Slideshow от снимки на сватбата - класически и креативни!

Това е дългоочакваният момент ще дойде, когато се свързва възела с любимия човек? Подгответе слайдшоу от снимки на сватбата, за да направи деня по-приятно и трогателно! В тази статия сме събрали за вас най-добрите идеи сватба слайдшоу, всяка от които може да се приемат, за да създадете свой филм.Идеята първо: "любовна история"

Съгласен съм с фотографа да проведе фотосесия «Love Story». В този случай, ние скоро ще има няколко десетки панаирджийски организираха снимки, които по-нататък ще бъде голям фондация за сватба филм. По време на запис, можете да се доверите на избор на ъгъла на камерата, "вътрешна" и сцени на фотографа, както и ако искате да вземе участие в процеса на създаване на всеки кадър.

Сватба слайдшоу

Но още по-интересно е, ако можете да създадете слайдшоу от изображения на базата на ставата на вашите файлове. Снимки от деня на любовта, първа среща с гадже, съвместни пътувания и приключения ... И списъкът е безкраен! Добави всички снимки, които записват най-щастливите моменти от живота си, а след това слайдшоу докосна дори най-скептично посетителите на фестивала!

Идеята за втори: "Как започна всичко"

Сватба слайдшоу


Трета идея: "Как е"

Сватба слайдшоу

В този проект, можете да включва не само на младоженеца снимките, булката и гостите, присъстващи на сватбата, но и снимки, илюстриращи процеса на подготовка: предложението, изборът на рокля, проверката на място за банкет, булката и таксите, младоженеца и така нататък.

Идея Four: "Comic сватба"

Вие искате да развесели гостите си? В този случай, най-вероятно ще се хареса идеята за комикс сватбена фотосесия. Помолете близките си приятели, за да ви помогне предварително стреля "psevdosvadbu" в sharzhevyh тоалети, и след тези материали да създадете слайдшоу и го покажете на почивка. Добро настроение и сте предоставили и гости!

Сватба слайдшоу

Идеята за пети: "Живи спомени"

Вие искате да създадете ефектен слайдшоу сватба?

От теория към практика: Създаване на слайдшоу

Сватба слайдшоу

Сватба слайдшоу

Сватба слайдшоу

Това е! Красива слайдшоу от снимки на сватбата готов. Вие необходимо, за да го запазите на вашия компютър или запишете на диск, а след това се покаже гости. Програмата също така ви позволява да записвате видео клипове за по-късно разположение в мрежата. Използвайте тази функция, ако искате да изпратите по-късно слайдшоу на приятели по електронната поща.