Как да кандидатствате руж различно лице оформя стъпка по стъпка

прилагане на руж
Когато създавате грим често се използват руж. Този козметичен има много предимства. Blush да подчертая, младежта, за да скриете някои от характеристиките на функциите на лице и опресняване. Въпреки това, не всички жени знаят как да прилагат руж. В резултат на това по лицето може да се появи ивици и кръгове, които могат да развалят грима. Как може да се избегнат подобни грешки?







Компактните състави: техника прилагане

Суха Blush мъст нанася с четка направен изцяло от вълна. Инструменти, включени в полето, обикновено малки или неудобен за използване. Така че ще трябва да си купите специална четка за руж като.

Има няколко характеристики на прилагането на козметичния състав. За да започне да се прилага върху крем цвят на кожата. Само тогава може да причини суха руж. За да ги разпространяват, трябва да сянка грим, непрекъснато се движат на инструмента. Движенията трябва да бъдат насочени надолу и нагоре. Направете всичко необходимо, за да се грижи.

Класически състави, за да се поставят инструменти от вълна. Ball козметика, прилагани към внимателно, като внимавате. Това важи и за случаите, когато бронзант за употреба. Преди да кандидатствате такива козметика трябва да се премахне излишната депигментиране състав. Достатъчно, за да се разклаща или мокра кърпа инструмент. Можете да преместите малко пари на ръка, премахване на излишния пигмент. В противен случай, сянка ще бъде прекалено наситен.

Топка агенти и прах, бронз

За наслагване като руж се изискват специални инструменти. По-добре е да използвате четка с естествен мек, но плътен купчина, с дължина 3 см. Идеален инструмент с усукани края. Четка да се потопи в прах или ружа и след това се разклаща. Това ще премахне излишния козметични. След това можете да приложите руж върху кожата. Тези средства могат да се наслагват върху фундамент.

Liquid базирани

Прилагането на средства въз основа на течността изисква определени умения. След такива състави са много суха бързо. Правилно резултатът не е възможно. За козметика паднаха леко и гладко, че е необходимо да го прилага върху кожата не са обхванати от прах, а на върха на основа.

Опитните visagistes за прилагане на течни препарати, не се прилагат специални четки и инструменти. Всичко е направено с пръсти. Но можете да използвате гъбата, ако е необходимо.

На основата за крем

Правилното прилагане на руж крем база е в разпределението на средствата в кръгови движения. Можете да използвате гъба. Cream руж имат гъста консистенция. Това дава възможност да ги прилага бързо и точно. Пигментът в процеса на полагане пернати разходите равномерно. Нанесете продукта по-добре на върха на основа. След това можете да пудра кожата.

Основни правила за използване на руж

Има някои правила за прилагане на руж. Спазването ще направи перфектен грим и подчертават чертите на лицето:

  • Ако работите с руж върху основа, течен, крем или гел, първият трябва да се прилага малко количество от продукта и сянка. Премахване на излишък на такива съединения трудно.
  • Важно е да се разбере ясно къде да се прилагат руж. Поставянето им по бузата, трябва да изберете най-издадената част. Получената линия трябва да бъде добре сенчести.
  • Ако изглежда твърде ярко руж върху кожата, те могат да бъдат отстранени чиста и суха четка. От по-горе можете да поставите прах. Крем и течен ружа трябва да се измие, и след това се прилага отново.






Съвети за начинаещи

прилагане на руж
Начинаещите често търсят информация за това как да се прилагат руж и снимка в интернет. Отговорите не винаги са верни. Само гримьори с опит са в състояние да коригира правилно формата на лицето с помощта на бронзант, прах, тъмни и светли руж. Като следвате стъпка по стъпка всички съветите им, можете да създадете красив грим сам. Ако нямате опит в използването на такива козметика, струва си да експериментира. Важно е да се има предвид, че бронзант не е подходяща за всички. Blush трябва да се прилага само за скулите. Първо трябва да се определи къде да се прилага състава. Той е на стойност усмивка широко. Контурите на бузите в този момент pripodnimut.

За да се прилага грим правилно, вие трябва:

  • Smile за определяне на естествените контури скулите.
  • За да намерите центъра на издатините по бузите и сложи на мястото на показалеца. Палецът трябва да се закрепва към горната част на ухото, където тя е свързана с главата.
  • За да се определи точно скулите, което трябва да се направи линия в посока на показалеца. Тук трябва да се прилагат руж и внимателно ги сянка.

Ако направите всичко в съответствие с инструкциите, може да получите чист и красив грим.

Особено прилагане изчервяване на лицето на кръгла форма

прилагане на руж
Как да кандидатствате руж за кръгло лице? С помощта на суха руж, можете да коригирате формата на лицето и да я направи по-тънки. Можете да използвате бронзант. Да не забравяме, че това е последният етап грим. Следователно, трябва да се прилага грим спретнато. Кожата трябва вече да бъдат подготвени. С други думи, прах и фондация крем трябва да се прилагат. Изравнете цвета на кожата в допълнение не е необходимо.

Как да кандидатствате руж за кръгло лице, за да се отстранят всичките му недостатъци? За да започнете да се идентифицират няколко ключови области: горещи точки, издатини, трапчинки на бузите й. Последното може да се определи само усмихваше.

Налагат грим на ябълки стои в посока на храмовете по диагонала. Също така трябва да се прилага препарат за почистване на котловините бузата. Това значително ще намали общото лицето. Shades-добро използване на тъмни тонове, не са в състояние да се прекъсне основната: на по-лек и нежен тон. Bronzer трябва да се използва само за слънчев загар на кожата.

С цялото лице се препоръчва да се направи по-тъмен нос. Ако искате да го намали, е необходимо да се приложи тъмен руж на върха, а след това внимателно сянка. Изберете нюанси трябва да са в съответствие с вашия тип лице. Има някои правила:

  • Ярки розови тонове трябва да покриват изпъкналите скули порции.
  • Червеникавите или кафяви тонове, които се използват за бузите в областта на долини.

Въз основа на овала на лицето

прилагане на руж
Long лицето да се коригира малко по-трудно. В края на краищата, е необходимо да се коригира овала. Как да кандидатствате руж овално лице? Благодарение на козметика може да бъде визуално намаляване на изпъкнали брадичката. Ако използвате сухи формулировки, първо трябва да се прилага основа. В този случай е възможно да се разпределят скулите. Това ще изисква светлите и тъмните тонове. Те трябва да се прилага, както следва:

  • Хоризонтално на ябълки бъде наложено слой на козметични продукти и сянка в посока на слепоочията.
  • Челото и брадичката трябва да рисувам само тъмни нюанси. Можете да използвате различни тонове на руж skulpturiruyuschih според tsvetotip кожата си.

прилагане на руж
Схема отлагане може да варира. След дълго лицето изисква индивидуален подход. Това зависи от конкретната форма, както и прическите. Момичета, които носят бретон, намаляване на зрителната челото. На скулите трябва да се прилага по-тъмни цветове, което дава възможност да се отпуснат още повече ябълки. Това ще даде възможност за правилното удължена лицето.

Как да се компенсира с форма на сърце лицето

прилагане на руж
При суха руж се препоръчва да се прилага коректор. За да коригирате цвета на прах може да се използва. За да коригирате формата на лицето, което трябва да потъмнее в горната част. Ако кожата е загоряла, можете да използвате бронзант. Струва си да се започне да се определят началната точка - издутини по бузите и храмове провеждат към малък бар. Водещ линия трябва да бъде строго вертикална.

Други видове лица

прилагане на руж