Как да смените паролата на Fi рутер Wi от Rostelecom

В случай на собственик на издаване на мрежово оборудване за това как да промените паролата за достъп до Wi-Fi рутер Ростелеком, има само един отговор - трябва да се направи съответните промени в фърмуера. На пръв поглед може да изглежда, че промяната в защитата на точка за достъп до данни няма смисъл, обаче, в допълнение към естетически възгледи, причините за това, има доста.Причините за смяна на паролата

Интернет как да смените паролата си
Сред основните фактори, призовавайки към промяната на паролата може да се идентифицира:

  • забележим спад в скоростта, свързани с прекомерното натоварване на мрежата, която е предоставена от съседите си, разбрах, паролата, като използвате специален софтуер или други методи;
  • ниска надеждност (къси ключове WEP се препоръчва да се замени защита WPA);
  • желанието да се отърве от парола (ако е необходимо, за да се осигури достъп за всички);
  • загубата на стария код за сигурност.

Как да смените паролата на Wi-Fi рутер Rostelecom?

Преди да незабавно да смените паролата на рутера Rostelecom ще трябва да влезете в фърмуера на мрежовото оборудване. Но поради използването на различни модели и марки, за да се свържете с интернет, предоставена от този оператор, процесът може да варира. Поради тази причина, трябва да видите списък на рутери, предоставени от Rostelecom. Според препоръките на оптимална доставчик в момента са три модела на различни компании:

  • NetGear младши 3210-1NNRUS;
  • Upvel UR-315 BN;
  • D-Link DIR 620.

Интернет как да смените паролата си

Като цяло, процесът се състои от 5 етапа:

Интернет как да смените паролата си
Научете, които често възникват и как да реши проблемите в интерактивна телевизия.

Как да се увеличи скоростта на интернет от Rostelecom и защо тя може да падне, ще прочетете тук.

Как да смените паролата на различни рутери Ростелеком?

След като се запозна с официалния списък на поддържаните хардуер, най-вероятно, ще бъде вашият модел, както и че ще се прилага за доставчика на интернет доставчик за съвети за създаването й. Ако рутерът е купен отделно, а сред трите мрежови маршрутизатори, както е описано по-горе, че не си струва да се запознаят с документацията, която идва в комплекта. Обикновено, хардуерни разработчици са приложени инструкции за опциите за първоначално конфигуриране, сред които е задължително да присъства и да отговорят на въпроса как да се сложи парола на рутер Rostelecom или друг доставчик. Не забравяйте, че всички промени влязат в сила само след рестартиране мрежови устройства.

Интернет как да смените паролата си

Настройка и промяна на паролата на рутера D-Link DIR 620 от RostelecomПотвърди го отваря добре дошъл прозореца, който ще бъде на две полета: име и парола. Ако настройките на маршрутизатора ви за не са се променили или са изпълнени нулиране на фабричните настройки, потребителското име и паролата по подразбиране Wi-Fi рутера от Rostelecom ще ценим администратор.

Интернет как да смените паролата си

За да промените паролата за този модел, има два начина:

  • чрез проста настройка връзка Wi-Fi (минус факта, че стъпката за настройка по стъпка и ще има и други, не ме интересува, опции);
  • меню, което ви позволява да настроите всички настройки, за да отговарят на вашите изисквания.

Reset, или да зададете парола на рутера Rostelecom прост метод за

За настройка, първия метод на началната страница ще трябва да изберете Wi-Fi безжична LAN съветника за инсталиране на секцията «."

Интернет как да смените паролата си

На следващо място, потребителят ще бъдете подканени да изберете режима на работа на безжичната мрежа рутер или деактивиране. Преди да промените паролата си рутер Rostelecom ще трябва да изберете първата опция.

Интернет как да смените паролата си

Следващата стъпка е опростена настройки, трябва да въведете името на безжичната точка за достъп.

Интернет как да смените паролата си

Потвърдете Въведете SSID, като натиснете бутона "Next", на този етап ще бъде възможно, как да премахнете паролата, и да го инсталирате на вашия рутер от Rostelecom. В горното поле на двата параметъра могат да се избират непосредствено над него в падащото меню: защитена мрежа, или открито. С втория, не се изисква кода за сигурност, и всеки ще бъде в състояние да се свърже с мрежата.

Интернет как да смените паролата си

В последния етап на създаването цялата информация, която предоставя на потребителя влезли, която трябва да бъде потвърдена, като натиснете "Save".

Интернет как да смените паролата си

За влизането в сила на параметрите не забравяйте да рестартирате рутера, като кликнете върху съответния елемент в горната хоризонтална меню под System. Също така, всички незапазени действия на мрежов оператор Rostelecom, свързани с промяната на всички параметри, включително паролата на рутера, потребителят ще бъдат уведомени чрез елемента със снимка на крушката.

Интернет как да смените паролата си

Как да променя или да разберете паролата на рутера Rostelecom напреднал начин?

Научете как можете да платите Rostelecom електронни пари.

Как да се провери на собствения си профил, можете да прочетете тук.

За да въведете настройките за сигурност се изисква Wi-Fi, докато сте в началната страница на рутера, щракнете върху елемента в долната хоризонтална менюто "Разширени настройки". В следващия прозорец, трябва да се обърне внимание на групата «Wi-Fi» и го изберете изберете "Настройки за сигурност."

Интернет как да смените паролата си

Интернет как да смените паролата си

В този вариант, настройка преди zaparoleny Wi Fi рутер от Rostelecom също ще трябва да потвърдите промяната на съответния клавиш. метод за рестартиране на оборудване няма да се различава от първия смята така.

Преди да знаете, промените или премахнете паролата от рутера Rostelecom е необходимо да се определи модела на оборудването, използвано. След това, да намерите в документацията, която ще бъде описана в своята стъпка тунинг, никакви проблеми. Обикновено инструкциите могат да бъдат намерени в кутията на устройството мрежа. В случай, ако рутерът е купен директно от доставчика, може да се наложи да посетите сайта им или да се обадите на оператора за помощ при създаването. Как предпочитате да конфигурирате мрежовите устройства, лично, изваждане на необходимите елементи в документацията или да помоли за помощ на оператора Rostelecom?