Как да започнете бизнес в превоз на товари от нулата и да печелят

Как да си направим товарен

Здравейте, Юджийн! Какво е името, и това, което прави вашата компания? Колко са били на пазара?

Схемата на такъв. Клиентът ни, товарни поръчки или носачи се обади, за да приемем и да го дам на изпълнителния орден (на водача или товар), и да получите процент от поръчката. В действителност се оказва, че ние продаваме на клиента. И също така ние предлагаме услуги на текуща база, с редовни шофьори с л / а. По този начин се получава по-надеждна и сигурна.Т.е. Всъщност имате прост контролер?

Ами в общи линии да, аз съм обикновен мениджър, който търси стоката за превоз и предава на водача. Но, от друга страна, не, защото имам в момента на няколко коли вече работят на постоянен договор в дружеството. Като цяло, на търна постепенно от статута "Мениджър" в статуса "Доставка на фирмата".

Колко души работят за вас?

Не са много, ние сме малка компания, но бързо нараства. В държавата в момента:

Кои са основните ви клиенти, и които често идват поръчки?

Клиентите са предимно частни лица, но сега започва да се проявява на компанията, с които ние работим по доставка до най-близкия град. Различни поръчки идват: да се движат мебели от един апартамент в друг, да помогне пренаредите някои неща, за доставяне на различни стоки от една точка до друга, и т.н. И дори имаше един интересен разследване, за да прехвърлите на живо свиня :) Първоначално, разбира се, някои се страхуват, е: "Какво става, ако нещо се обърка, или нещастен случай?" И докато товарът отива и престоя в колата, аз съм изцяло отговорен за него! В резултат на това ние сме добре оборудвани с тази :) Клиентът е доволен от него! И това е важно!

За първи бизнес преди или прави нещо друго? Как се влиза в бизнеса и защо бизнес, а не работи по "Чичо"?От ранна детска възраст, аз се опитах да работят за себе си, и огромен желание да работи за някои "Чичо" не е, така че аз все още съм малко се опитва да продаде нещо, което да се превозват пътници с вашия скутер за пари, и т.н. Ето защо, по-специално в живота не е имало съмнение, къде да отида и какво да правя.

Няма лесен отговор. Може би това е така, защото можете да влезете без стартиране на средства и време да овладеят като офис диспечерско управление. Или може би просто добър в това.

Какво е най-приходи / оборота или нетната печалба в бизнеса (средно)?

Какви са усложненията и нюанси са в бизнеса си и това, което се натъкнах, когато започнах?

Както във всеки бизнес има усложнения и клопки. И, разбира се, аз съм изключение. Първо беше трудно, той се свива с шофьори, тъй като те са собственици, защо трябва да отидат за нашите ниски цени работят? Друг курс е висока конкуренция в моя град. Е, постоянен мониторинг на коли, шофьорите и хамалите, че не е имало такова, че поръчката е, и няма служители.

Друга трудност беше и е - набор от хамали. Това често се случва, че лицето е извършвал дейността си, както и процента на поръчката не осъзнават просто изчезна всичко. Поради това, често ние не искаме нищо общо, да се откаже. Но наистина, да ви даде един човек на работа, опитайте се да намерите на поръчките, а той "На прасе" пристига. В момента има много хора в цялата компания да пропусне в търсенето на адекватни и отговорни деца.

Какви са плановете за развитие на бизнеса?

Планове, както обикновено много. Бих искал да си купя няколко собствения си автомобил, за да открие офис и да вдигнем летвата на доходите на най-малко 2-3 пъти. Също така ние започваме да работим и с фирми. Наскоро сключи договор с фирма за превоз на химикали за домакинството на регулярна основа за седмичния плащането. Сумите са напълно различни, и това е интересно.

Какви документи, разрешителни и други формалности, необходими за вас?

Бих ви препоръча начинаещи предприемачи да се търси в посока изграждане на бизнес на товари? Ако отговорът е да, или не, защо?

На този въпрос, мисля, че трябва да отговорите на всеки за себе си. В крайна сметка, всяка човешка душа е различни неща. Но аз ще кажа едно нещо, ако правилният подход към този вид бизнес, можете да получите по-добра възвръщаемост. И най-важното, това е желанието и ангажираността!

И накрая, да даде някои съвети на читателите, които искат да направят същото Товарни превози в града.

Можете също така трябва да се наемат работници, толкова по-добре (това не е така, че има заповед и изпълнители не са налични). Все пак трябва да се направят специални оферти за бизнеса, тъй като те са най-вече по-печеливши. Е, да се даде възможност за избор на плащане: почасово, на пробега и теглото. За останалата част, опитайте, експеримент и да успее!

Благодаря ви, Eugene, за отговори на въпроси. Успехът в бизнеса!