Как да даде име на кафе

Както и театъра започва с изложител, лицето на кафенето - това е името му. Името на кафето трябва да бъде резонансната, запомнящо се и асоциативен. Хора като е в кафене, минавайки покрай, не забравяйте отличната атмосфера и интересен името на вашата институция. Е, как може да се нарече кафе?  • Отблъснати от предмета институция. За да се подчертае изключителността и тематичен компонент на вашата институция трябва да се съсредоточи не само върху менюто, но и в заглавието. Например, като изслуша milozvuchnoe френски "Le Mag" обикновените хора веднага ще признае, че те са изпратени на изискан френски кафене с традиционни френски кроасани и сладкиши пластове въздух. А с фразата "Fast Суши" без усилие става ясно, че това кафе китайска кухня от известния суши и името.
  • Не се страхувайте да бъде смешно. Често, когато приемащата институция смята да се обадя в кафенето, той иска нещо изискан и луксозен. Не забравяйте, че хората обичат хумор и удоволствие да се възприемат. Comic име на институцията е автоматично заинтересованите посетители. Тя ще влезе в хората и да привлечете нови клиенти, като минимум, просто защото на лихвата. В този случай, атмосферата в институцията с хумористичен име се генерира автоматично, приятелски и позитивен.
  • Също така е полезно да се отговори на въпроса какво да се обадите на кафе-бара. Бар - това е съвсем друг тип институция, в която най-лесният начин да се подчертае тяхното значение и гостоприемство. Обаждане на бара името си, лесно може да се превърне името си в марка, особено ако имате фамилия звучен. Статус и превъзходство на бара даде името, създаден в сътрудничество с известни марки, с които можете да сключат договор, както и добре познато име и репутация, която ще играе само на ръка, и ще се увеличи печалбата.


Не забравяйте все пак, най-важното не е името, а атмосферата и ниво на обслужване. Вашата институция всичко трябва да бъде хармоничен. Всичко трябва да мотивира хората да идват тук отново и отново.

Още по-интересно