Как да си направим по склоновете на прозорците с ръцете си

Не винаги нашите финансови възможности позволяват да наеме екип от експерти за извършване на тези или други ремонти в апартамента. Поради това, доста често, което правим ремонти на ръцете си, и да наемат експерти в много редките случаи, когато се справи с тази задача, ние не можем. Освен това, повечето от нас са майстори на всички сделки, и може да се справи с почти всяка задача. Това се отнася до склоновете на прозорците.Писти за пластмасови прозорци, можете да го направите сами и няма да е трудно. Нещо повече, за да намерите хора на изкуството, които са наистина високо качество направи тази работа е много трудно. Монтаж на пистите е не само самите склонове, но и в довършителни прозореца. Хайде, нека да не се получи, за да преминете, ще започне, за да говорим за това как да се направи по склоновете на прозорците.

Склоновете на прозорците, от които правят

подготвителна работа


Преди да извършите инсталирането на пистите, трябва да се направят довършителни прозореца. Какво се разбира под довършителни прозореца? Докато независимо от вида на писта и да изберете, Windows трябва да бъде добре затворена, това е, шева между прозореца и стената трябва да бъдат запечатани, така че не е багажник мозъците им, защо се поти пластмасови прозорци.

Много често можете да намерите ситуация, в която монтажници запишете на монтажната пяна и ставите не са достатъчно propenenymi, поради което в някои места на отвора може да се очисти. Така че, ако решите да направите по склоновете със собствените си ръце, първото нещо, на добра около размера на пяна на вратата, и може с по-светъл пламък, за да проверите дали изневерява не на всяко място. Ако е необходимо, повторно пенообразуващи стави. Когато пяната е замразен и е най-малко на следващия ден, внимателно отрязвам го с помощта на конструкцията на ножа и се пристъпи към довършителни склонове.

Склоновете на прозорците, от които правят

външни склонове


Преди да започнете вътрешна работа е необходимо да се направи на финала на външните склонове. Външни облицовки писти в два начина: слой от шпакловка започне и след това завърши слой за работа на открито. Вторият вариант, наклон завърши с помощта на цимент микс. Решете коя опция да изберете според състоянието на стената. Ако инсталацията се отдели част от стената, на стената има големи неравности, или в противен случай ще трябва да се изгради стена, за да го отведе до нивото на прозорец - цимент употреба. Ако стената е почти равен, използването за довършителни замазка.

За да започнете, се подготвят на стената, за да работят. Ако има цвят, то тогава е необходимо да се почисти от слоя на сместа така плътно хвана стената. Когато между стената и прозореца има разлика, тя трябва да бъде добре запазването на пяната, която трябва да се реже, така че да бъде изравнено със стената.

Какво е необходимо, за довършителни склонове от външната страна:
  • грунд;
  • четка;
  • Капацитет за грунда;
  • Сместа от цимент или началото и покритие за външно пълнител;
  • шпатула;
  • Капацитет за получаване на сместа;
  • Перфорирана ъгъл;
  • Ножици по метал.
Външни склонове на циментовата смес

Ако си решил да произвежда топка външните склонове на циментовата смес, първо инсталирайте т.нар нулевата точка, която ще нарасне до стената. Като правило, от външната страна на стената трябва да се затвори прозореца с най-малко 5 mm от двете страни и отгоре, и ако не, тогава стената ще трябва да се изгради до такава мярка. Това трябва да се направи, за да Профилът на прозорец е добре затворена отвън. Също така имайте предвид, че пистите трябва да са симетрични един на друг.

Когато стените са подготвени, да ги обработва по периметъра на грунда и да чакат за сушене на прозорци. След изсъхване на грунда, пристъпи към подготовка на сместа. Опитайте се да запазите циментовата смес не е твърде рядко, тъй като тя се прилага лошо, и да държат на повърхността на стената. Тъй като смес с помощта на довършителни цимент смес с добавяне на лепило, такива смеси са често използвани за полагане на плочки, за разлика от сместа пясък-цимент ще осигури по-надеждна основа.

В случая, когато стената има нередности, след първи слой на смес от съществуващите вградени нередности и след това се извлече необходимата индекс стена втория слой. За създаване на по-малък ъгъл на външните склонове, използвайте перфориран ъгъл. За тази цел, на ъгъла на стената се прилага малко количество цимент в сместа и vtaplivaem пространство, след отстраняване на излишния цимент и привеждане на самолета. За надеждно зацепва пространство, се прилага смес слой и външната страна на стената, за да се получи така наречената ръб отвън. Заключителният етап на завършване на външните склонове ще им живопис.Външни склонове на замазки

В края на краищата работата за отлепването защитното фолио от външната страна на прозорците.

Склоновете на прозорците, от които правят

вътрешните склонове


Когато приключите с външните склонове, сега можете да се пристъпи към интериора. Някои от нашите читатели може би се чудите защо първо трябва да се направи външни довършителни склонове, а след това само за вътрешна употреба. Фактът, че външното покритие на склонове се счита за "черно", че е по време на работа, може да се оцвети или перваза на прозореца, или писти, докато прозорците и на прозореца е защитен филм, външните склонове е по-добре да се направи на първо място.

