Боксова круша с ръцете си, на път за вкъщи

Боксови чували с ръцете си
За бокса у дома е абсолютно необходимо да имате под ръка спортна екипировка, която може да служи като боксова круша или една торба с пълнител.

Такова устройство за усъвършенстване на удара може да се направи със собствените си ръце и да го прости. Остани с мечти, ние ще ви покажем как да го приложат.Какъв материал може да се използва за снаряд

Преди началото на шиене устройство за практикуване боксови удари трябва да изберете материал за външната обвивка и вътрешна пълнеж. Материалът за външната обвивка може да бъде:

Достатъчно плътен плат материал. Тя се сгъва няколко пъти за сила.

Такава опция покритие не може да се счита за успешна. Текстил, обаче силно може да има порест субстрат. След известно време, той може да се счупят под ударите и пълнителят ще се придържаме от круша.

В допълнение, за да се справят с снаряд от плат яке, е възможно само с ръкавици, в противен случай има вероятност да навреди на кожата на ръцете.

Боксови чували с ръцете си

Обвивката на платното малко по-добре тъкан. Но брезент също не са необходими, за да се използва само един слой. Обшивка на всеки един от вътрешния слой трябва да бъде по-малък от предходната един сантиметър.

Ако не отговарят на това условие, брезента под ударите може да се напука и да падне цялото съдържание на круша на пода. За да се ангажира с черупка, се препоръчва носенето на ръкавици, за да се избегне нараняване на кожата на ръцете.

Кожа или изкуствена кожа. Такава спортна екипировка покритие е по-предпочитано. Поставянето на материала силен, кожата или негов заместник не преминава през вътрешността на самия снаряд. Работни преминаване върху круша, домашна, могат да бъдат пробити и непокрита.Комбинацията от платно с кожа. Този тип кожа е най-добрият.

Как да се запълни една круша?

За вътрешния пълнеж често се използва пясък или дървени стърготини. С стърготини в продукта по-мек и по-лек в теглото. това е тежък и трудно с пясък.

Боксови чували с ръцете си

Към устройството е по-трудно, понякога се използва за тази цел дребни камъни, като камъчета.

Най-добрият пълнител за снаряд, направена самостоятелно, троха каучук. но някои смятат, че това е ориз.

Производство боксова круша или торбичка

черупка последователност производство за бокса следното:

Дължината на кожата правилния размер на сгънат на две и зашити два шева, разстоянието между тях трябва да съответства на размера на бъдещия продукт. Отдолу заготовки са зашити ъгли плавна дъга линия за оформяне на круша.

Вътрешният сак е ушит по-малък от първите 1 см. За това е възможно да се вземат брезента. Ако имате намерение да тегло занаяти камъни, трябва да се направи още една чанта, но по-малки. Фугите трябва prostrachivat 3 пъти, а конецът да е по-добре да се използва найлон.

За по-голяма сила, конците могат да бъдат покрити с лепило за каучук.

След това се пристъпи към пълненето на снаряда. В една малка торба с камъчета заспя и да го постави в средата. Средна платно чанта може да бъде запълнена с пясък, който да запълни дъното и по краищата. Последно запълване стружки. Ако в хода на пълнителя заетостта урежда, то може да бъде впоследствие презарежда. Пълнителят може да бъде всеки, но за предпочитане - гума трохи.

За закрепване на горната част може да бъде поставена симулатор пръстен. За това чрез карабинка прикрепен верига и снаряда се суспендира в желаното място. Можете да изрежете шперплат кръг. В центъра, пробийте отвор за въжето. Промушете въжето, го оправи и шият цялото табло скрепителните елементи под кожата. Патрон готов.

Разбира се, можете да си купите една крушка за бокса в магазина. В този случай, той не трябва да бъде допълнен с течение на времето пълнител, тя ще има по-надежден окачване, силни шевове и правилно кожата. Но може би, круша, издигнат със собствените си ръце, за спортист на новак ще бъде най-добрият начин, отколкото снаряда за покупка.

Всеки избира това, което работи най-добре за бокса у дома.