Как да помпа за пресата приятелката си у дома, това, което

Как да се направи, е натиснете

Норми за женска красота са се променили много отдавна.

Вместо буйни и обемист, днес популярна тънък и атлетично момиче.

Но пресата е един от най-важните въпроси за представителките на нежния пол.Зоната за момичета стомах е проблематично, а вторият, след задните части.

Сама по себе си, за да се отървете от корема мазнини е доста трудна задача, и да се направи талията тънък и тонизирана още по-трудно. Има нужда не само редовни физически упражнения. диета. и поддържане на здравословен начин на живот.

За да се помпа за пресата приятелка у дома, което трябва да се извърши специален набор от упражнения.

Натиснете, като всеки друг мускул трябва да получи посока натоварване.

В тази статия ще опишем по-подробно за това, което момичетата трябва да изпълняват корема упражнения у дома, и като цяло ще се занимае с въпроса за изпомпва медии.

Как да се изгради натиснете дома момиче: колко време и усилия

Стройна фигура и натиснете облекчение - прерогатив на няколко, и всички, защото това изисква повече усилия. Сама по себе си, хората по-скоро мързеливи създание, а не винаги е готов да направи нещо, дори и в името на собственото си здраве и красота. Особено в случаите, когато трябва да се направят някои физически труд. И така, много от момичетата, които са решили да се помпа пресата у дома, се чудех за колко време трябва да направите, за да видите всички резултати. Отговорът на този въпрос зависи от много фактори. Генетика, възраст, интензивни упражнения, чието спазване или неспазване на здравословен начин на живот и храненето, физическата активност - това е само една малка селекция. Но главният от всичко това е желанието ви. Ако искате да си купите красива фигура, да бъдат подготвени за това, че сте били многократно разочарован, преди да се появи на резултата.

Нищо не може да се появи внезапно, и както е в случая с мускулите. Преди всичко, което трябва да кажа за себе си, не се отказвайте дотогава, докато не получите резултатите. Ако искате да се занимава само с известно време, можете да се откажат веднага - в противен случай ще намерите още по-разочароващо.

Проблеми с увисване на корема може да се дължат на два фактора - мускулна слабост, или много мазнини в тази област. В първия случай, лицето обикновено не разполага с големи количества над телесните мазнини и мускулна слабост, дължащи се на факта, че достатъчно време беше посветено на физически дейности. Там ще бъде ограничено само Ab тренировка.

Във втория случай, да се упражнява у дома преса за момичетата ще трябва да почакат още известно време, докато не отслабна. Но най-добрият избор ще бъде комбинация от кардио и упражнения за преса. В този случай, когато се отървете от излишните мазнини, корема трябва да бъде доста силна и облекчение.

Една от основните грешки начинаещи е, че те са твърде много упорита работа пусната в обучението. Но това е само в началото. Чувствайки се много силна мускулни болки преса на следващия ден, нова тренировка, може да бъде отложено за по-добри времена, които никога няма да дойдат. Яви за постигане на напредък, което трябва да знаете, че пресата, като всеки друг мускул, има нужда от една добра почивка, и не трябва да получава прекалено голямо натоварване. интензивност упражнения трябва да се увеличава постепенно, от тренировка на тренировка.

Времето, за което може да се появи "кубчета" обикновено са чисто лице. Ако вземете един човек, който няма излишни мазнини, но никога не са ангажирани в физическа активност, може да се наложи около два месеца. Ако ние говорим за едно момиче с наднормено тегло в областта на корема, може да се нуждаят от повече време. Ежедневни занимания с добра интензивност може да ви позволи да видите красивата новина за един месец. Но отново, всичко зависи от ситуацията, в която обитава тялото си. Въпреки това, едно нещо е сигурно - за да получите бързи резултати, не може по никакъв начин.

Упражнения за момичета пресата у дома: за начинаещи

Има огромно разнообразие от упражнения, които могат да се извършват не само в спортни зали, но и у дома. По-долу ще изброим най-ефективни за вашия дом тренировка. Не е задължително веднага да извършва целия комплекс - може да се изгради своя собствена програма за тези упражнения.

Упражнение №1 - усукване.

Упражнение, че почти се превърна в класика. В интернет това упражнение говорим много, а повечето от това е измислица. Тя не може да гори мазнини, не ви позволяват да натиснете за един ден и не е необходимо да го носи към хилядите подход. Въпреки това, той се утвърди като най-ефективни при домашните тренировки.Легнете на пода, с ръце зад главата си. Краката са леко свити в коленете, на пода. мускули Натиснете сили леко повдигнете и извиват тялото въстава. Това е много важно, за да следите на вашите мускули - много начинаещи правят грешката да правя упражнение стрес на мускулите на гърба, ръцете и дори на врата. Работа трябва само преса. Когато тялото трябва да се изви така, че разстоянието от гърдите към долната част на корема граница намалява.

Как да се направи, е натиснете

Упражнение №2 - Вдигане крака.

