Как да се регистрирате стъпка по стъпка инструкции къща и капани

Ако сте купили или построили къща, а след това се поставя въпросът за това как да го регистрирате в имота. Тази процедура позволява да се формализира собственост, която ще принадлежи на неговия собственик. Като правило, предоставено на къщата е на разположение за наем, поради което първо трябва да се формализира собственост.Как да го регистрирате

Сега работи по опростена процедура за регистрация на недвижими имоти. Можете да се регистрирате почивната станция на дача амнистия. Необходимо е само да се подготвят документите. Процедурата се извършва просто, трябва да мине през няколко етапа. Как да се регистрирате своя ваканционен дом? За да направите това, обърнете се към приложимите правни документи.

регистрация

Според Land кодекс, има политики в опростена форма. Това се отнася за тези къщи, които са част от кооперацията или партньорство. че е трудно да се направи и преди, но сега трябва да подготви документите за най-малко за кратко време, след което можете да извършвате тази процедура.

Как да се регистрирате вашия дом? Тази работа започва с Изисква кадастралната регистрация, за да стигнат до държавна регистрация. Когато обектът е построен на страна или градина парцел, да я направи по желание в кадастралната регистрация, само трябва да се вземат данните от проекта и да изготви декларация.

Как да се регистрирате вашия дом за отглеждане и развъждане? Тази процедура не се различава от стандарта. По отношение на земята разпределение за провеждане на частен селското стопанство, се нуждаят от процедура за държавна регистрация. Дори ако обектът е планирано да се изгради там. Необходимо е да се осигури по кадастралната паспорт, поставете го на запис, заплащат таксата, а след това издава документ у дома.

Как да го регистрирате

Видове обекти "дача амнистия"

Регистрирайте своя ваканционен дом за амнистията на дача да успее само ако имотът принадлежи на следните проекти:

 • структура, разположена на местните терени за индивидуално жилищно строителство;
 • дом, който се намира в район, където са градинарски дейности, земеделие за собствени нужди;
 • градински съоръжения, разположени на парцел, който е бил даден на дейностите вилата;
 • търговски блокове, гаражи, навеси, беседки, хамбари, издадени на SGF и ЗНЗ;
 • Други сгради, които не се нуждаят от разрешение за строеж.

Основното изискване, според което сградите се нуждаят от държавна регистрация, е изграждането на наименование на специална. В други случаи е необходимо да се премине стандартна процедура. Само ако имотът отговаря на тези изисквания, можете да разберете как да се регистрирате и лятна къща на сайта.

Декларация за пълнене

За да се регистрирате в къщата на земята трябва да бъде правилно попълнени декларация и измерване на площта на всички обекти на територията. Правилно изпълнена документ ще послужи като потвърждение на строителството на имота. Декларация е основа за придобиване на правото на собственост, за да бъде в състояние да изпълнява държавна регистрация.Как да го регистрирате

Информацията в декларацията

Всяка сграда трябва да има такъв документ. Вписан в района не може да се оспорва. Декларацията включва следната информация:

За всеки обект се извършва от 2 копия от документацията. Само тогава процедурата ще се счита за завършена.

Как да го регистрирате

Необходими документи

Къде да се регистрирате на къща? За да направите това, свържете се с локалния териториален орган, който изпълнява работата на регистрация на земя и недвижими имоти. Това е, когато процедурата ще се извършва законно. Регистрирайте къщата си на земята, ще се обърнат към предоставяне на следните документи:

 • правото на земя;
 • Декларация за строителство;
 • доказателство за плащане на такса за регистрация;
 • собственик паспорт.

Месец по-късно, тялото издава удостоверение за регистрация на правата на собственост на всички обекти, които са посочени в декларацията.

Къща и пребиваване в страната

Как да го регистрирате

Как да се регистрирате къща на сайта, че тя е придобила статут на жилището? Обектът трябва да се спазят законовите изисквания. Да дадем подслон получи такъв статут, трябва да представи документите:

 • собственик на паспорта;
 • заявление за прехвърляне на имуществено състояние;
 • правото на собственост;
 • план и техническо описание;
 • реконструкция на проекта.

Регистрирайте без документи

Процедурата за преместване на много по-лесно, ако имате всички необходими документи. Но ако не, дизайнът е много по-сложно и може да отнеме много време. Но как да се регистрирате в къщата в този случай? Тези документи трябва да бъдат получени. Това ще изисква:

Как да го регистрирате

Един месец се подписва от проекта с определени граници. Как да се регистрирате селска къща, да го направи сам:

 • граници документ площ;
 • документ, за да се потвърди структурата на покупката;
 • заявление за придобиване на земя.

Цялата документация се предоставя в местната власт, към която принадлежи тази област. Още след 2 седмици ще бъде даден документ, който служи като доказателство за собственост на земя.

Как да се регистрирате за лятна къща на сайта, всичко, за да бъде формализирана? Най-малко утвърждаване на правата на сушата. Документация сервира в организацията на държавна регистрация, както и един месец се дава за потвърждение. Той ще послужи за извършване на различни сделки със земята и къщата.

Целият процес на регистрация на прост градина, но това отнема време, както и необходимостта от търпение. Трябва да се извърши правилно проектиране, иначе къщата ще бъдат построени незаконно. Важно е да се мине през всички етапи, като се започне от района, ще сградите.

Ако няма време или желание да се извърши тази работа сами, трябва да го поръчате от фирма, професионално се занимават с тези дейности. В този случай, може да получи за кратко време да стане собственик на земята и къщата, както и да извършват необходимите сделки с тях.

Как да го регистрирате

Процедурата има редица тънкости, които позволяват да се премине на правилното разрешение. Преди да се регистрирате за амнистията началната дача е необходимо да се помисли за някои нюанси:

Предимството на дача амнистия се счита, че няма ограничение за броя на местата и обектите, които подлежат на регистрация. Правилно регистриран имот се счита за собственост на неговия собственик. От получената документация може да изпълнява различни сделки.

Как да го регистрирате

Това е важно: 4 основателни причини да не пият алкохол на плажа Ако презентацията си перфектен летен ден - почивка на плажа или край басейна с напитка "за възрастни", можете да разберете. По дяволите, тя Kazhe.

Как да го регистрирате