Bright грим - снимки, видео уроци, как да се направи светъл цвят грим

грим младежта

В продължение на много модерни момичета ярък цвят грим - не е само средство за изразяване, но и лек за скуката и еднообразието. Някой си мисли знак ярки грим пайети, кристали, лъскава сянка и изкуствени мигли, а някой - ярко червило и каузи. Във всеки случай, в продължение на учениците във ваканция, вечерно училище, концерт, грим би било подходящо!Направете светъл грим на очите - стъпка по стъпка

Изберете сянката контрастиращи с цвета на очите си. Ако имате сини очи, използвайте златните пясъчни или оранжеви нюанси. зелени очи ще блестят по-силно подчертани с розови или лилави сенки и вземете за кафяви очи сини или синьо нюанси.

Седефена нюанси изглеждат добре на една област - например, върху подвижната век и под склона. Bright око грим позволява използването на блясък и кристали, но е важно да има чувство за мярка, а не за себе си неонов знак направи.

грим младежта

Техниката Заявление за светлото сенки за очи грим

Възможно е да се прилагат различни техники за прилагане сенки. Класическият тях е техниката на трицветна комбинация от нюанси на грим.

Light тон трябва да се прилага до моста на носа и под веждата, на клепача, да прилага преходен сянка, и най-интензивния тона ще отидат в гънката.

Ако приложите по-тъмен нюанс на мобилното клепач, тогава е необходимо да се допълни ярък грим очна линия.

В основата под ярък грим на очите

Много впечатляващо е прилагането на светъл грим направен с помощта на изкуството субстрат. За прилагането на грима ще са необходими не само сянка, но две мека пръчка бяло и черно или кафяво.

С бял молив, за да се подчертае вътрешните ъгли на очите и тъмни молив - контурите и гънките. След това, всички внимателно се слее и прилага сенки. Към бял контур подходящ нюанс на светли нюанси и тъмните - наситени цветове. Тогава гримът ще контрастират и ще проведе добре.

грим младежта

Избор на цвят за ярка спирала грим на очите

Цвят спирала за мигли, избирате в зависимост от цвета на косата си - толкова по-тъмно коса, толкова по-тъмен трябва да бъде труповете. Специалистите препоръчват да се прибегне до един малък трик, занимаващи първата спирала с ефект на силата на звука, и отгоре на това - с спирала с удължаването на ефекта.

Крайният докосване - да се изчервявам ярък грим

Bright грим на очите се съчетава добре с естествения червенината на цвета, което ще направи тена по-свежа. Червило, също трябва да бъде неутрален - бежово или светло розово. Вместо това може да сложи червило на устните прозрачен блясък.

Bright цветен грим: прилагане на технологии

В разгара на лятото, когато има царува бунт на ярки цветове, ярки грим става особено значение. Какво е необходимо, за да се създаде светло стилен грим цвят, за да бъде светло и ефектно, но в същото време, лишена от вулгарност? 1. Изравнете тонуса на кожата с помощта на тонални средства. Това ще се скрие кожата си несъвършенства и подчертават своето достойнство.
 • Почистете клепачите, карайки ги да светло. Особено подходящ нюанс на бежово, праскова или розов оттенък. Тънко работи чрез тях цялата област около очите. Тогава черен молив за очи внимателно начертайте стрелка. Равен тънка линия на затворените горен клепачите, простираща се от вътрешните ъгли на окото към външната изхода и се сгъсти. След като прекарва всеки ред, не отваряйте очи, докато изсъхне очна линия. След това боя на очна линия зоната на горните клепачи и вътрешните ъгли на очите. След това се прилага за зоната около клепачите и грим на очите резето и оставете да изсъхне за 30-50 секунди. Заключете спрей на разстояние 30-35 см от лицето му.

  грим младежта

 • Разбърква се няколко капки фиксатор с ярко зелени тонове, при което се получава течна подложка. Очна линия трябва да бъде достатъчно вискозно, за да може да се направи тънък стрелката върху вече депозиран.
 • Dial малко количество злато прах и с помощта на специален четки прах горните клепачи, след това плъзнете цвят на долния клепач. След това, боя спирала на миглите.
 • Сега можете да отидете на веждите. Маркирайте молив за вежди или сянка линия. В този случай, по-добре да се избере по-тъмно естествени тонове.
 • Нанесете руж. Със зелени нюанси сенки ще съчетават праскови руж нюанси.
 • Работа чрез контур молив за устни и ги украсяват с ярки пурпурно червило. За да се даде устни етикет на техния обем отгоре и отдолу тънка бледа линия. Можете да използвате тонално означава светъл цвят или бял молив за устни.
 • Готов цвят грим леко определи прах нанася върху специална мека четка. Сега сте готови за лятна почивка.
 • Грим в стил хипстъри: тънкостите на прилагането

  грим младежта

  Пичове - това са хора, които се придържат към един много специфичен и ярък стил. Грим в стил модове - тя винаги е оригинална, ярка и елегантна. Основният фокус е върху очите и устните не се изразяват в някакъв специален начин.

  За да се възпроизведе подобен грим трябва да се въоръжат с най-ярките нюанси, които само могат да бъдат. В същото време, за да се създаде този грим трябва да се следват определени стъпки:

  • Получаване на кожата. Необходимо е да се почисти кожата, като я хидратира, премахнете излишния себум.
 • За да се даде на лицето с равен тон и кожа трябва да бъде същият като цвета на клепачите.
 • Съсредоточете се върху окото. Очната линия е необходимо да се направи стрели, които излизат от вътрешния ъгъл на окото фините линии, и я държи почти храмове, постепенно сгъстяване на линията.
 • Mascara трябва да даде специална разкош очи и дълги мигли.
 • Помислете за това, че ръцете трябва да са перфектни, то не трябва да бъде "кардиограма" очна линия, тя трябва да е гладка и ясно.

  грим функция в модове стил се различава по това, че спретнати вежди сумират кафяв молив и червени сянка сенки с блясък. В този случай, гланц за устни, също се хранят, което съответства на отраженията на веждите.

  грим младежта

  Основното нещо в грим дендита - светъл нюанс

  Също така в този грим, можете да използвате ярки нюанс, който е почти неразделна част от добре направен грим в този стил.

  В действителност, това "летни" цветове, защото През зимата те не изглеждат много важно. Въпреки това, дори ако използвате различни нюанси - не може без ръце. Например, възможно е да се боя клепача над цветовете на стрелка коралови.

  След това можете да използвате ярки жълти и оранжеви цветове. Това ще създаде една агресивна и романтичен образ, със специален мистерия и сексуалност. Използването тюркоаз сянка с ярко розово - резултатът ще бъде малко по-различно.

  Грим трябва да се прилага в стил модове в съответствие с роклята.

  По този начин, ако една жена се облекат в трицветна рокля - тя има пълното право съгласно законодателството на грим за използване на 3 или дори четири цвята в контекста на грим на очите.