Как да се предпазите от щетите, уроки и завистта

Как да се предпазите от щетите, уроки и завистта

Какво помага срещу увреждане

Понякога, приятел или приятел може да се чуе следните думи: "Какво ми кутсузлиите?"? Както не е изненада, но този проблем е често срещано явление днес. Лош късмет в любовта, постоянни проблеми в работата, лошо здраве, вечен неуспех - всички тези проблеми хора свързват с корупцията. Мнозина се опитват да се справи в специализирани магазини, където момичето с нейните магически кристална топка или баба с помощта на билки провежда непознат ритуал да се отърве от корупцията. Но как да се свали уроки и разваляне? Има ли някакви начини да се отървете от зли очи у дома? Оказва се, че те съществуват и са високо ефективни, не се получава добив от различните методи на лечители.Light восъчна свещ и интензивността на топлина върха на щифта. Тя трябва да се чете такава конспирация:
"Разубедят (името) на магьосника koldunitsy от черен, от Cheremnyh, от бяло и светло кафяво, от цигари момичета от жените prostovovoloski. И никой не може да носа му, така хапят очите също не може да izurochit и да се развалят (име) и не може да зарази го vetronosnoe yazvo бъде думите ми са силни и моделиране, както и да бъде думите ми не edinokrupno в договора и в преговорите, така че думата ми устни да зъби - замъка, езикът ми - ключ и ме хвърлят ключа към морето.. останат, заключване, устата ми хвърли ключа в синьото море и щука -. белуга приближи, ключът се качват в морските дълбини Отидох и извади ключа. "
Свещ гасят пръстите на ръцете и nagovorennuyu щифт да се носят от вътрешната страна на дрехите им, да щракне.

За да се предпази от уроки от много хора използват червения конец и лентата. Тема може да се носи на китката и вратовръзка три възела. Дрехи червено препоръчват за хора, изложени на уроки и Лаш навън, и бременни жени.

За да уроки не е имало ефект, е възможно да се представи малкия пръст и показалеца на лявата си ръка, а останалите пръсти сгънати. Този жест се нарича "рог на Asmodeus", и, между другото, той е любимо символ на феновете на тежката рок - музиката. Въпреки, че този жест при сатанински символи, това е добра мярка за безопасност. действа на принципа: "клин - клин избива". Той смята, че отрицателната енергия е част от един пръст и излиза от другата, поразително извършителя. Същият принцип се използва при защита от щети са подкова.

Ако някой - който започва да те хвалят, трябва внимателно да хапят върха на езика си, или похвала може да се превърне уроки.

За да се защити против уроки, можете да плюе три пъти през лявото си рамо и чукам на дърво три пъти с думите:
"Кур мен!"
Тези техники са особено добри в случаите, когато самата човешкото око, което е, се споменава какво - нещо важно за себе си събитие, преди да се случи, в резултат на който делото е обречено на провал. Преждевременно радост за предстоящи събития, може да се окаже, да има разочарование.За да се защити срещу магьосничество атаки може да се носи от лявата страна на гърдите при дрехите две игли, vdet кръст. Върховете на иглите е желателно да се подгрява пламъка на восъчна свещ.

За да го предпази от повреди можете да носите със себе си сушени скилидка чесън.

Така че не се направи щети на храни и напитки, което трябва да премине, преди да яде храна, и устата. Ако по време на хранене вие ​​се задави, не се поглъщат от факта, че те взеха в устата, и излезе иззад бюрото и да го изплюе. "Заредена", за да прокълне храната отхвърлен, а след това се хвърлят в огън извън апартамента си.

За да го предпазите от повреда или уроки трябва да се визуализира в бяла роба. Вие също може да премине на краката си и да вземат пръстите на двете ръце, "замъка".

Растения и плодове червено (цвета на Марс - активна защита на планетата), помагат да се защити вашия апартамент или офис помещения от увреждане. Можете да използвате здравец, клонки калина, офика, червени ябълки.

Основните методи за да се отърве от корупцията

Как да премахнете щети молитви

За да изсъхне на полските цветя, с които сте се обеднява и вечер на почивка, тъй като Троица. След това цвете се поставя в съда и светена вода се излива от стъкло. В този случай, е необходимо да се запалят свещ и кажете следната молитва: ". Отче наш", "помощ на живо" и "Creed" Всяка една от молитвите произнесе два пъти. От наличните ястия трябва да се пие малко вода три глътки. По отношение на останалата течност, то тогава е необходимо да се измие. Веднага трябва да се отложи монетата за благотворителност.

Тези ритуали трябва да се извършват в рамките на 40 дни. В края на църквата трябва да поръчате три молитва: бездомни Кузма и Деймиън, мъченик Трифон, и лечител Пантелеймон. Не забравяйте да се разпределят 40 монети на бедните за здраве. След увредят всички тези действия или уроки, ще бъдат премахнати.

Оказва се, че за да се отървете от корупцията помага пост. Все пак трябва да се отбележи, много стриктно. В допълнение, по време на пост зависи изцяло от това колко време лицето е било наложено на щетите, както и директно от силата на вещица, която действително да го почисти. Ако пост ще трябва да се откаже напълно всички видове животинска храна: бекон, месо, колбаси, яйца и други млечни и месни хранителни продукти. Ако човек иска да се отърве от корупцията, тя ще трябва да се придържат към такъв пост в продължение на 6, 9 и дори на 12 месеца, което е далеч от лесно. Ако човек не издържи теста, той не може да се отърве от уроки.

Как да свали разваляне

  1. Това, възможно най-скоро да се отърве от корупцията, ще трябва да се подготви тинктура от ревльо или магарешки бодил. Необходимо е да се вземат 100 грама на растение, и след това пуснати в 0,5 л буркан и се изсипва водка. Liquid влива в тъмно място в продължение на 10 дни и след това се филтрира. Полученият инфузия е необходимо да се три пъти на ден, една чаена лъжичка на една чаша вода nagovorennoy.
  2. Също така от всички видове щети може да помогне на следващия бульон 1 супена лъжица естрагон, 70 г хляб, zubochek чесън и 2 супени лъжици от корените на бял оман. Всички тези съставки се изсипват половин литър вода и се поставят на огъня. Варени бульон за 30 минути. След това трябва да се напряга и всички наведнъж, за да се насладите на питие на празен стомах.
  3. За да унищожи злото енергия, ще трябва да намерите на следните видове растения: папрат корен, и див пелин, маково осветен, кората на трепетлика, бял трън. Всички тези растения трябва да бъдат събрани в количество от 15 също така е необходимо да не се забравя 25 грам-ревла трева. Всички тези растения са пълни с половин литър водка. Infusion се съхранява някъде на тъмно топло място в продължение на две седмици. Периодично сместа се разклаща. Всеки ден е необходимо да се вземе една супена лъжица инфузия, смесване с 100 грама свещена вода.

Как да се предпазите от уроки и разваляне

Какво помага срещу увреждане
Смъртоносен удар, в съответствие със съвременните интерпретации, биоенергия е отрицателно влияние на един човек на друг. Hex може да причини различни разстройства (на физиологичен менталното) и заболявания (до тежка). При хората, че е налице нарушение на енергия с околната среда, неговата аура става неравномерно, дрипав енергия "дупки", през които протича далеч енергия идва в тялото. Hex може да бъде изпратен на лице, случайно или умишлено от човек със силна енергия и в това, че се различава от разваляне, който изпраща умишлено, със специален ритуал. Предпазвайте се от зли очи е съвсем проста, ако знаете няколко трика.