9 Услуги за безплатни международни разговори

С натискането на бутона, вие се съгласявате с обработването на личните им данни

Как да се обадите на клетка чрез Интернет

Evaphone
От този сайт можете да се обадите навсякъде, просто като напишете номера в горната част на страницата. Ние сме Evaphone български интерфейс, така че ако възникнат проблеми. След като имате достатъчно свободно шестнадесетичен (на границата на сайт, вие ще прекарате много време), ще трябва да плащат за разговори. смешни цени. Евтини от Skype точно.FreeCall
За да използвате тази услуга, трябва да изтеглите малка програма (Windows, Linux, Mac). Можете да се обадите навсякъде в страната и дори изпрати безплатен SMS. Limit обаждания - 300 минути и една седмица. Wrap минути за следващата седмица е невъзможно.Calleasy
Този сайт има само един свободен ограничаване на повиквания. Можете да направите колкото се може повече разговори в страната, повиквания, които са по-евтини с 5 цента на минута. Митническата тарифа на услугата на около петдесет страни.

PokeTalk
За да се свържете чрез този сайт не е нужно микрофони и слушалки. Можете да се обадите директно от мобилния си телефон. Limit - 50 обаждания на месец ограничени до 10 минути за разговор.

Flash2Voip
Разговори в повече от 30 страни директно от вашия браузър. Изтеглете нищо не е необходимо, просто наберете номера и да чакаме. Както подсказва името - заявление построен на светкавица, която може да отблъсне някои от audtorii.

Globe 7
Този вид джаджа, която е вградена в Messenger и други програми. Освен това, в действителност, призовава всички краища на света, там все още се изпраща безплатен SMS, онлайн радио и много избор, но е хубав бонус. На разположение за Windows, Mac, Linux.

Дори и аз не знаех, че преди около тези сайтове! Сега определено се опитам!