Това упражнение работи навън и долната част на пресата. За да се изпълни го пуснете на пода, ръцете една от друга. Повдигнете краката нагоре и след това бавно по-ниска. Не изпускайте краката си на пода - над подход ги държи на височина 2-3 см от пода в долната част.

Как да се направи, е натиснете

Упражнение №3 - едновременно повдигане на краката и тялото.

Това е добро упражнение работи мускулите на ректус абдоминис. За да изпълните, лежат на пода, тялото - по права линия. Ръцете и краката са на пода. На издишайте, повдигнете краката и горната част на тялото нагоре, опитвайки се да се докоснат ръцете на чорапи. Ръце в същото време е необходимо да се водят направо.

Как да се направи, е натиснете

Повишаване на тялото и краката

Упражнение №4 - Възходът на таза.

Това упражнение помага за укрепване на долната и средната част на пресата. Легнете на пода, поставете ръцете до тялото, краката повдигнати нагоре. Принудително коремните мускули леко повдигнете бедрата от пода и нагоре към главата. Много е важно, че не помогне да направите това упражнение с ръце или крака - просто натиснете.

Как да се направи, е натиснете

Упражнение №5 - жаба.

Това упражнение работи добре цялата област на корема и укрепва мускулите на корема. За да изпълните Седнете на пода, сложи ръцете си малко зад тялото и се опре на тях. Крака направо разперени, тялото се наведе назад. Когато стартирате неща наведнъж дърпа нагоре краката към тялото, и подравняване на тялото. Отново - само с помощта на коремните мускули.

Как да се направи, е натиснете

Упражнение №6 - Докосване токчета, лежащи на пода.

Идеален за проучване странично и косите коремни мускули. Лежейки на пода, леко повдигнете тялото. Arms до тялото, краката свити в коленете на пода. Опитайте се редуват с лявата си ръка, за да се докоснат до петата на левия крак, а след това обратно. Ръцете не трябва да се изтеглят до страничната част на крака - движение само чрез тялото.

Как да се направи, е натиснете

Как да се изгради натиснете дома на момичето от къде да започна?

Упражнения за момичета пресата в страната ще трябва да изчакат още малко в случая, преди да го рядко участват в спорта. Това не е наистина чакам и да ги замени с редица други упражнения, които се фокусират върху подобряване на тонуса на коремните мускули, както и позволяват малко, за да ги укрепи. Те могат да се изпълняват на всяко ниво на обучение.

Упражнение №1 - вакуум.

Това упражнение е отлично, в случай че корема droops поради липса на мускули фитнес коремни. Тя може да се подобри мускулния тонус и значително намаляване на обема на стомаха в кратък период от време.

го изпълни по няколко начина, но основите са едни и същи. Опитайте се да поемете дълбоко, бавно дъх, с максимална сила на дърпане на стомаха навътре. След това направете едно и също дълго дъх и се събират в стомаха дори повече. В тази позиция, се опита да го задържи толкова дълго, колкото е възможно.

Първоначално това упражнение се използва в културизма. Той е изобретен, за да тялото на естетически вид на спортист, когато тънка талия допълнително подчертава останалите мускули. По-късно тя е била използвана във всички области, най-вече за укрепване на коремните мускули.

Тя може да служи като място за сядане, в легнало положение, и като цяло във всяка позиция. Най-хубавото е, ако си спомняте позицията на стомаха, когато се работи. Опитайте се да го играя постоянно. С други думи, пази стомаха ви е постоянно изготвен и напрегнато, без значение къде се намирате. С течение на времето, мускулите ще се използват и ще бъдат засилени, както и обема на стомаха е намалена значително.

Упражнение №2 - Планк.

Това е добро упражнение помага за укрепване Прав коремен мускул на и подобрява тонуса на коремните мускули. Има изключително много варианти на това упражнение. Нека разгледаме класическия вариант.

Лежейки по корем, да се изправя на лактите на ръцете и краката, така че цялото тяло се образува права линия. Bend гърба или хълбоците площ е невъзможно. В такова положение, опитайте се да стоя толкова дълго, колкото е възможно.

За да се усложнят това упражнение може да лиши тялото на един от опорните точки - с други думи, трябва да изберете един от ръцете или краката.

Упражнение №3 - бар.

Ето няколко други упражнения. Тя ще бъде насочена към разработването и укрепването на страничните мускули и косите коремни мускули.

Разположен на една страна, повдигнете корпуса на тялото в лакътя. Втората страна на тялото, един крак стои на пода, а вторият по него. Точно както в предишната версия, опитайте се да издържи толкова дълго, колкото е възможно в тази позиция.

Как да се направи, е натиснете

Упражнения за момичета пресата у дома: противопоказания и предупреждения

Противопоказания за упражненията за пресата могат да бъдат най-различни болести и неразположения органи, които са в тази област, хернии, скорошна операция, проблеми с гръбначния стълб. Мисля, че е очевидно, но все пак ще кажа още веднъж - Бременност също е значителен противопоказание за този вид упражнения. Първият месец след раждането е по-добре да се въздържа от физическа активност.