Женшен kianpi PIL - описание, прилагане, целесъобразност, режим, пептиди подземен Tagil

Състав Ginseng Kianpi PIL
Състав Ginseng Kianpi Pil се основава на традиционната китайска медицина и методи, насочени към решаване на проблемите, свързани с имунната система, подобряване на общото здравословно състояние на организма, увеличаване на теглото, увеличаване на мускулната маса.Абсорбатор билки женшен Kianpi PIL - ефективно лекарство възстановителен за действие. Женшенът Kianpi Pil се състои от комплекс от билки, отглеждани предимно в Китай. Формулиране Ginseng Kianpi Pil се основава на традиционната китайска медицина и методи, насочени към решаване на проблемите, свързани с имунната система, подобряване на общото здравословно състояние на организма, увеличаване на теглото, увеличаване на мускулната маса.

Описание на продукта "Jianpo-кая" (Ginseng Kianpi Pil)

Капсули женшен Kianpi Pil включват прах, произведен от екстракти от билки. Дозировка женшен Kianpi Pil определя индивидуално, в зависимост от поносимостта на отделните компоненти на препарата и е обикновено 2 капсули на ден.

Показания Ginseng Kianpi Pil

Лекарството "Jianpo-кая" се препоръчва за хора, които се грижат за тяхното здраве. Женшен Kianpi Pil особено добре подходящ за спортисти и пациенти в периода на възстановяване след тежки заболявания, заболявания, които имат за резултат намаляване на защитните функции на организма.

Лекарството женшен Kianpi Pil

- Той стимулира увеличаване на мускулната маса и обем;

- Женшенът Kianpi Pil има значителен възстановителен ефект;

- възстановяване на пострадалия в резултат на инфекция на имунната система;

- Женшенът Kianpi Pil тялото повишава издръжливостта, бързото му възстановяване от тежки физически натоварвания;

Съставът на женшен Kianpi Pil включва мощни билки, включително природен женшен. Всеки компонент Ginseng Kianpi Pil има специален ефект.

Горска пищялка. Използва се в народната медицина като хомо - и диуретик, както и това се отразява на вътрешната обвивка на белите дробове. Освен това, трябва да се отбележи висок тонизиращ ефект, антитуморно и антиоксидантно действие.

Жен-шен. Ускорява обменните процеси в организма, повишава имунитета, адаптогенни свойства, което улеснява бързото и лесно възстановяване след мощен дълго обучение.

Girchovnik вагинално. Той разполага с разширяване ефект върху коронарните артерии. Той има аналгетично и диуретичен ефект.

Cordyceps китайски. Неговият спектър на действие е много широк. От излагането на човека на хипофизата и завършва с повишено кръвоснабдяване на мозъка, той стимулира производството на различни хормони, което ускорява обмяната на веществата, подобрява капацитета на организма.Codonopsis гора. Уникално увеличава производството на имуноглобулин и имуностимуланти. Според неговите ценни качества не отстъпват женшен. Увеличаване на силата на свиване на сърдечния мускул, има кардиото- ефект. Той ускорява синтеза на протеини, влияе върху повишаването на мускулна маса.

Highlander polyanthous. Той помага да забави стареенето на сърдечно-съдовата система клетки.

Структурата на "Jianpo-кая" (женшен Kianpi Pil) са включени като са известни със своите терапевтични билки ефект като Bacopa monnieri, Eucommia vyazovidnaya, Wild Yam японски, istoda фина листна.

Предпазни мерки при употреба Ginseng Kianpi Pil

Капсули Женшенът Kianpi Pil включва широк спектър от трева притежава мощно действие, поради което техният ефект може да бъде по-висока от очакваното. Започнете, като жен-шен Kianpi Pil трябва да бъде минималната доза. При липса на алергии и значителни странични ефекти спокойно да продължите курса.

Ето някои полезни свойства женшен KIANPI PIL:
1) повишава секрецията на инсулин;
2) повишава апетита;
3) повишаване на либидото;
4) подобрява имунитет;
5) работи като адаптоген.
6) подобрява съня.
7) увеличаване на мускулната маса от 5 до 10 кг.
8) увеличаване на издръжливостта и силата на изпълнението.
9) дава бързо възстановяване след усилени тренировки.

Идеален за след размяна терапия притежава голямо тегло и служи като ръководство на хранителни вещества в резултат на повишени нива на инсулин. Женшенът Kianpi Pil използва за набиране на мускулна маса на тялото, както и за укрепване на имунната система на организма, те също имат положителен ефект върху всички важни системи и органи на. Лечебната сила на билките, включени в капсули женшен Kianpi Pil, помогне за възстановяване на нормалната циркулация на енергията в тялото и, следователно, правилно разпределяне на всички хранителни вещества и наддаване на тегло. Лекарството се използва широко в бодибилдинг професионални спортисти в възстановяване, както и любители, които желаят да наберете качествена маса без използването на фармакологични средства. "Jianpo-Kianpi" Възстановително капсули. състояща се от събиране на билки, включително жен-шен. Това лекарство е разработено на базата на дългогодишен опит в клиничните изследвания в традиционната китайска медицина от внимателно подбрани билки и екстракти. Лекарственият ефект от тези капсули е насочена към общото укрепване на имунната система на организма, възстановяване от последните болести и тежки физически натоварвания, той има поправителен ефект върху всички важни системи и органи на. Лекарството се използва като хора с влошено здравословно състояние, както и спортисти, чието тяло се нуждае от подкрепата на правилното, това се отнася и за себе си и за възстановяване упражняването период.

каква е основната разлика между първоначалната сиво и бяло на оригиналната опаковка?
основната разлика е малка разлика в състава, на белия капсулата се предлага в първата фабрика за износ, и са се подобрили формулата, заради това, което е много в търсенето и почти винаги се получава положителни отзиви, но е с малко по-висока цена, първоначална цена за разлика от сяра.
Поради голямата популярност (търсене) на лекарството започва да имитира в Китай, и от отворен тип само допринесе за това. В момента там са фалшификати, бели като им сив опаковка. Особено в тази област е начело на компанията Хефей Anyuan Trading Company.