15 най-добрите български летен ваканционни лагери за деца - къде да си почине детето

15 най-добри детски лагери в България за лятната ваканция - които лагер, които сте избрали за вашето дете?

Това сложи край на учебната година напред - лятна ваканция. Повечето родители се чудят - как да организират свободното време на детето. Спомняйки си детството си, много хора искат да изпратят децата си в лагера, където децата могат не само да се забавляват, но и за подобряване на тяхното здраве, се срещнат с нови приятели и полезни умения. Но в нашата страна има огромен брой детски съоръжения.Какво лагер ще бъде по-добре за останалата част от децата?

Най-добрите лагери в България

 1. VDTS "орле" - най-добрият детски център по здравеопазване в България. Лагерът се намира в близост до брега на Черно море на Туапсе. Краснодар област - идеалното място за отдих за деца - чист въздух, субтропичен климат, златни плажове. Комплексът се намира на 7 независими лагери с разнообразие от развлекателни дейности за деца на възраст 11-16 години. По време на отдих, забавления за деца: спорт, концерти, туризъм, различни клубове, екскурзии, воден парк, увеселителни и др

Като деца имат почивка

Продължителността на промяната 21 дни.

Цената на билетите варира от 33-50000. Разтрийте. в зависимост от лагера и промяната.

 1. VDTS "Океан" - най-добрият български лагер, който се намира в Приморския район на тихоокеанското крайбрежие. Camp е разделен на четири васали. За всяка промяна от най-добрите учители и съветници да разработи индивидуален тематична програма. Затова децата за 21 и един ден, не няма да скучаете, те очакват разнообразни дейности, състезания, екскурзии. В допълнение, на място фитнес зала, интернет клуб, библиотека, зала за танци, стадион и много повече.

Като деца имат почивка

Възраст: 11-17 години.

Разрешение цена от 25 хиляди. Разтрийте.

Като деца имат почивка

Възраст: 10-17 години;

Продължителността на промяната на 13 дни;

Разходите за обиколка: 39,5 хиляди рубли ..

 1. Детски лагер "Промяна" - носител на номинацията "Най-добър детски здравен курорт." Комплекс nahoditsyanepodaleku от Анапа в екологично чист район на брега на Черно море. Индивидуална тематична програма е разработена за всяка смяна. В допълнение, лагер работа miniakvapark, библиотека, фитнес и танцови зали, конна езда, тенис корт, плувен басейн, музейни. Само на 200 метра от лагера е удобен детски плаж.

Като деца имат почивка

Възраст: 6-15 години;

Продължителността на промяната на 20 дни;

Цената на разрешителното :. От 25 до 50 хиляди рубли, в зависимост от датата на пристигане.

 1. Детски санаториум тях. Я Гагарин - е истински свят на забавление и смях. Тук, далеч от града в s.Petrovo (Москва рег.) Децата не само ще се забавляват, но и да се подобри тяхното здраве преди началото на новата учебна година.

Развлечения програма, насочена към развитието на творческите способности на децата и inelektualnyh. походни различни работни кръгове (фолк и декоративно изкуство, шевни, танци, астрономически, компютър, коса и др ..). За деца притежават различни конкурси и спортни състезания.

Като деца имат почивка

Възраст: 7-15 години.

Продължителността на смени: 21 дни;

Разходите за обиколка: 38.85 хиляди рубли ..

 1. "Приятелство" лагер. Благодарение на добре развита инфраструктура и голям брой туристи, се превърна в идеален вариант за тийнейджърска деца (9-16 години).

Комплексът е разположен в гора само на 20 километра от хотела. от Москва до Ярославъл магистрала. Всеки деца смени се предлагат вълнуващо развлекателна програма: спорт, състезания, концерти и партита.

На лагер-сайт за деца: танцови и концертни зали, закрит плувен басейн, лагерен огън и спортните площадки, футболно игрище. Срещу допълнителна такса екскурзии, конна езда, пейнтбол.

Като деца имат почивка

Продължителността на смени: 21 дни;

Разходите за обиколка: 29.35 хиляди рубли .. 1. лагер "Nano Камп" - уникален комплекс за деца с новаторски научни и развлечения. Това - идеалното място за интелектуалци деца (8-15 години), за да се включат в роботиката, програмиране, икономика и други проучвания. През свободното време, децата могат да подобрят познанията си в областта на съвременните информационни технологии.

В допълнение към богата образователна програма (интересни преживявания, вълнуващи изследвания "поле" опит), детски развлекателни мероприятия, спортни събития, плувен басейн, пейнтбол, тенис корт.

Като деца имат почивка

Продължителността на промяната: 14 на ден;

Разходите за обиколка: 38,6 хиляди рубли ..

През смяна момчета очакват забавна игра, по време на който те ще светне звездата на приятелство, подобряване на тяхното здраве, за да завладее нови висоти на спорта. Лагерът работи в различни хоби групи (танци, дизайн, в качеството, сувенири със собствените си ръце, вокали и повече. И т.н.).

