Как да премахнете блясък с панталон на чорапи

Много трябваше да забележите, че в процеса на чорапи панталони след известно време да започне да свети, има "светли" зони върху плата. Това нещо изглежда небрежен, и да носи тя вече не иска. Защо на тъканта се появява замазват? Това се случва поради две причини: грешното натискане на продукта и твърде активни експлоатация неща. Как да премахнете блясъка от панталоните си? За да разрешите този проблем, използвайте един от следните начини.Как да премахнете блясък с панталон на чорапи

Как да премахнете блясък с панталон

Когато причината за нежелан блясък върху плата е честата употреба на нещо, което може да се определя от местоположението на лъскави петна. Те обикновено се появяват в колената, бедрата и задните части. Какво може да се направи в този случай, и какви инструменти да се използват, за да се отървете от блясъка си? Задачата не е толкова трудно, колкото изглежда. Използвайте един от тези методи, а нещо, което ще изглежда перфектно отново.

готвене на пара

Този метод ще даде желания резултат, само ако нещо не е прекалено голямо износване. Когато блясък върху плата за дълго време и се появи "износена" изглеждат като големи части от материала, да се съблича безполезни.

Така че, за да се отстранят блясъка на панталоните си и да се отървете от следи от износване, което ще трябва да направите следното:

 • Напълнете голям съд (купа или кофа) с вряща вода.
 • Дръж панталони на ферибота.
 • Оставете продукта по горещата вода, докато започне да се охлади.
 • Отстраняване на всякаква остатъчна влага с четка кърпа дрехи.
 • Суха нещо на чист въздух.

Ако панталоните не се абсорбират голямо количество вода, можете да ги подсушете с ютия.

Как да премахнете блясък с панталон

пране сапун

Получава се разтвор на сапун и топла вода (не използват пръти с добавки и оцветители изисква конвенционален алкална вариант). Мека четка за дрехи и избършете внимателно проблемните области. След лечение, изплакнете елемента и го изпрати да изсъхне.

амоняк

Разтваря се 4 супени лъжици на амониев хлорид на литър вода и обилно овлажнява плат, за да получите средства. Избършете Lasy и след това да го изгладят панталони умерено гореща ютия с помощта на тензух. Ако блясъка на работата не слезе напълно, повторете процедурата, чрез добавяне на амоняк разтвор от една супена лъжица сол.

черен чай

Brew силен чай и хладно течност. След това се накисва в детайла на напитка от тъкан, гъба или памучен тампон и процес zalosnivshuyusya дрехи. След това изпрати панталоните да изсъхне, а когато те изсъхват, тя се изгладят през тензух.борна киселина

Приготвя помощта на 200 мл вода и 1 супена лъжица борна алкохол. Процес лъскави части гъба или кърпа, тя проливен дъжд в разтвор. След това се оставя нещо за 20-30 минути, за да средство, напоена достатъчно. След старателно измийте дрехи и да го изпратите да изсъхне на чист въздух.

Как да премахнете блясък с панталон

Панталони блести: какво да правя?

Ugly блясък на тъканта може да се появи в резултат на неправилно гладене, например, когато прекалено много желязо се затопля или марля е бил използван. Чисти следи могат да бъдат постигнати чрез източване на топла вода, както и с помощта на наличните средства.

Рафинирано бензин и амоняк

Бензин не само помага в борбата срещу мазни петна, но и в намаляването на секции zalosnivshihsya тъкан. За да се увеличи ефектът на почистване е необходимо амоняк. За да събере панталони, с цел, ще трябва да направите следното:

 • Изобилно накисва в бензин ивицата тъкан (за предпочитане вълнен).
 • Избършете средства слабите места, така че разтворът се усвояват добре.
 • След лечение Lasy плат, импрегниран с разтвор на амониев хлорид (1 част амоняк 5 части вода).
 • Изплакнете гащите в топла вода и го изпрати да изсъхне.
 • Сухи дрехи чисти с мека четка.

При обработка на тъкан лъскава процедира внимателно, не търка бензин и амонячен разтвор със сила - това ще доведе до образуване на гранули на повърхността.

Как да премахнете блясък с панталон

лук

Този инструмент е идеален за премахване на лак от дрехи от цветни тъкани. Обелете лука и го нарежете до състояние на маса, се използва месомелачка. Получената маса Нанесете равномерно върху проблемните зони на кърпата и се оставя за 1,5-2 часа. След това измийте елемента и проветрявайте въздуха, за да премахнете миризмата. Ако не искате да използвате лък, можете да използвате парче лимон, четка с помощта на необходимите места.

сурови картофи

Използването на природни продукти, не може да се страхувайте да се развали нещо. Нарежете суров клубен наполовина и лечение на проблемните области за намаляване на нещата. Ако зеленчуци в разрез започва да "търка изключено", а вие не сте приключили работата, да предприеме нов нарязани, премахване на износената част на клубена. След лечение, изчакайте тъканта изсъхва и чисти панталони четка с меки четина. Ако е необходимо, се изгладят дрехите, с помощта на парче марля.

Emery или пемза

Този метод не е сигурна и е подходящ само за продукти, произведени от твърди материали. Нанесете пемза или разходи шкурка в тези случаи, когато нещо силно износване и никой от работата на решения. Прилагането на тези инструменти, за да се отстранят лас, не търкайте плата твърде много, в противен случай рискувате да води до скъсан нещо.

Как да се изгладят, за панталони не свети

Всеки проблем, който е по-лесно да се предотврати, отколкото да се търсят начини за решаването му. За да не се развали нещо, когато гладене и впоследствие се борят с блясък плат, спазвайте тези препоръки:

 • utyuzhte панталони само през тензух или плътен памучен плат;
 • хидратира материал слаб разтвор на оцетна киселина, дафинов му в инхалатор - това помага за намаляване на агресивното действие на високи температури, когато за гладене;
 • глади дрехите, след като се отвиват към опаковата страна.

С помощта на тези трикове на практика, вие ще бъдете в състояние да се избегне появата на лъскавите следи от желязо на любимите си панталони.