Yandex шофиране - това

Yandex я подава,

Поздрави, приятели! запознат със ситуацията, когато в друго работно място в компютъра трябва бързо да отваряте файлове, а USB флаш памет или външен диск сте забравили у дома си? Освен това, днес се носи с външен диск през града в командировка, на почивка е неудобно. Защо допълнителната гравитация, че всичко, което трябва да се побере в едно единствено място в интернет и има достъп до тях от всеки компютър, с който и да е град, държава и на света, където има интернет? Точно за това място и ще бъдат обсъдени в днешната статия.Преди няколко години хората предпочитат да съхраняват своите данни на флаш-памет. Днес все повече хора предпочитат лично пространство в интернет, където можете да съхранявате лична информация, която може да е необходима по всяко време. Тези места се наричат ​​облак съхранение.

Yandex я подава,

Така че това, което е Yandex Disk? Нека да разгледаме по-подробно.

Yandex я подава,

Yandex Disk - е виртуален диск, който се намира в Интернет, или по-скоро на Yandex сървъри. Достъпът до този диск можете да получите от всеки компютър, притурка, навсякъде по света, където има интернет връзка. Просто влезте в услугата и въведете данните си за електронна поща, за да Yandex. Достъп до ресурсите си само ти, но можете да дадете на други потребители, при поискване, след като го отворите в желаната папка.стил = "дисплей: инлайн блок; ширина: 728px; височина: 90px"
данни от реклами, така клиент = "ва-кръчма-7637594248520748"
данни AD-слот = "5717975919">

Друго предимство на Yandex Disk е фактът, че всичко това ужасно просто и ясно. Все още няма тромави и сложни настройки, има един куп походова инсталации. Трябва само да се регистрирате за услугата. Ако желаете, можете да инсталирате Yandex Disk като един виртуален диск на вашия компютър, което го прави още по-лесно да се работи с файлове.

По принцип, ако искате да получите високо качество и в облак диск (за съхранение облак) на лесен за употреба в интернет - Съвет установи Yandex Disk. Интерфейсът му е практически не се различава от познатите на всички потребители на проводника. Файловете могат да се поставят поотделно в папки. С това трябва да имате никакви проблеми.

Yandex я подава,

Но ако искате да се увеличи дисковото пространство - няма проблем. Това може да стане по няколко начина - купете един, се кача на акциите, за да получите за поканени приятели, за регистрация на линк сезиране на друг потребител.

Yandex я подава,
Ето защо, Yandex Disk отваря широки възможности за комфортна работа в Интернет. Ако не разполагате с тази услуга - това е време, за да го стартирате. И ако се регистрирате през моя линк, можете да получите подарък за 1 ГБ свободно пространство на разположение на регулярна основа.

По принцип, за днес. За информация как да се регистрирате Yandex Disk, как да го инсталирате на вашия компютър и да зададете, че да се осигури достъп до вашите файлове с други потребители и какви допълнителни функции, може да се получи с помощта на тази услуга от Yandex можете да научите в следващата статия.

И сега искам да ви попитам - какво облак услуги, които можете да използвате и защо?

Интересни статии: