Как да завърже колана

как да вратовръзка колан

Колан, без значение какъв цвят зле навързани, показва най-ниското ниво на карате. Проверете състоянието на вашата форма, за да се гарантира, че възелът е затегнато и не се разхлаби по време на тренировка. Ако това се случи, незабавно да спре и да го връзвам.Издърпайте предпазния колан от двете страни на гърба, дърпане, дръпнете двата края на предния - те трябва да бъдат еднакви по цялата дължина. След това ги връзвам към корема плосък възел - краищата трябва да останат равни на 15 - 20 сантиметра.

Подравняване на кожуха "Кимоно", колан е взето през центъра,

Карате колан като връзка

нося колан (вдясно и вляво) се върти около кръста и изравнете краищата,

Карате колан като връзкаизпълнява podvorot левия край под колана в средата и се простират на краищата на колана,

Карате колан като връзка

допълнително налага от горния ляв край на колана в дясно,

Карате колан като връзка

сгънати в левия край на лентата в долния десен ъгъл (правя възел)

Карате колан като връзка

затягане на краищата на лентата и е центриран ...

Карате колан като връзка

... това е то, на добър час ...

С правилната дължина на колана, нейните краища свързани не трябва да пада под коляното или по-висока от долния ръб на кожуха.

Краищата вързани колан трябва да са равни по дължина - това представлява хармонията между тялото (мощност) и Каратека на духа.

В края на колана с писменото името и фамилията символизира сила (личност). В другия край на лентата, с данните на организацията, представлява дух (душа) каратето.

Въпреки че се смята, че няма разлика от коя страна на духа, както и с това, което все още е сила правилно да завърже СИЛА (име) надясно, и Духа (организацията) на ляво.

【】 道場 Pre-джо