Как да се целува съвети за момичета и момчета

Първата целувка - един от най-запомнящите се моменти от живота. И вие винаги искате тя да се проведе в най-добрия начин, така че партньорът дори не сте се досетили, че първата целувка вас. Как да се преодолее вълнението и угоди на устните си на правилното място?В допълнение към "популярна наука" район целува по класическа френска. страстно, и така нататък, има не-техническа страна на целувката. Тя може да бъде деликатен, чувствен, страстен, срамежлив, топла или отчаян. В крайна сметка, когато taesh в ръцете на любим човек, технология не е толкова важно, колкото и способността да се адаптира към ситуацията и улови настроението на партньора. Така че най-важното, което трябва да бъде обучен в такава ситуация, това е доверие.

Как да се целуват един човек?

Ако ще на среща, да се грижи за това да устните си като целувка. Момичетата не трябва да се прекалява с това червило, че момчетата трябва да се измие лицето му. Дишането трябва да бъде чист. Погрижете се, че в джоба или в чантата винаги е бил мента дъвка или бонбон. След целувката, противно на общоприетото схващане, той не започне, когато докосването на устните, но много по-рано - при докосване две вдишвания. Тя е скрита в дишането на душата на човека, цялата информация за него.

Смятате ли, че се целува добре?

За първи път на момиче необходимо отпуснатост и способността да се даде на човек, знае, че тя е готова да целуне. Как да го направя? го гледам в очите и да се опита да говори половин шепот. така той се премества по-близо. След това можете да докоснете леко бузата си с ръка и докосна устните си с неговата. Останалата част - в резултат на съвместното творчество! Целувка с момче, да бъде спокоен и да не прави никакви резки движения.Как да се целуват едно момиче?

Как да донесе на момичето да целуне? Първо поставете зрителен контакт. Вашият партньор трябва да бъде напълно спокойна и са положителни. Smile и погледнете с очите си фишове по устните - ясен знак за волята да предприеме решителни действия. Преди всъщност целуне момичето, че е желателно да се създаде и тактилен контакт - да вземе ръката й, леко ходи дланта на бузата й. нежно премахване на космите зад ухото си, прегърна кръста му. Ако вашата връзка ще бъде добре дошъл, можете спокойно да се доближи до устните си и да направи "сензорен тест". се каже, целувки на долната устна, а след това и горната част. Можете да дразни партньора си чрез докосване на върха на носа си, бузите й, устните ъгъл.

След това можете да се отдалечат и погледнете момичето в очите, сякаш искаше разрешение и да продължи. Ако смятате, че дъхът й идва между вас и започва да гори с огъня, можете постепенно да се премине към френската целувка. Все пак, не забравяйте, че една страстна целувка е по-подходящ за интимна среда, в която ще бъде в състояние да си позволят да продължи. В случай че удължаването все още не е насрочена, трябва да остане на мека и нежна целувка, която отнема не по-малко забавно.

Общи препоръки

Kiss не трябва да е натрапчива или изкуствен. Вие не можете да научите как да се целуват, упражняване на домати или с партньор, който не се чувства никакъв смисъл. Един от тях се казва, че трябва да се целуват по 10 точки, никога не се повтаря една и съща целувката два пъти, защото всичко зависи от партньора, и настроение, емоция и желание да се моля. Много хора казват, че за да се научи да се целуват в първата секунда, когато само се опита. Така че не се притеснява особено липса на опит. Ако ви е страх да преминете директно към устните, или смятате, че вашият партньор е леко притискане, започнете с целувки ерогенни точки.

В действителност, тя е доста прилични места, които просто имат по-висока чувствителност за сметка на тях са разположени в множество неврони. Това уиски, шията, ушите, ципести пръсти, ъгли на очите и устните. За да се справят с тези точки, които трябва да много внимателно и нежно. Много е вероятно, че навикът, твоите целувки ще доведе до вашия партньор дразнеща. Но дори и това ще ви направи ръка - вашият партньор да се отпуснете и да се смее, и въздействието върху ерогенните зони на партньора си ще събуди желанието да се затвори. И тогава една целувка по устните е естествено продължение на любовната игра.