Като деца имат почивка

Възраст: 7-16 години;

Продължителността на смени: 21 дни;

Разходите за обиколка: 28,9 хиляди рубли ..

 1. Camp "Wave" - ​​детски комплекс, разположен в курортния град Анапа, на първа линия. За деца, разработени с интересна програма, по време на който те могат да се научат ориентиране, професионални снимки, модерни танци, както и да развиват своите творчески способности.

Дейности за деца в къмпинга писти, тенис корт, детска площадка, футболно игрище, клуб с кино техника и сцена, дансинг, Kruzhkova зала и библиотека.

Като деца имат почивка

Възраст: 7-16 години;

Продължителността на смени: 21 дни;

Разходите за обиколка: 28,5 хиляди рубли ..

 1. Детски лагер "Великобритания" - лагер за тези, които искат да се по време на лятната ваканция, за да подобрят своите езикови умения по английски. Комплексът е разположен в красива lesunepodaleku на Наро-Фоминск.

През останалата част от децата ежедневно уроци по английски език в един забавен начин, клубове по интереси и семинари, игри, изложби, състезания, спортни събития, посещения на плувния басейн.

Като деца имат почивка

Възраст: 7-16 години;

Продължителността на промяната на 14 дни;

Разходите за обиколка: 38,2 хиляди рубли ..

 1. Детски лагер "мандарин" - е на 17 дни от незабравими преживявания в красивата природа на Крим. Лагер живот е организирана на модерна система на Terra Уникален, дете може да управлявате времето си: времето, прекарано в морето, занимания и забавления, в рамките на времето за графика на пристигане на храна в трапезарията.

Тук децата могат да се чувстват независими и свободни. По време на почивката си тук предлага разнообразие от многоизмерен програма: представяне, анимация шоу, различни спортни игри, танци, карнавал, аква предавания и много други.

Като деца имат почивка

Комплексът разполага със собствен детски плаж, 2 плувни басейна, фитнес зала и фитнес, танци, спортни площадки и др ..

Възраст: 8-16 години;

Продължителността на промяната 17 дни;

Цената на разрешителното :. 33.8 - 44 600 рубли, в зависимост от времето на пристигане.

 1. Модерни детски лагер «I-Camp», разположен в Крим, в селото. Санди. Тя отговаря на всички изисквания за почивка Комфортни младите летовници.

Комплексът разполага с всичко, което бихте желали за дете: морска вода плувни басейни и пързалки, футболно игрище, спа център, творчески ателиета и много други. По време на престоя си в лагера децата очакват интересни събития: хит паради, модни ревюта, пяна партита, концерти, спортни събития и др. Детски Услуги разполага със собствен частен плаж, оборудван с шезлонги, тенти и душове.

Като деца имат почивка

Възраст: 8-16 години;

Продължителността на промяната 17 дни;

Цената на разрешителното :. 50 - 58 000 рубли, в зависимост от времето на пристигане.

 1. Детски лагер "Вита" - един от най-добрите детски съоръжения, такива като спа в Анапа. Разработено инфраструктура със собствен пясъчен плаж, спорт и дансинг, концертна зала, зала за танци, лятна сцена ще осигури на детето си една добра почивка.

През променящите деца ще играят в парцел-ролева игра "Република" Витал "- състояние, в което децата могат да бъдат избирани различни мнения (мерки MP и др.). Налице е също така своя пазар на труда (раздел, клубове, студиа), където всеки може да си намери работа, за да му хареса, а спечелените пари за харчене в детската кафе или на въртележките.

Като деца имат почивка

Възраст: 8-15 години;

Продължителността на смени: 21 дни;

Цената на разрешителното :. 36,5 - 37 500 рубли, в зависимост от времето на пристигане.

 1. Детски лагер "Артек" се намира на южния бряг на Крим в близост до обекта. Гурзуф. Тук вашето дете може да си почине и да се възстанови здравето.

Децата се очаква да не само медицинско лечение, но и богата развлекателна програма под формата на хоби групи, спортни клубове, различни фестивали. Лагерът се състои от няколко структурни звена на различни посоки.

Като деца имат почивка

Възраст: 9-16 години;

Продължителността на смени: 21 дни;

Цената на разрешителното :. 35 - 60 хиляди рубли, в зависимост от времето на пристигане и структурното звено.

 1. Детски лагер "Spark" е разположен в живописна местност на Сергиев Посад, в района на TORBEEVO езеро.

"Spark" - модерен детски лагер с тенис корт, закрит плувен басейн, мулти-спортни игрища, дансинг и концертна зала. Лагерът е разделен на две зони (спорта и науката), които се редуват ежедневно. Децата се очаква да не само спортните постижения, но също така и научни открития, интересни дискусии и дебати, където всеки ще може да покажат своите таланти и умения.

Като деца имат почивка

Възраст: 9-16 години;

Продължителността на промяната на 20 дни;

Разходите за обиколка: 31,5 хиляди рубли ..