Как да "пусне" мъже от различни зодиакални знаци за подаръци

Как да се върти човек

Как да си направим един мъж щастлив гледам в очите на дамата му, а не на етикетите с цените? "Развийте" човек може да бъде, с акцент върху зодиакален знак си. И го направи по-добре в началото на романа. Защото в крайна сметка мъжете губят вълнението на ловеца.Как да се върти човек

Мъжете овни са способни на широки жестове, но техните подаръци не са ужасно практични. Отначало те дават като подарък момиче, само за да чуя думата "не". Като че ли това е въпрос на живот и смърт. А с помощта на думата "трябва" по-нататък - тя работи по-добре от "Искам да." В "трябва" да имат шанс да бъдат чути, ако се спори, и защо е необходимо това нещо. В противен случай, Овен ще избере подарък по своему. Ако шумолящите документи Овен не искаше да си тръгне, това е показател за липсата на сексуален интерес. Добър или лош, за да се реши една жена. Всъщност, в този случай, няма перспектива, или връзка е обречена на колапс в близко бъдеще.

Как да се върти човек

Телец - изключително практичен и трудолюбив човек, който ревностно защитава богатството си. Не е необходимо да попитам, колко много той печели. В крайна сметка, е показател за неговата платежоспособност е винаги на лицето - дрехи, аксесоари, машини. Изградете от "беден студент" - тя е безполезна. Необходимо е да се измери с най-добрата ръка. Когато сервитьорът донесе сметката ресторант, извади портфейла си. Когато Телец разбира, че една жена, която сама да плати за себе си пред него, а след това реши, че тя е с него, а не за пари. С такива жестове, можете бързо да се превърне един мъж-Телец в този, който с удоволствие си развалят жена.

Как да се върти човек

Този човек често съжителстват две противоположности: класически скъперник и щедър джентълмен. Фактът, че материализма в отношенията пут Близнаци в контраст с приятен романтиката. Затова еротичен флирт, което се случва, когато се запознахме, не трябва да е навсякъде да се изпари.

Романтизъм - това е, което прави Близнаците правят скъпи и често необмислена покупка. И вълшебната фраза: "Скъпа, вие притежавате уникален подарък за отгатване тайните мечти" - го обезоръжаваща напълно.

Как да се върти човек

Необходимо е да се вземат повече грижи, например, да се готви любимото си ястие, като каза: "Виждаш ли, аз пука за теб", а след това работи обратно рефлекс рака. Също така, можете постоянно трябва да се интересуват от неговите хобита.

Рак "алчни", ако той има топла връзка с майка си, тъй като на нея, той се използва за получаване на всичко безплатно. Дайте устни уверения доверие Рак, че животът му никой (с изключение на майка ми) не контролира паричните потоци - безопасно. В същото време трябва да управлявате, за да получите много скъп подарък и изрази искрена наслада, като този на момичето получи кукла на мечтите си. Радвай се, като дете. целувки рак с главата до петите. С течение на времето, настроението ви трябва да бъде "деградирали", и рака ще намери начин да се отново ", за да угоди на мама."

Как да се върти човек

Тя трябва да бъде "не съвсем" завладява. Това създава стимул за Лъва. Скъпите подаръци - видим резултат от неговия успех, един вид постижение, когато една жена се превръща в неговата украса и индикатор собственото си състояние. Следователно, вие трябва внимателно да се следи тяхното появяване на "диамант", твърди съответните джантите.Лео трябва да хвалят. което предполага, че той е най-добрият, умен, красив и щедър. Между другото, бизнес-разбирам Lion работи перфектно и в една връзка, може би на подсъзнателно ниво, когато той не е просто връчи и инвестира в една жена. Например, той предпочита да даде златни накити и бижута със скъпоценни камъни. Това означава, че той разчита на дългосрочни взаимоотношения.

