започва zhelet и аз просто влезе в манастира и отрязани всички контакти sney

От моя собствен опит мога да кажа, че ако сте момиче или оферти на съжаление Квам (без значение какво)
1 uhadite ontnee защото тя се влюбва в perestanik случай можете уважаван като човек
2 чрез kakoeto време (ако сте едни и същи prineli този вид жалко, тъй като само vozmozhnast сън sney или Esche вариант) себе си, няма да navidet и ponemaet ви slobak като това момиче всеки път, ВМ ще се напомни на този

Ситуацията, веднага след като се покаже съчувствие към приятелка, която веднага ми напомня за ролята си !!)

Що за глупости? Момчета, не го правят! Повечето момичета просто не искат да общуват с вас тогава. Той ги боли много. Такава небрежност е много отблъскващи!

Здравейте на всички! Имам такава ситуация, тъй като ние отидохме да се вози в кола с момиче мой приятел, и взе приятелката си до) яздеше добре и t.dEta момиче, което наистина харесва, така потънал в душата ми! Аз не съм виждал някоя от тях, когато тя има качествата, които ценя в момичета. И сега имаме го вземе prokticheski всеки ден с разходка, ние говорихме, макар и да прекарва известно време заедно) Ние общуваме с нея на prtizhenii месеца са малко повече! Беше забавно да ме със здравата си уютен kamfortno) Но има НО, тя Парето има, Cator в момента в армията. влезе в манастира през лятото. Бяхме двете rzgovarivali по този въпрос, аз го имам, ако тя чака го попитам, тя ми каза, добре, половината каза, че ако го чака след това го сега ще бъде не хромозомна седна и се разточва хромозомна, защото тя ме специален за него не блогва. ))) И тя скоро Редактиране на клетвата си (((Не знам Предполагам, независимо дали това е, че аз наистина харесвам, аз съм от това просто bizuma, както аз го виждам в дясната си вътре всичко се превръща, и така искам да я целуне, прегръдка плътно я прегърна здраво и да кажа аз обичам ... Но се страхувам, че все още се притеснявам) Ето как да бъде в тази ситуация, аз не знам, това никога stalkivalsya.Vot prishol към вас за съвет, моля да ми кажете. какво трябва да направя, как съм го постига.

Имам всички неприятности ((Аз работя в DJ клуб наистина исках да се получи за дълго време, това е, че - имам работа там, докато веднъж седмично, в продължение на 7 нощувки се запознах с едно момче на прослушване, вкусът -. Не е моя, и абсолютно, но ми беше интересно да говорите като приятел, в края на краищата се оказа, че той е започнал да ми харесва много, беше очевидно, че той ме харесва, но виждам, че стреснати ненужно, наистина chaso пише / се нарича, и това е по наскоро вървяхме, говореше, а аз му казах, открито заяви / привлечени към вас. Той отговорил страхотно, прегърна, с meyalis всичко беше страхотно, като резултат от работата с него цяла нощ там, само с ръка нула емоция като момиче, аз съм в края на psihanula и го караше да се знае, че нищо не стои в края на краищата той току-що каза, че ние може да бъде само добри приятели. Какво да правя? аз съм го излязоха от главата ми, без да излиза!

Какво искаш да кажеш? Честно казано? Е, не BS, ако ви кажа, едно момиче, че не може да живее без нея, тя ще си помисли, че сте ме много момичета се види не колко се опита да направи това щеше да бъде още по-добре в края на краищата има това, което е в състояние да й докаже, че той би могъл, без да го т.е. в действителност обясни, че плюе върху него! И как си обяснявате това?

Какво да се прави?
Използвах да се запозная с момиче, но ние rasstalis.Teper общуваме добре, дори много добре, разходка по за ръка, тя понякога се позволява да я целуне, но тя казва, че аз я съм само приятел, а тя ме харесва като приятел, не повече, но все пак тя каза приятелят ми, че нямам шанс за това, за да я vstrechatsya.Esche научаваме в същото училище.

Майната му, или се преструваме, че вкара. Покажете безразличие, дори и ако това е много трудно, повярвайте ми, това го докосва)). Сам, междувременно, започнете други отношения, намерете хоби, тя помага да се разсее) късмет!)

Здравейте Имам такава ситуация. Срещнах едно момиче. Започнах да се грижи за него в продължение на 2 месеца, когато комуникацията се срещнаха с ентусиазъм, но на разстояние всичко се в SMS. Дори когато понякога zadoval сериозни въпроси търси в очите й, тя отива да отговори. И по-късно той е бил отговорен смс Coy. След като се провалиха и й казал да Лиу. Той ми отговори, както следва: "За да бъда честен аз съм притеснен за нещо друго. Аз мисля, че аз не струва повече да се съгласи на срещата, защото аз съм като времето си, но не е готов да се напълно безполезни (не мога да се накарам да се движи извън това, което вече се е случило, ние приятели, Вова, нямам друг начин да smogu..mne неудобно, аз се срамувам, имам чувството, че си дълг, защото на цялата ситуация и бях много ugnetaet.Ne искам веднъж ми каза, че сте използвали въпреки негодуванието е неизбежна - разбирам, но поне аз ще бъда честен с вас.
Бих искал да се възползвам от тази информация лесно и не се рови в себе си, че си готин и имаш много момичета наоколо, които трябва да погледнем по-отблизо, а има и разлики просто ме, аз просто не може да получи в drugomu.Ne съдия стриктно. . "какво да прави и как да се държи след това ??

Чиста манипулация от нейна страна с някаква полза за него. Не бих се говори за мъж на два месеца, ако не ми харесва само за да не бъде наранен.

Имам подобна ситуация: Аз съм на 19 години, аз се срещне с момичетата VC, сладка сделка, флирт, а след това отиват на разходка или на разходка, като същевременно отговаря на всичко е добре, бих казал, добре, и след няколко дни, също ще се обадя, pishemsya, а след това след известно време, тя ме попита: "Ние сме приятели?" аз, разбира се, не каза, защото аз не я искам като приятел, и аз желая, че това беше моето момиче, аз да й каже, че са запознати и след писмено какво въпрос тя отговаря: връзката между нас не е толкова budut.Ya afigel ако честно, но не показват това, отговори кратко и ясно: "добре на )) "Така че XS какво да правят и как се е случило ((Кажи ми нещо ...?

Здравейте на всички! Подобна ситуация момчета. Има една приятелка в продължение на 2 години, тя винаги ме е харесвал и posleednee време само при мисълта за мир не е дадено, а след това тя започна разговор с гатанки и същността на това е такава, че това е последните 2 месеца, мисли за мен и ме дърпа скучно без мен, не обичам и като мен много, но има едно нещо, ние сме приятели, както и факта, че тя се страхува да загуби приятелството аз също се страхува точно сега, но разбрах, че няма връщане назад. Как да ме един мъдър човек е казал, ще дойде време, когато ще разберем, че това е за душата ви, по това време имаше едно момиче, но нета. Но това е моят приятел poyam дърпа от kapets я харесвам. Главата не мисли, че като не ochem малък и всичко това се случва. Помощ Board?) Благодаря ви за вниманието.

Вие никога не изпомпва за един месец! Отнема години