Как да знам си тарифа за живот (живот), Украйна, butterishop

Как да знам си тарифа за живот (живот), Украйна?

Потвърждавам, че тази форма на регистрация, аз информирани, за да направим личните ми данни в базата данни.Dial от мобилния си телефон прост USSD-команда.

* Да 3000 минути за 0 Kop. на номера за живота :)

в продължение на 15 дни след всяко зареждане на 35-39 UAH в едно плащане; 25 дни след всяко презареждане с 40 UAH или повече в едно плащане.

Когато попълване неизползваната част минути при 0 COP. отменен, нови минути се предоставят в пълен размер. В други случаи, тарифата за разговори към живота :) номера е 0.39 UAH / мин.

** За да се предотврати тарифни за използване с търговска разговори към сателитните оператори (Thuraya, Emsat, иридий, Inmarsat) се таксуват съгласно стандартните цени за международни разговори. такса за свързване на международни разговори - 0.49 USD. Разговори към международни дестинации специални се таксуват съгласно стандартните международни тарифи след използването на 60 минути на месец.

*** живот :) Сега се натрупва бонуси само за да говори до 50 UAH на месец! Включете се в действието и веднага получи бонус + 35 Kop / мин. за входящи.

Същността на тарифен план "Просто по-евтино" е максималното намаляване на разходите за комуникационни услуги за абонати, свързани към тарифен план. Цената на услуги е значително намалена в пост-пълнител, както и промени в посока на повишаване на цената в рамките на 30 дни след последното презареждане. Съгласно условията на тарифния план в рамките на 30 дни след презареждането, следните проценти: 0 $. на минута в мрежата и $ 0. Connection, 9 цента на мегабайт мобилен интернет, 19 цента на повикване към България за номера на фиксирани телефонни услуги, както и 59 цента на обаждане до България на мобилен номер. такса за свързване на международните разговори ще бъде 39 цента, на минута за входящо повикване от други страни - 1.99 UAH. Оцени особеност е, че в продължение на 31 дни след последното попълване влиза в сила на друг план селище. Цената на разговор в рамките на мрежата (след изчерпването на 5000 минути на месец, снесени по време на прехода към текущия план), с номера на стационарни и.

В тарифен план "живот :) Шантав ден"

Общо 1,41 гривна на ден можете да получите:
Неограничен интернет само за 0,01 USD / ден
0 Kop на живот :)
0,10 UAH / мин - разговори към други мобилни номера в Украйна


1200 SMS на месец в Украйна

Думата безплатно е означено, че вие ​​ежедневно в продължение на 30 дни, ще получат автоматично без допълнително заплащане следния пакет от услуги: 400 минути за извън живот :), 40 MB интернет, 40 SMS в рамките на Украйна. Пакет включва дневна такса от 1.41 UAH / ден от основната сметка (или стойността на услугите "Mad Месец" и "Unlimited месец."

Тарифи над службите за гранична Комплектът включва: разговори към живота :) - 0,35 UAH / мин разговори към други оператори - 1 UAH / мин, мобилен интернет - по стандартните тарифи за услугата за достъп до Интернет, SMS в рамките на Украйна - 0.59 UAH. За да проверите баланса и обема на услугите баланс разговор: * 111 # и * 121 #.

Ако използвате неограничен достъп до Интернет, можете да спестите.

Информация за това как да разберете вашия тарифен Kyivstar, MTS, Life

Как да се знае кои тарифа от Kyivstar в стаята си

"Киевстар" Компанията днес - това е най-големият оператор в Украйна. Затова не е изненадващо, че повечето от възможността да се запознаят си.

Ако се интересувате от това как и къде мобилен оператор разпределя парите в профила си, бъдете сигурни, да се знае как да се провери тарифния план на живота. Тази полезна информация ще ви даде изчерпателен отговор като заредена-мрежови повиквания към други номера или в чужбина. Ще научите за цената на комуникациите, и в какъв размер, което плащат месечна такса, ако такава е предоставена от тарифния ви план.

Знайте тарифен план е много важно, защото често на мобилния оператор предлага по-изгодни условия на своите клиенти, които вие също можете да си отиват, да направят искане.

Вижте също Life 3 грама Интернет в Украйна. Трябва ли да предприема?

Най-бързият начин да разберете какво тарифа на живот

Всеки знае как да проверите тарифния план на живота, ако абонатът е просто си купих един стартов пакет. Разбира се върху опаковката ще бъдат боядисани с всички подробности и условията за ползване. Ето защо, преди да закупят стартов пакет абонатът има възможност за сравнение.

система USSD-меню ви позволява да използвате специални искания, които са изпратени от мобилно устройство, следите баланса, останалата част от трафика и валидността на пакет от услуги, за да включвате и изключвате допълнителни услуги, тарифни схеми, както и да се направи промяна на тарифен план. Това е достатъчно, за да въведете съответната молба чрез клавиатурата на мобилното си устройство и да го изпратите чрез бутона ( "Позвънете", "Изпращане" или "Да"). Изпращането на USSD-команда не е заредена. Цената на връзката и от гледна точка на услуги, опции и пакети могат да бъдат определени в съответните секции на нашия уебсайт.

Как да проверите тарифния план на мобилни номера, който използвате. Ако дълго време да не се притеснявайте, това е достатъчно просто да се обадя на оператора и питат: "Какво е моето тарифен план?". Консултантски център оператор ще провери информацията в базата данни и да ви кажа това, което ти курс. Но когато започнете да се обади на оператора, така че в този и сложността започва. Въпреки, че тук сме описали как да се обадя най-големите мобилни оператори в Украйна, като MTS, живот, Kyivstar.
Но има начини за решаване на този въпрос е по-лесно и по-бързо. Да започнем от самото начало.

Проверете тарифен план MTS

За да се провери тарифния план на мобилния оператор MTS Украйна. Просто въведете заявка за USSD провери сметката за мобилния оператор.
За оператора MTS е - * 101 # .Също с това искане, можете да разберете салдо по сметката и валидността на стартер пакет. За повече информация относно тези услуги, можете да прочетете в нашия блог. За смяна на тарифата.