Яйценосен пилета порода, 7 жени, които могат да направят

  • Факт 1: Производителността на сламен забелязва най-рано от пет месеца на възраст
  • Факт 2: Роуд Айлънд Red е невероятно и все още техния геном злато, който е фиксиран към пода - благодарение на тази функция, включете т.нар пиле autoseksnye
  • Факт 3: Пиле достига 3 кг от теглото, а петелът - около 4 кг. Ню Хемпшир - е не само семейството на кълбеста
  • Факт 4: Съсекс има малка кръгла глава, украсена с червени листа с форма на миди Сен Жак среден клас

Повечето снасят пилета порода  • Повечето снасят пилета порода

Също така е интересно!

Повечето снасят пилета порода

Повечето снасят пилета порода

Повечето снасят пилета порода

Повечето снасят пилета порода

Кокошките снасяне на яйца породи - най-доброто решение за домакинството. Те повече от компенсира всички разходи за фуражи, с висока производителност. В допълнение, собственикът няма да се налага да полага специални усилия за поддържане на добро оформление. Кокошките снасяне на яйца породи изискват минимални грижи. Обърнете внимание на най-популярните породи кокошки с голямо производство на яйца.

Тази порода е лесно да се разграничат от останалите, на първо място, защото на компактните размери на пилето. Клиновидна тяло е пропорционална и е подобен на равнобедрен триъгълник в горния ъгъл, който е малка глава. Сандъкът на пилета vypyachena напред, а на гърба е доста издължена и широка. Ръководител краси ярко червено гребен, подобен на лист форма. И от пиле гребен леко се наведе на една страна, един петел той идеално права. Цвят на очите в носачки от породата се променя, тъй като те зрели индивиди. В ранна възраст очите ми имат оранжев оттенък, но след години на избледняване до бледожълти. Възраст пилета могат да се определят и на краката. Orange крака в младите хора, както и по-стари - бледо синьо. Единственото нещо, което не променя цвета си - това е лобове. Те винаги са ясни и бяло и красиво съчетан с клюна си, а той е бил в Ливорно силни, къси, жълт цвят. Тези пилета породи са взети като основа за множество напречно яйценосен тип.

Повечето снасят пилета порода

Производителността на сламен забелязва най-рано от пет месеца възраст. Пиле започва активно полагане, която има най-висок процент в първите 12 месеца от живота. Яйца произвеждат големи, високо качество и най-важното - имат висока плодовитост. Важно е млад производство в големи количества. Един Ливорно пиле е в състояние да произвежда до 230 яйца годишно. Има случаи, когато резултатите надхвърлят очакванията на хоста: пилешки шампиони дават до 300 яйца годишно. Като цяло, едно яйце тежи '60 Той има здрав бял корпус. Ливорно пиле възрастен тежи 1,9 кг, петелът може да достигне до 2,7 кг на тегло.

Ломан Браун

Ако имате намерение да се повиши пилета в студени условия, порода Ломан Браун - това, което трябва. Пиле в един кратък период от време, адаптирани към новия климат и могат да издържат на минусови температури, без никакви проблеми и упорстват. Дори лоб, гребен и крака пилешки без пера, за да се справят с по-студеното време, без риск от измръзване. Ломан Браун - спокоен и уравновесен човек. Тя не създава много шум. Но размерът на пиле достатъчно съраунд - това не е чиста порода и се смесва, който може да осигури яйца, така и за месо. Ломан Браун има силно, заоблени гърди и леко извита назад. Опашката е голям, изключително. Човка здрави, масивни като кокошки и петли. Видове могат да достигнат тегло от 2 кг и имат бял или кафяв цвят писалка.Повечето снасят пилета порода

Яйцеснасяне започва около 5,5 месеца и носи огромни резултати - до 320 яйца годишно от едно пиле. Яйце тежи 63 грама, има кафяво твърдо вещество обвивка. пиленца Ломан Браун са силни и надеждни, те са полезни за растенията.

Пиле порода в продължение на много години бил подложен на проведени експерименти, броят на които неимоверно. Но Менорка остава само по себе си, тъй като след това, както е в света на земеделските производители. Породата по принцип не подлежи на промяна, въпреки че някои експерти смятат, че отдавна се виждаха чисто бели лица minorok - сега тези кокошки обикновено имат по-черен цвят химикалка. Ярко червен гребен и бели очни ябълки се виждат хубави, като перушина. Пиле е голям, тежък, но това не се отразява на снасяне на яйца. Теглото му достига 3 кг - за сравнение с компактен Ливорно! Въпреки това, гигантите Джърси тежат много повече minorok. През първата година от кокошки Минорка може да даде до 200 яйца.

