Как да се научим да дрейф, задвижване на задните колела • •

Как правилно да дрейф

Красива е, нали?
Много сън, за да научите как да дрейф, и, честно казано, не всички се оказва, красиво. Така че, аз ще се опитам да ви научи как да дрейф добре;)


инструкция
Трудност: Затруднени
Какво ще ви трябва:
Място за обучение на
Много, много гуми
машина
1 стъпка

Първо, малко теория. Как е спрея? Без да навлизаме в подробности, че е необходимо, така да се каже да "наруши" колелото.
Начини да влязат в занасяне много, но има два основни типа, E-Brake Drift и захранване по дрифт.
Ако машината ви и силата не е лишен и износващи се части за по-голямата част от месеца, не ви е страх, опитайте "мощен" дрейф.
2 стъпка

Определяне на машини
1. правилния избор на каучук важно нещо в течението. Имаме нужда от твърди гуми, които ще се плъзгат по пътя и не се придържат към него. Много препоръчвам закупуване на гуми б / нямат никаква протектора. (Такава гума и не е скъпо, и е по-подходящ за дрифтинг)
2. Спиране на настройка. Това, което трябва да се плаващите? Traction на задните колела - най-малко, като максимумът на предната част. Затова предните изпъкналост -4 градуса, 0 градуса задни колела перфектно перпендикулярни на повърхността. Непосредствено зад използването по-твърди пружини, отколкото на предната, и накрая, на центъра на тежестта толкова ниски, колкото е възможно, с други думи, машината трябва да бъде намалена.
3. Motor и предавателно отношение. За дрифт не е важно максималната скорост е по-важно въртящ момент, създаден предавателно отношение от около 1: 7. Ако двигателят ще прегрее, така че е необходимо да се увеличи съотношението. Моторът е необходимо толкова мощен, колкото е възможно, за предпочитане принудени, ако ресурсите позволяват.


4. кутия. За по-лесно нарушаване на задните колела да заключите задната differnitsial.
Внимание # 33;
Тази първоначална конфигурация на машината, всеки трябва да персонализирате # 33;
3 стъпка

Беше му необходимо да се дръпне
Сега малко за това как.
Извадете ръчната спирачка или E-спирачка Drift
Методът не изисква много умения и високи скорости, така че по-подходяща за начинаещи.
1. За да се влиза в завой с висока скорост нужда
2. Той използва техниката на "палеца пета"
1.Nuzhno стиснете съединителя, превключете в неутрално положение, освободете съединителя.
2. След това преместете петата на десния крак върху педала на газта, чорапа остава на спирачката, като се опитва да изравни скоростта на въртене на двигателя и трансмисията от счупване.
3. След регулиране на оборотите на съединителя, превключете на по-ниска предавка, освободи от хватката и се извива газ.
3. Завъртете колелото в посока спиране на поднасянето
4. Рязко дръпнете ръчната спирачка, но трябва да задържите бутона и не пусна, ръчната спирачка да държи не повече от 1 секунда. За Задвижване на задните колела свиване диск сцепление колела - за да се запази набраната скорост.
5. Ако в задната част на колата се привежда твърде много (не е на пътя), трябва да завъртете волана в посоката на движение. (Т.е., ако driftuete "/", трябва да се завъртете волана наляво, така че ако driftuete "# 092", съответно изтръгне волана надясно)
6. За да се спре течението трябва да внимателно стиснете газ.
стъпка 4

Може да се върти на място по същия начин,
"Откъсвам" колело или захранване по Дрифт
Методът за по-опитните скитници. Важно, не се ускори, а мощността на колата.
1. Влизане в ротация с висока скорост не е задължително, техника, въз основа на мощността на превозното средство.
2. Свалете волана до края, рязко натиснете газ.
3. Ако задната част на машината е доведен твърде много (не е на пътя), трябва да завъртете волана в посоката на движение. (Т.е., ако driftuete "/", трябва да се завъртете волана наляво, така че ако driftuete "# 092", съответно изтръгне волана надясно)
4. За да спрете спрея трябва да внимателно стиснете газ.
Донесох две основни тактики на течението, всъщност безкраен брой начини, от използването на неравности (кола скокове губи сцепление на задната ос) за използване на неблагоприятни места по магистралата (Специална удари една локва, кал, за целите на загуба на сцепление на задната ос)