Пролет занаятите цветя

Как да си направим пролетен букет с ръцете си

Цветя от различни материали - това е най-често срещаният тип на занаятите с ръцете си. Шивачка се използват не само на хартия, но също така и пластмасови бутилки, копчета, капачки, foamiran и повече, за да се превърне едно цвете в произведение на изкуството. Ако детето е в детска градина или училище трябва да се въвеждат на пролетните занаяти, опитайте с него да се направи цветя. Стъпка по стъпка майсторски класове на снимки, за да помогне с минимално време и ресурси за производството на красиви пролетни цветя.Цветя от пластмасови бутилки

Пластмасовите бутилки имат почти всеки дом, така че не бързат да ги хвърлят. Вземете кафяво и зелени бутилки, и можете да направите оригинален букет. Браун намали листата, но така, че всички те са свързани помежду си. След това ги podplavte малко над свещ. Направи две такива заготовки, които след това се сливат един с друг.

Как да си направим пролетта

Отделно от това, направи тичинките на кафява бутилка. От зеленото е лесно да се направи стъбло. Ако неговата подводница и обрат, можете да получите оригиналния им вид. Листовки може да намали всякаква форма, а също и на флота подводница.

Как да си направим пролетта

Най-лесният вариант - да се направи едно цвете от дъната на бутилките. За да направите това, поставете бутилка всяка напитка. Отрежете долната част на бутилката и нарисува да ви хареса. От дървени шишчета може да се направи стъбло.

Как да си направим пролетта

Не бързайте да се хвърлят на самата бутилка, като горната част от него може да се превърне в удобна стойка. За тази цел, на корицата е направена от две дупки, в които вмъкват стъблото. Втори покривно стъкло на дъното на стъблото, така че цветето да не се накланя или падне. Листата се изрязват от бутилката и да ги залепят с помощта на горещо лепило.

Творчески поглед пролетни цветя на задръствания. За да ги накара да се наложи да получите тапата на различни диаметри. Във всяка от тях правят дупки, така че да може да вдене жицата. Съберете няколко корици, Промушете жицата, която след това да започне да се търкаля на половина. В долната част на капака на тел определи зелени листа. Стойката може да се използва като голям капак.

Как да си направим пролетта

Пролетен букет от лалета можете да направите от пластмасови яйца под изненадата Kinder. Ако не, да вземе една бутилка кисело мляко. Коктейл тръби стават красиви зелени стъбла.

Как да си направим пролетта

Майсторски клас: Лалета от пластмасови чаши

Всички деца обичат кисело мляко, но чаши често се отхвърлят като напитка от тях не е много удобно. Предлагаме ви да направите от тези чаши цветя.

- Три чаши с различни цветове

- балони с различни цветове

- дървена пръчка

- стъклен буркан.

Нарежете първите очила, така че те взеха една и съща форма. След това изрежете краищата, така че да прилича на цвете. Не се страхувайте, че чашките са с различна височина, най-важното, за да получите оригиналния лале.

Как да си направим пролетта

Не забравяйте, в дъното на чашата, за да се направи отвор за поставяне в тях на стволови шиш. Брошури може да бъде направено също от пластмасова чаша или друг материал.Оригинална ще изглежда букет, ако го поставите в красива ваза. Направете възможно от обичайните кофите за половин литър. За да направите това, вземете балони, отсече врата си и дръпнете от банката. В този случай един от тях трябва да се изтегли от върха, а другият - от дъното, а другите като украса на върха на базовите мъниста.

Как да си направим пролетта

Поставете букет от лалета от пластмасови чаши в купа и да даде на майка или баба.

Как кокичета от отпадъчни материали

Тиквено семе, тел и глина, можете да направите нежни кокичета. Вземете една твърда тел, че няма да се огъват под тежестта на глина. Леко го огънете и в края на Прилеп топка от пластелин. След това, поставете го в тиквени семки, които ще имитират кокиче листенца.

Как да си направим пролетта

От хартия или зелена пластмасова бутилка може да се отреже кокиче листа. Тях заедно с тел, включете в голяма топка от пластилин, които след това поставете в капака на пластмасовата бутилка. По същия начин, можете да направите апликацията с кокиче тиквено семе.

Пролетни цветя от помпони

Mimosa - един от най-популярните пролетни цветя, които са приели да се даде за празниците. Ако направим малък POM помераните-прежда, можете да получите оригиналния букета. За да направите това, ще трябва от следните материали:

- зелен гофрирана хартия и офис

- барбекю бамбукови шишчета

С цел да се направи малък пискюл, трябва да вятър плетиво прежда в ножицата, а след това в средата на тях жични. Премахване на празен и нарязани с ножица, така че да се получи пискюл.

Оптимален вариант с диаметър 1,5 см топка, така че тя да е сходна с мимоза. Съберете клонче от мимоза може да бъде от 7-12 топки. На първо място, да направи всички празни места, а след това да ги свърже, ликвидация зелена креп хартия. Закрепете хартия с лепило, за да затворите напълно жицата.

Как да си направим пролетта

Отделно трябва да направите, за листата на мимоза. За да направите това, вземете дървена пръчка и офис хартия в зелено. Статията е нарязани на ивици и ги направи с една ръка съкращения. След това увийте хартията в една спирала върху дървена пръчка и да определи PVA. Вземи космат клонка с листа.

Как да си направим пролетта

Остава да се съберат един букет и сложи във ваза. От помпони могат също да се творчески стрък пролетни цветя. За да направите това, POM-помераните от прежда от всеки цвят, а след това ги закрепете към обикновената клонка на дървото. Подгответе ваза с тесен провлак и букет е готова.

Как да си направим пролетта

Оригинални пролетни занаяти - цветовете на бутоните

Необичайно е да се търси китка от бутони. За да го направи, ще трябва цветни копчета с различни размери и форми. Първо събиране на пирамидата от бутоните, а след това прокарайте кабела през него. Twist жицата на половина и да получите достатъчно силен стъбло.

Как да си направим пролетта

Можете да направите цветя с различни височини и да ги комбинира в един букет. Друг такъв цветя често се използват за украса на стайни растения.

Пролетни цветя лесно да се направи с ръцете си от отпадъчни материали. Бъдете креативни, тогава вие ще получите най-креативните букети, че можете да дадете майка, учител или преподавател. Прости майсторски класове - чудесна възможност да научи детето си да направи цветя и букети за комбиниране. Прекарайте свободното си време с интересен сайт svoimi-rukamy.com. защото занаяти винаги ще бъдат по-ценни магазини за подаръци.

 • Как да си направим пролетта
  Мастър клас на бродерия от пластмасови бутилки
 • Как да си направим пролетта
  Изделия от пластмасови бутилки
 • Как да си направим пролетта
  Цветя от салфетки с ръцете си. Стъпка по стъпка снимка светлина
 • Как да си направим пролетта
  Лалета от цветен картон,
 • Как да си направим пролетта
  Гълъби от пластмаса бутилки, родителска клас
 • Как да си направим пролетта
  Пластмасови бутилки от палмово като направи