Как красиво нарязани плодове тайни сервиране

Красиво изрязани и украсени плодове - изкуство, наречено "дърворезба". За една проста ябълка превърната в лебед или роза, ще трябва умения и специални инструменти. Ако нямате нито едното, нито другото не е нужно - това няма значение! Там са по-лесни и не по-малко зрелищни версии, подходящи за миряните.Рязането на по-подходящи небесните плодове с големи размери, без увреждане на кожата:

 1. Разрежете ябълката на половина и премахване на ядрото. Ситно котлет половина кръгове. Горна част с кожата настрана, а останалите нарязани средата, преди да достигнат до края на няколко милиметра.
 2. Разрежда парчетата половина в ръка: долния слой, по-голяма трябва да бъде разстоянието между двете половини. Покритието на върха на получения пресечена пирамида с върха на кожата.
 3. Забавени половин ябълка, нарязани на две равни части. От правоъгълно парче нарязани профил на шията на лебед, и закръглена - опашка. Остава да се съчетаят всички с помощта на малък shpazhek или клечки за зъби.

Как красиво нарязани плодове на масата

Друг лесен вариант - Рак:

 1. Разделете ябълката на две парчета, отстранете семената.
 2. Отрежете върха на една от половинките и нарязани на тънки резенчета остатъка.
 3. Сложете ги от двете страни на един фен, а на горния капак с нарязани плодове шапка с очите на сушени карамфил.
 4. Рак е почти готов да отиде на масата, просто трябва да се грижи за ноктите. За тази втора част от кръг парче на нарязани, разделено на две половини и нарязани всеки зигзаг форма.

Имайте предвид, че Apple бързо потъмнява под формата на изрезки, но има решение: грес рязане достатъчно лимонов сок, разреден с вода.

Как красиво нарязани плодове на масата

Плодове на различни сортове са продълговата и закръглена форма. Крушите от първия вид, могат лесно да се превърнат в таралежи! Peel продълговата част на плода, а другата половина с корите украсяват игли с клечки за зъби с грозде. По същия начин, направете носа и очите, използвайте карамфил.

Как красиво нарязани плодове на масата

Гранитни плода може да се превърне в паун ако да добавите към това нарязване на плодове, които ще бъдат на една ръка разстояние:

 1. Нарежете крушите в половината и място (кори нагоре) в центъра на чинията. Птицата на багажника е готова.
 2. Варени моркови - отличен материал за клюн и крака пауна и Сушени карамфил - за окото. Въпреки моркови напълно заменяеми, например, праскова или ябълка.
 3. Опашката - достойнството и гордостта на птиците. Той е пълен с различни цветове и модели. Тъй като използвате всякакви плодове (ягоди, грозде, сливи, праскови), за да повторите тази красота. Опитайте се да намали плодовете (особено тези с кост) на малки равни филийки.


Изберете по-твърди круши. Твърде меко да бъде лоша форма да се запази и да ги направят красиви съкращения няма да работят.

Как красиво нарязани плодове на масата

цитрусов

Портокали, грейпфрут, лимони, нарязани на тънки филийки, за разлика от други сладки плодове могат да бъдат сгънати без страх от тяхна вина. От тези плодове ще красива роза!

 1. Citrus, не обелени, фино котлет пръстени половина и редове в една чиния.
 2. Приготвя прозрачна пластмасова бутилка (може да бъде оцветен, но след това ще бъдат освободени). Е, ако има стеснение в средата. Ако не, тогава да вземе два контейнера с различни диаметри. Нарежете два пръстена в няколко сантиметра във височина, един от които е малко по-голям в обиколка. Сложете в малка форма на голям рязане център.
 3. Останалите парчета нарязани поставете надолу в матрица, като се излиза от малък кръг. Виж красиви парчета, подредени припокриват.

Това е всичко: красива ароматна роза ще украси вашата почивка маса.

Как красиво нарязани плодове на масата

Диня и пъпеш

Big и сочна диня неудобно има в големи парчета, особено на почивка: сока е лесно да се оцвети дрехите си. Със сигурност имате форми за печене, която може да се използва не само по предназначение.

Диня парчета (около 1-2 см), изрязани кръгове, без семки. Използвайте форми за печене, оформени като нож, просто чрез потапяне в плът.

Тези красиви парчета е удобно да се вземе лъжица (ако размер позволява) или шиш.

Знаехте ли, че диня може да бъде необичайно годишният торта.

Как красиво нарязани плодове на масата

Rainbow микс

Ако не разполагате с достатъчно време за обработка на плодове и искате нещо по-специално, не се отчайвайте и да се подготвят възможно най-много продукти за нарязване.

За да започнете, отворете дъга снимката, за да се помни последователността на цветовете:

 • червено (ягода, диня, ябълка, малина);
 • оранжев (портокал, кайсия, райска ябълка, мандарина);
 • жълт (лимон, ананас, банан, ябълка);
 • Green (киви, ябълки, вар, грозде);
 • Blue (уви, не плодови или зрънце петна такъв характер не е установен);
 • сини (сливи, боровинки, къпини);
 • лилаво (грозде, сливи, фиг).

Плодове, нарязани на филийки - не твърде малка, така че е удобно да са взели и поставете правилния цвят последователност. Искате ли, дай дъга полукръгла форма или стреч фолио от другата страна на масата за печене, върху която да се постави плодове дъгата на.

Това е толкова лесно и просто, са истински произведения на изкуството, които могат да поразяват със своята красота и оригиналност на вашите гости. И някои от гостите вероятно ще поиска да сподели тайната на оригиналните разфасовки.

Вижте също:

Как красиво нарязани плодове на масата

Красивата декорация на тортата - тя винаги е важен аспект от подготовката за празника. И как е надпис върху тортата, много ще зависи, по-специално, както и усещането за сладко и красив подарък.

Как красиво нарязани плодове на масата

Трудно е да си представим празнична трапеза без торта. И какво, ако е сладък продукт, който не е голям, но е малко? И какво, ако формата е трябвало да бъде напълно различно?

Как красиво нарязани плодове на масата

Повечето хора знаят за ползите от плодовете от първа ръка. Но как да се превърне обикновен плод в една вкусна и вкусно ястие, което може да бъде представено за празничната трапеза? Накарайте ги оригиналната салата.