Viktoria Bonya иска да има деца или да ги приемат

Виктория роди Bonya

Viktoria Bonya призна, че от мъжа, когото обичам малко, че иска семейство и деца.

Бивш член на "Къща-2" и телевизионна водеща Виктория Bonya дъщеря Анджелина Летиция, който е роден преди пет години от Монако бизнесмен Алекс Smerfita. След раздялата с родителите на момичето най-вече той живее с майка си. самата Виктория обясни, че връзката се разпада, защото това е кариера, а не като семейство за мъжа, на първо място. Той не подкрепи желанието да има много деца Бони.Бивш член на "Къща-2" признава, че любовта й към децата е безгранична. Тя каза, че не изключва възможността да се вземат над възпитанието на детето от дома.

Въпреки факта, че Bonia ангажирани в различни творчески проекти, тя осъзнава, - да я приоритет е да се реализират като майка. Celebrity се признава, че сега е по различен начин да погледнете на мъжете. Тя отбеляза, че в началото да се прецени как всеки кандидат е подходящ за ролята на бащата на децата и главата на семейството.След раздялата с Aleksom Виктория стана още по-малко да се фокусира общественото внимание върху личния си живот. Независимо от това? Тя заяви пред репортери, че сега е любов.

Виктория роди Bonya
Ново гадже Виктория Бони го залива с цветя

"Нека просто кажем, че имам един човек, който е грижовен и ме обичаш за мен. Времето ще покаже. Днес, аз не съм търся връзка в името на връзката, което търся в един мъж като потенциален баща на бъдещите ми деца. Провежда се като майка за мен сега е по-важно от всичко друго ", каза Bonia.

Виктория е щастлив, че след като се измъкна с Алекс тя продължаваше добри отношения. Един човек, активно участва в образованието на момичетата. Bonya отива към бившия избраните, когато той иска да бъде с детето.

"Тя живее с мен, но могат да прекарват времето си с баща ми - толкова, колкото иска. Между нас няма конфликт с Алекс и ситуациите, в които някой споделя нещо или някого, не - призна пред журналисти Виктория публикуване Здравейте! - И двамата сме фокусирани върху факта, че детето не се чувствам, че каквото и да се е случило. Анджелина е много активен момиче, голям хулиган. Това ми напомня за моето детство. Въпреки това, той послушни, въпреки няма да направи нищо. Тя е неспокоен - не може просто да ходи. прескочи "дори обикаля апартамента.