Повечето снасят пилета порода

През зимата, пилето продължава да се изпълнява, и това е много полезно за икономиката. Яйцата не само да има висока хранителна стойност за отделния човек, но също така може да се използва, за да kormozhki домашни птици през зимата. Менорка способност да снасят яйца през цялата година дава на собственика чудесна възможност да направите бизнеса си през цялата година. И това е много по-изгодно, отколкото сезонна индустрия.

Роуд Айлънд Red

Кокошките от тази порода са влезли в света в резултат на успешните опити за разплод, и те са наистина велик и оригинален. В багажника е дълъг, силен, с мощен, наклонени гърди и малка глава. Оперението е по-тъмен нюанс се хвърля в зелено. Дълги, широки задни пилета подсказва, че тази порода носачки. Chicken е много мобилни, стои твърдо на мощните жълти крака. Преди всичко, тази порода отличава необичайно оцветяване. Pen прът има ярко червен цвят, а самата писалката е по-склонни да кафяво. Всеки перо е оборудван с тъмна граница - автентичен мелез порода показалка.

Повечето снасят пилета порода

Роуд Айлънд е невероятно и все пак техния геном злато, който е фиксиран към пода - благодарение на тази функция, включете т.нар пилетата autoseksnye. На възраст от ден на пилетата могат да бъдат разделени по пол. В пилето е обикновено място в задната част на главата, както и цвета на пух равномерно кафяв, понякога с малки петна от светлина. А дневни мъжките имат бели крила. При пилета и от двата пола, черни петна и ивици могат да бъдат проследени по време на пух, но скоро тези марки ще изчезнат.

Възрастен пиле Роуд Айлънд Red може да тежи 2,5 кг и 3,5 кг петел достигне. Производителността на пилето в първата година от живота е около 200 яйца, всяка от които тежи средно 58 грама и е с твърда кафява черупка. Роуд Айлънд е известен с мрачната си инстинкт. Пиле на тази порода обикновено непретенциозен и много активен. Те обичат да се вземат дълги разходки на свобода, в търсене на храна.

NH

Тази скала е създадена преди почти един век, в резултат на избора, който се основава на Роуд Айлънд Червени пилета. Животновъдите са се подобрили полагане производителност, излюпване и непретенциозен към климатичните условия.

Повечето снасят пилета порода

Интересно е, че най-рано от три месеца от живота на едно пиле готов за кокошки. но и активно да снасят яйца започва в само 6 месеца. Kur способни непрофесионални големи яйца, всяка от които тежи средно 65 гр и има кафяв черупката. скорост мацка оцеляване е 80% - това е много благоприятна фигура, която обещава печалба на собственика. На един вид Ню Хемпшир не се различава от неговата относителна Роуд Айлънд. Единствената отличителна черта - по-светъл цвят на писалката.

Животновъдите твърдят, че пилета, Ню Хемпшир имат спокоен темперамент. и тази функция е да играе в ръцете на земеделските производители - пилета страхотно усещане в клетките. Кокошка достига 3 кг от теглото, а петелът - около 4 кг. Ню Хемпшир - е не само семейството на кълбеста. Сред тях са представители на вида на бройлери, те са много подобни на една от породите, отглеждани в България - Pavlovskaya куру. Тази порода се счита за декоративни, но има впечатляващ размер. Чрез оцветяване на всички видове Ню Хемпшир са сходни.

Породата е не само производството на яйца, но и месо, така че е препоръчително да се помисли за пилета Съсекс различни мнения. Това пиле от Англия. на базата за избор на произведения на кокошките породата лежеше Dokrikng, Orptington и други видове.

Съсекс има малка кръгла глава, украсена с червени листа с форма на миди Сен Жак среден размер. Очите и ушите пилета имат червеникав тон в гребена. Човка светлина с тъмно субстрат. Самата птица изглежда неудобно, несъразмерна "нокаутира". Тя има квадратен тяло с една дума, дебел врат и масивни гърди. Крилата и опашката са компактни. Крака достатъчно дебели, но малко по-къс, бял цвят с розов метатарзална.

Повечето снасят пилета порода

Съсекс има специален, оригинален цвят, който се нарича "колумбийски". Тя е напълно снежнобели пера, украсени с черна дантела в областта на шията и черните ръбове на върховете на перата. Порода има сребро ген свързан към пода. Ако куру Съсекс пресече с притежателите на златна ген, еднодневни пилета могат да бъдат разграничени по пол, то определянето на цвят надолу.

Sussex тежи средно 2,7 кг и 3,5 кг на пиле петел. производство на яйца е висока, но не прекалено много: 170 яйца годишно, всяка от които тежи до 58 грама и има жълтеникаво-кафяв цвят на черупката. Но степента на преживяемост на млади животни е по-висок, отколкото в други породи. Bird непретенциозен, има добро здраве от природата и не изисква специални условия или висок клас захранване, което я различава от други породи.

Повечето снасят пилета порода