бродерия украса в кадър с ръцете си опции нюанси (45 снимки)

Бродерия - древна форма на бродерия. Но не е достатъчно, за да разкрасявам самата снимка, ние също трябва да се уверите, че тя се е превърнала в голям украса за дома.

декорация бродерия в кадър с ръцете си не по-малко интересен урок, от процеса на създаване на ръчно изработени картини.Как да шият рамка

Характеристики на рамки за бродиране

Общият стил на жилища - един от най-важните фактори, които трябва да се ръководят в такива ситуации. Не бъдете съкратени няколко други важни препоръки.

 1. трябва да се разглежда тематична насоченост. Дървените рамки изглеждат перфектно все още живот, животни, исторически сцени. Пластмасови продукти, трябва да се направи за морските изображения. Освен това, можете да украсите с миди. Рамка от картон - добро допълнение към детски рисунки.
 2. За формата на стоката, не е необходимо да се забравя, също. Това зависи от бродерията директно. Е, ако силуета е напълно повтаря песента. форма рамка може да бъде кръгла, квадратна, правоъгълна, овална.
 3. Важно е да се избере правилно размера на рамката в проекта. Тире повече от два сантиметра - добро решение за малки състави. Ръбовете на рамката на изображението не трябва да се докосват.
 4. Цветовата схема трябва да отговарят на нюанси, които преобладават в изображението.

Как да шият рамка

Осъществяване изтривалки

Необходимо е да се дръпне бродерията върху подложка с ръцете си, преди да го поставите в рамката. Достатъчно е да използвате обикновен картон и го нарежете на размера на картината. Лицевата маска бродерия, определен върху плоска повърхност. В основата на борда е в центъра.

Как да шият рамка

Edge бродерия навежда ръцете си на земята. Договор противоположния край на плата, така че материалът равномерно положи върху повърхността на субстрата. Остава да пусне продукта в кутията. От долната страна на затваряне на всички шперплат лист. Малък скилидка ще помогне за консолидиране на цялата структура. Тя изисква внимателен и предпазлив, в противен случай на тепиха може да е повреден.

Как да шият рамка

Понякога борда остава видима. За всички формулировки става фон. В този случай, използвайте цветен картон. Силует намали размера на картината със собствените си ръце в средата на картонена основа. Над най-положи резултат гергефа от картон.

Как да шият рамка

Необходими нюанси

Рамкирани разпечатки са разположени точно в центъра, предотвратят отклоненията във всяка посока.

Един успешен вариант е използването на стъкло за рамката на проект с ръце. Тя предпазва от прах и мръсотия. Glass ще помогне запази сочността на цветове от избледняване.

Как да шият рамка

Важно е да оставите малко разстояние между картината и стъклото, за да бродирана изображение не се деформира.

Как да шият рамка

Придържайки конструкция от ПДЧ

Докинг оформени профили в "мустаци" - един от най-важните стъпки, които трябва да се направи внимателно. 1. Ръбовете на частите отрязаха с ръцете си под ъгъл от 45 градуса.
 2. Необходимо е да се използват специални скоби, след което продуктът ще бъде по-издръжлив.

Как да шият рамка

Има няколко начина да се залепват с дървена дограма.

 • Ъглов връзка с помощта на скоби. Методът не е лишена от някои недостатъци. Не винаги и не всички имат правилния инструмент.
 • Вторият вариант не е бил широко. Прилагане на гумена лента за свързване на частите. Самото свързва лента линия. Отнема известно умение да изпълнява успешно тези действия. Важно е да се спазва точността на ъгъл, zapilivaya свършва.

Как да шият рамка

подробно описание

Дебела шперплат или плочи от дървесни частици - идеалният вариант, който ще помогне да се направи и да осигури равен терен, без отклонения в размера и геометрията. Използвайте винтове за закрепване баровете на подкрепа, те са фиксирани по краищата.

Барове един спрямо друг под ъгъл от 90 градуса. ъгъл Metal помага постигане на максимална точност в работата.

Как да шият рамка

На следващо място, ние се реколтираните Частите zapilivaem края. Нанесете лепило върху тях подходящата подготовка, най-често дърводелски лепило PVA. Комбинирането на договора за ъгли рамка изграждането на скоби. Ъглите на рамката трябва да се мобилизират, плътно, без да се промени в различни посоки, следват хоризонтален дизайн. Скоби са отстранени след лепилото изсъхне напълно, то обикновено отнема около един ден.

Как да шият рамка

Гумена лента и въже

Създаване на рамка с четири бара, те служат като основа. В предишния случай, тези детайли, които имахме само две.

Лента гумена ще изтегли ъглите на рамката отвътре. Позволено, за да използвате кабела или въжето.

Как да шият рамка

Свиване един болт ъгли - класически вариант. В 4-те ъгъла на багажник комплект лагери. Създаване на дизайна за затягане - най-трудния момент. Този дизайн може да се използва, и след това, когато те създават други рамки.

Как да шият рамка

таван Frame корнизи

Лесно е да се откажат от скъпи материали и специални умения, ако е необходимо за издаване на такъв вариант.

За да работите нужда:

 1. Линия с маркер.
 2. Веществото с оцветяващ ефект.
 3. Митре.
 4. Канцеларски нож.
 5. Лепило решение. Без него не се държим заедно един с друг всички подробности. Голяма вариант - материалът се спазва плочки таван.
 6. Цокъла. Стиропорът или стиропор.

Как да шият рамка

Необходимо е внимателно да се измери самата бродерия, за да направят съвършени в размера на рамката. Владетел и маркер ще ви помогне да се сложи необходимия размер на работната повърхност. Необходимо е да добавите до всички части заедно, преди да започнете skleivat.Tortsy са изрязани под ъгъл от 45 градуса, митра кутия осигурява максимална точност.

Как да шият рамка

Какви други опции са на разположение?

Връзка Framing Workshop - най-достъпен начин, но не и на цена. По-добре е да попитате предварително, тъй като работниците дърпат бродерията върху подложката. Опънете от вътре нишка - най-надежден вариант. Бродиране се поставя върху субстрата в подходящ цвят. От другата страна ръбовете са свити. Тъканта се свива равномерно, поради което продуктът се превръща твърдо вещество. Осъществяване получава луксозен.

В повечето магазини предпочитат да затегнете тъкан двустранен лента, тъй като описания по-горе метод е доста скъпо и отнема време. От гледна точка на опазване на тъканите, не е лош вариант. Основното нещо - да изберете високо качество на самозалепващи се ленти, които не оставя следи.

Как да шият рамка

Семинарите са с добро затваряне бродерия стъкло. Но картината, бродирани с мъниста, така че не е необходимо да се затвори. Тогава атрактивен и сочни външен вид ще бъдат загубени. Паспарту трябва да има същия тон като останалата част от бродерията. Понякога правиш двойна подложка, за да подчертае някои подробности.

Цвят франзела трябва да се комбинира не само с картината, но също така и с околния декор.

Как да шият рамка

Можете да придобие и да завърши на рамката. Важно за тези, които искат да следват пътя на най-малкото съпротивление. Може да се озадачи и подбор мат в магазините, ако е необходимо.