Как да шият ярък и стилен лаптоп със собствените си ръце

След като купи нов лаптоп, когато се опитвате всеки възможен начин, за да защити екрана и корпуса от надраскване и чипс, купуват случаи и специални случаи за осъществяване. Но изберете перфектното случай, не може в рамките на всеки лаптоп модел, а някои просто не ми харесва външния вид на капаци и случаи, които се продават в магазините. В тази статия ще ви покажем как да шият лаптоп със собствените си ръце. Домашна торбичка може да бъде от всякакъв размер и цвят, така че със сигурност ще останете много доволни от резултата.Лаптоп ръкав със собствените си ръце

Материали за производство включват:

  • плат подходящ цвят (достатъчно за 1 метър)
  • найлон или други водоустойчива тъкан за облицовка (1 метър)
  • ватиран вата
  • магнитно затваряне
  • задължителен Bias
  • нишка

Лаптоп ръкав със собствените си ръце

Инструменти за зашиване на корицата:

Как да шият ярък и стилен лаптоп със собствените си ръце

Стъпка 1. Изрежете парче плат, както е показано на снимката. Сегментът трябва да бъде такава, че бележника може да бъде напълно увийте и да остана още за производство на тъканни клапи, плюс 5 см от всички страни. В този случай, клапанът е триъгълна, можете да изберете и формата си по свое усмотрение.

Лаптоп ръкав със собствените си ръце

Етап 2. Приготвя сегменти линии и мигне същия размер и форма.

Етап 3. определи трите слоя на щифтове. Вата трябва да бъде между главния и облицовка плата, както е показано на снимката. Увийте детайла около лаптоп, за да се уверете, че за пореден път, че размерът и формата са избрани правилно. Ако е необходимо, нарязани на дължина и ширина плат, не забравяйте да оставите квоти ширина около 4-5 см. Имайте предвид, където е инсталирана магнитна закопчалка.Лаптоп ръкав със собствените си ръце

Стъпка 4. зашити парче здрав плат подплата на мястото на монтажа на магнитната закопчалка. Инсталирайте цип, сгънете разделите навътре.

Забележка: магнитна закопчалка може да замени бутони, велкро или дори мълния.

Стъпка 5. След като инсталирате крепежни елементи отново се привърже всички слоеве покриват щифтове. Уверете се, че основната тъкан се гледа навън.

Лаптоп ръкав със собствените си ръце

Стъпка 6. Фокусирайки се върху рисунка, ватирани детайла с помощта на шевна машина. Ако тъканта не е ясно геометричен модел, може да се наложи да се прилага за маркиране на всички линии са успоредни.

Стъпка 7. Всички три слоя са сигурни, сега можете да се направи окончателно регулиране на размера на детайла. Trim излишната тъкан, оставяйки квоти от всички страни от около два сантиметра. Обезщетението не трябва да се извършва само на горния ръб, който ще бъде под капака. Този ръб трябва да отиде на едно ниво с ръба на лаптопа.

Лаптоп ръкав със собствените си ръце

Етап 8. Поставете наклонена Bakey по ръба на обратния клапан.

Лаптоп ръкав със собствените си ръце

Стъпка 9. зашити Bakey, постепенно издърпване на щифт. Опитайте се да запазите шева е възможно най-близо до краищата на имплантата.

Стъпка 10: Сгънете празен плик, за пореден път, се уверете, че на лаптопа се поставя в торбичка. Разцепете на страничните ръбове на плика и prostrochite ги възможно най-близо до ръбовете. Bias свързване трябва да се затвори по шевовете.

Лаптоп ръкав със собствените си ръце

Стъпка 11. Поставете наклонена Bakey и от двете страни на краищата на вентила. Преди да зашити Bakey, баста около един сантиметър от неговите краища отдолу. Зашити свързване.

Лаптоп ръкав със собствените си ръце

Оригиналният светъл лаптоп готов.