Считано от днес, за да се направи по склоновете на пластмасови прозорци по три начина: мазилка, гипсокартон довършителни и финишни от пластмаса. Всички тези методи имат своите предимства и недостатъци, нека сега Нека разгледаме по-подробно.

Счита за най-красивите склонове пластмасови склонове, те създават една красива изложение на прозореца и в хармония с пластмасата. Основният недостатък пластмасови склонове е, че те са няколко години започват да пожълтяват, особено ако имате един прозорец, насочена на изток или юг. Мазилки - втората опция склонове финала. За разлика от пластмаса, гипс не пожълтяват, а тя може да помогне за решаване на проблема, ако е на ръба на прозореца на стената много голямо пространство, както и тази опция е бюджетът. Мазилка от недостатъците Заслужава да се отбележи сложна процедура мазилка ако произвежда мощност от стените, тъй като е необходимо да се съобразят с равни ъгли. Също така за монтаж на прозоречни рамки, използвани гипсокартон, това е най-лесният начин да се завърши, но и скъпо, тъй като е необходимо да се купи един лист от гипсокартон.

Преди пускането на склоновете на прозорците, добре духне по шевовете от вътрешната страна на прозореца. Когато пяната е замразен, нарязани го излишък.

Склоновете на прозорците, от които правят

Как да си направим склоновете пластмасови прозорци

Така че, нека да разгледаме как да се украсяват пластмасови склонове. Начало Край склонове с пластмаса трябва да са продукт на всички необходими измервания, а именно, на височина и ширина, ние се нуждаем от сандвич панели. След като всички измервания, за да се отстрани защитната профила на филм прозорец и да започне инсталацията.

Първо инсталирането на страничните панели. Нарежете стартер профила на дължина. Започвайки профил прикрепени към ръба на профила на прозорец с винтове 8,5mm на интервали от петнадесет сантиметра. На следващо място, с дюбели по ръбовете на прозореца отваряне дървени летви затяганите, закрепване гладкост, които проверяват чрез ниво. Сега дървени бар закрепени странични склонове (площ), с помощта на пистолет щапелни.

Тогава режеха сандвич панели на дължина, ширина и ъгъл. От двете страни на панелите се облича с капачка и поставете едната страна на панела в първоначалния профил, който е приложен към прозореца. След това, между сандвич-панела стена и нанесете малко количество от пяната и след това поставена във втората част на зоната на панел.

Освен това, по същия начин, ние правим монтирането на горната сандвич панел. Където най-пресечните точки на страничните склонове на ъгъла трябва да е същата - 45 градуса.

Всички шевове на ставите склонове попълват монтаж лепило бяло, и след това го отстранете излишъка.

Как да си направим по склоновете на прозорците на гипсокартон

Склонове на гипсокартон е най-добрият вариант, ако искате да без прекалено много проблеми, за да съградим стената до нивото на прозореца и по този начин веднага се получи равна повърхност.

Първата фаза - почистване на стените на бои и други довършителни материали. Когато стената се почиства, страничните панели обхващат първичен слой. След това направете необходимите измервания и се нарязва на панели от гипсокартон. Първо определят страничните панели и след това горната част.

Преди да инсталирате гипсокартонени плоскости проверяват влизане панел, а след това да се пристъпи към тяхното монтиране. Ремонт на прозоречни рамки от гипсокартон носят специално лепило за гипсокартон. Разрежда се сместа лепило и причинява "shlepkovymi" движения смес на стената. След това сложете на лепилото от нашите гипсокартон странични панели, ги изглаждане на ниво. Когато сте проверили правилния монтаж и симетрични ъгли пристъпи към инсталирането на горния панел.

След това, панелите са здраво залепени, отидете до финала на нашите панели от гипсокартон замазка. За да се получи гладка ъгъл с помощта на бояджийски ъгли. Отлично шпакловка лежат на повърхността на сухото строителство, както и страничните панели до горната част.

Как да си направим по склоновете на прозорците с помощта на гипс

И накрая, не можем да не ви кажа как да направите прозорците се спуска със собствените си ръце, с помощта на гипс. Както бе споменато по-горе, този метод е най-евтиният, но малко по-сложно.

Първо добре progruntovyvaem стени и да им даде да изсъхне. Преди измазване склонове определят какъв ъгъл ще бъде склонове и след това, е смес. Ако не е необходимо да се получи натрупване на стената, само с помощта на шпатула, нанесете слой от мазилка по склоновете. Ако стената до прозореца доста голямо разстояние и капацитет необходимо да се направи мазилката на стената се извършва по следния начин. Поеми надясно стъклото размер, той се излага на желания ъгъл и ниво. В района между стъклото и стената се запълва с циментова замазка. Тъй като мазилката е подходящ за половин час, след това се разбърква в малки количества. След като се суши стартер първи слой от мазилка, произвеждат допълнително мазилка същия начин. Що се отнася до горната част на склона, след това за изграждането на стената и дебел слой мазилка съхранява, използва маскиране мрежа. За добра мярка на ъгъла с помощта на зоната на боя.

Когато сместа се изсушава, го произвежда шлифоване да се получи напълно гладка повърхност, след което gruntuem покривен слой боя.

След като сте направили пистите, отидете в долната част на прозореца. Ако е необходимо, допълнителна разпенващ под перваза на прозореца. Когато са замразени на пяна - отсече му излишък, развод мазилка и направи над перваза.