Как да се върти човек

Дева - най-запалените любители. Не е необходимо да изразят своето алчност, на другаря-Дева не се страхува от идеите на жените, а не отрезви преди време. меркантилния дух на жените изтласква Богородица, както и желанието да се изгради една интимна връзка изключително на закони бартерни. Изберете тип на "дърпане" на средства, което загатва за живота си особено трудно. и не пожелавам удоволствия. Да речем, че мечтата на кариерата си, честно работи усилено и средства за всички не е достатъчно, както и че в тази сурова действителност по някаква причина не сте късметлия, но само кучка.

Как да се върти човек

Животновъдство Везни парите са преди всичко ползват разходи време с него в ресторант или клуб. Естественото желание на Везни да изглежда красива и добре поддържан себе си ще направи всичко необходимо. Можете да го покани заедно да посетите козметичен салон или "Update гардероба си." Целта на пазаруване трябва да се стреми да направи по-красив и без това красивите мъже. Отидете до магазина, което трябва да знаете за най-новите тенденции в мъжката мода, трябва да имате аксесоари. И тогава везните са в състояние да прекарват големи суми пари или по инерция, или в знак на благодарност към дамата, която има такъв прекрасен вкус.

Как да се върти човек

Скорпион не може да търпи конкуренция. Можете да намекне, че запасът е все още претенденти за ролята не е партньор в леглото, и защитникът. Важно е да не се прекалява, описвайки кандидатите. като добри приятели, нищо повече. Останалата част ще бъде Скорпион фантазия. Трябва да използвате леглото, за да ставам богатите на даровете Scorpion. Освен това, правенето на любов трябва да бъде страстен и без комплекси. Благодаря за даровете, които трябва да така че Скорпион чувстваше като бог.

Как да се върти човек

Заможен човек Стрелец никога няма да съжалявате парите на жената, отношението, с която той се нуждае. Специално за пътуване. Той също така не се харчат пари за себе си. Единственото нещо, което може да разстрои, защото това е забавно Стрелец. например, разходки в парка, вие казвате, че бихте искали сладолед. В отговор на нула отговор. Когато дойде на щанда и да закупите себе си, зад вас чувал фразата: "И аз ягоди." Разбира се, Стрелец готови да дават пари за подаръци, но понякога той трябва да се чувства като дете.

Как да се върти човек

С такъв човек е добре да се спестят пари, а не ги харчат. В икономически Козирозите подаръци по-добре попитайте тези, които отговарят на общите интереси и цели. Например, той се нуждае от почивка, а след това, ние се нуждаем от съвместната ваканция в чужбина. Той знае къде да се купуват неща, много по-евтино, което означава, че може да направи хубав жест и ви удари с по-ниски разходи за себе си. Капризите и изнудване, няма да работят тук.

Как да се върти човек

Водолеите голяма част от оригиналните подаръци. Те не са стиснат с парите да се грижи дори мисля, че чрез избора на поздравителна картичка. Можете да го попитам нещо, което искате. Със сигурност в рамките на разумното. Но фактът, че те могат да си купят нещо, което не е нещо, което е ако попита Роуз, той може да получи някъде сини цветя е толкова оригинален! Или ви отведе дълъг разговор за това как ви харесва нещо, и един ден той ще ви го представим. Но за колко време трябва да изчакате за този момент, неизвестен. Затова е по-добре да стене и да възкликне в магазин, възхищавайки се направи човек, когато видя нещо интересно. Водолеите никога не могат да развалят настроението си, като е отказала!

Как да се върти човек

Този човек - много подвеждащо, може да изглежда богат, но в действителност това "Финанси пеят любовни песни." Признаци на неговите чувства станат материални, само ако джоба ви позволява. Щедрост обезпечени Риби обикновено зависи от нивото на любовни прояви дами. Колкото повече една жена й показва любов и привързаност, толкова повече той е в състояние да похарчите. Такава щедрост е типично за омъжените Риби. което в крайна сметка започват да се дразни искове, заядлив и капризи на жена си. Така че с друга жена, той получава необходимите емоции и разбиране. Симпатична, внимателен и грижовен любовник ще получите повече от инфантилен егоист или арогантен красота.

← Натиснете бутона "Like" и да ни следите във Фейсбук