Как се инсталира играта да се справи

Локализация на играта, т.е. Русификация това изисква много игри западната производство. Често се среща в играта много диалози, които внасяме, на език, който причинява малко дискомфорт по време на преминаването на големи работни места. Пляскане по-бърз начин да се намери в интернет, а не да търси дискове от първоначалния превод, но не винаги се превежда към мрежата се отличава с качествено. И сега се пристъпи направо към инсталацията на нашия локализация.Първото нещо, което трябва да изтеглите или закупите на диска с играта. Започнете инсталирането на VMware Workstation чрез двукратно щракване върху изпълнимия файл.

След това, в прозореца, който се отваря, можем да прочетем "Споразумението за потребителя". След като го прочетете, ще го приемете или не условията за ползване на пукнатина, чрез натискане на съответния бутон.

Как да се сложи крак

Как да се сложи крак

Почти целия софтуер за компютъра е създадена на английски език. Но, независимо от факта, че английският език е най-често в света, притежава това, не всеки гражданин на Руската федерация. Все пак, това не е проблем - за всяка програма можете да намерите подходящ пукнатина, която ще позволи на потребителя да я използват удобно.

Как да се сложи крак

Намерете правилната версия на VMware Workstation. На първо място, трябва да се уверите, че преводът е подобна програма (игра) версия: ако се опитате да инсталирате ранен локализиране на късното отпускане, има вероятност да се оттегли от системния софтуер и коригира това може само да преинсталирате. Също така, имайте предвид, че ако част от превода не включва DLC и плъгини, които са инсталирани, те ще запази оригиналния език.

Предпочитам официални преводи. Разбира се, не всяка програма има "бели" вътрешното място, обаче, ако има такъв, е по-добре да го използвате за нея. Това ви гарантира определено ниво на качество и, като правило, лесен монтаж. В допълнение, този русификация е много по-пълен с характер: например, едва ли може да се намери "пират" превод на играта със звук.

Опитайте се да намерите с автоматична локализация. Има два основни конфигурационни трансфери, които можете да намерите в интернет: в .rar формат и .exe. Последната функция под формата на монтажници - трябва само да ги изпълните, за да укажете директорията на играта / програмата и натиснете "Install". Очевидно е, че това е по-лесно и за предпочитане.локализация файлове, свалени в .rar формат, от които се нуждаете, за да инсталирате ръчно. За да направите това, разопаковате архива на всяка директория и да се провери за инструкции за монтаж вътре: тя трябва да бъде изрично посочено къде да копирате съдържанието на архива. Ако няма улики, отворете в главната директория на играта и се опитват да намерят своите файлове и папки с имена подобни на изтегляне (като правило, те се поставят директно в началния директория). Вашата цел - да се заменят съществуващите данни с новото, което се извършва само чрез кликване "Copy" - "., За да вмъкнете замяната" След тази операция може да се разглежда като активен пукнатина. Моля, имайте предвид, че англичаните се върне можеш, просто връщане на оригиналните файлове, така че ако има такава замяна не забравяйте да направите резервно копие.

Ръчно инструкции за инсталиране локализация може да бъде на мястото, където сте го изтеглили.

Недостатъкът на работа с много компютърни програми е, че цялата им потребителски интерфейс е на английски език. За да се реши този проблем има локализации. които са посочени в определена директория на вашия твърд диск.

Как да се сложи крак

Всяка програма си поставя направени специално за нея пукнатина. Основните принципи на процеса на инсталиране е почти същото, така че те могат да се разглежда като пример за русификация на популярната програма "Photoshop CS4" Ако в папката, от която ще се инсталира програмата "Photoshop", има директория "руски" или подобен на него (името зависи от версията на събранието), и като че ли е "PhotoshopCS4_Locale_ru.exe" файл русификация извършва с тяхното pomoschyu.Zapustite локализация файл (в този случай, това е - "PhotoshopCS4_Locale_ru.exe", но пукнатината може да се намира в друг файл или да съдържа множество файлове ). В новия прозорец, натиснете "Accept" .В следващия прозорец, изберете папката, в която ще се инсталира програмата "Adobe Photoshop CS4" (натиснете "Browse" и изберете го от показания списък с папки). След това кликнете върху "Извадка". Russified започне извличане на файлове от влизането им в инсталационната папка "Photoshop CS4" .Zapustite "Photoshop CS4", отидете на "Edit-> Настройки-> General" (в основния прозорец) или натиснете клавишната комбинация "Ctrl + K". в прозореца "Preferences", изберете раздела "интерфейс" от падащия списък под името "UI език", изберете "български". Nazhite бутона "ОК" .Perezagruzite "Photoshop CS4". Интерфейсът на програмата трябва да бъде преведен на български език. Ако се наложи да се върнете към интерфейс на английски език, натиснете клавишната комбинация "Ctrl + K". В прозореца "Настройки", изберете "интерфейс", а след това от списъка с "UI език", да направите избор на стойностите "английски", а след това натиснете бутона "ОК" и рестартирайте "Photoshop CS4" .В случай, че каталога на "Photoshop" не се пропука го изтеглите от интернет, като се посочва името на програмата, в която искате да я инсталирате. След това отидете в директорията с изтегления файл и да извлича локализация файл от архива (компресиран). Действайте според по-горе алгоритъм.

Лекота Russified програми е очевидна. Особено, когато трябва да овладеят неизвестен дори софтуера. Разбира се, по-добре е да се работи с програмата, в която на български език вече е на разположение. Ако той не е на разположение, използвайте russificator.

Как да се сложи крак