Как да се мине изпита

Така че, помислете за видовете обучение. Решавам да започне със степента на значимост на изпита, да оцени знанията си. Ако мислите, че това знание, че няма да бъде от полза, оценките не са приоритет, както и необходимостта за представяне на кърлеж, правят яслите и поставят усилията в изучаването на други дисциплини. Ако отидете в червено дипломата. гледате ясно книжка. и самия обект е много интересно, ще бъде разгледан в темата.Достатъчно място за изучаване на предмета - пътят е трънлив, сложен, но гарантира минимум 3 точки.
1. В началото на семестъра, за да разберете възможността за получаване на "машина".

2. По време на обучението се опитаме да разберем този въпрос, за да го разбере. Запомнете определения, основни правила.

3. Изберете най-добрият начин да си спомня неща, когато пренаписване, konspektiruete, говори на глас, слушане, четене на книги, сърфиране в схемата, обясни на някого.

Подготовка обикновено се вписват в два периода:
1 - 3 ден - удобно, когато хванете в движение, че обектът не е трудно, но в крайна сметка все още помни само половината от материала.2 - 3 седмици за еднодневен билет - билет може да работи на всеки детайл, за да разберем, но е по-близо до преминаване мисли са объркани и се върна в периода от 1 - 3 ден.

Винаги има студенти. които не отговарят на изискванията на всички. но прехвърли добри оценки. Те имат своите тайни: те са учени или знам колко и да говори красиво. чаровен, стипендия, но ненатрапчив. За да спечелите тези умения се нуждаят от месеца на обучение, но, въпреки това, ние подбираме основните точки.

Neverbalika. Красива се облече, нека да мирише, усмивка, дръжте гърба си изправен, главата гордо, създават впечатление на белия дроб при човека и знаещи. Въздържайте се от смотаняци, който и да е - тя дава нервност, панически ще създаде лошо впечатление. Учителят ще постави под въпрос работата си.

TOEFL означава "Тест по английски като чужд език" ( "теста по английски като чужд език"). Този международен изпит може да бъде взето в повечето страни в света, тя позволява да се оцени нивото на английски език сред тези хора, за които това не е родния си език.

Как да се мине изпита себе си