Живейте с Бога, по пътя за дълголетие

Всеки човек, независимо дали е вярващ или невярващ, в моменти на голям смут, когато го настигне неприятностите, се отнася до Бога с думи. "" Господи, защо ме такова наказание ", без да осъзнава, че е имал години на неговите мисли, думи, нотариални актове, натрупани грешните си актове; и може би това е сумата, платена за действията на техните родители и предци цена. Всеки човек има свой собствен начин на Бога: дойде някой

Господ за мен, така че
Господ поради болест, самота или друга чрез нещастие, някой чрез вяра, някой чете духовна книга, някой от детството са на път да се истинските любящи родители. Хората идват при Бога чрез различни житейски ситуации, чрез вътрешно възприемане на света на човека. Хората, изобразявани са, по мое мнение, най-точните думи. "Трагедията на живота не е, че е мимолетно, но факта, че ние започваме да живеем прекалено късно с Бога." По-добро. Разбира се, от ранна възраст да бъде с Бога, ако не се правят сериозни грешки в отношенията в семейството, отглеждането на децата, други семейни проблеми. И ако в младежките си години не работи, по-добре късно, отколкото никога. Ние трябва да живеем с Бог в сърцето си, да прави добро, да се подчиняват на Божиите заповеди. Човекът не е непогрешим. Но след като съгрешили, можете да спрете навреме, узнал за греховете си и да се покае. За да не се налага наказание за греховете им върху децата и внуците си, може и трябва да бъде постоянно с чувство за разкаяние помолим Бог за прошка за греховете си, явните и скрити, дори ни извършено необмислено и без умисъл. Помнете винаги, че мисълта е материал, както по отношение на себе си и на другите, lyudyam- лоши мисли винаги се връщат наказание.

Поради това, на сутринта, веднага след като се събуди, кажи. . "Благодаря ти, Господи, че в деня на живот, които си Ми дал, благослови този ден, благослови делата си" и да прочетете благодарност стих:

Благодаря Ти, Господи! За това, че живеете в сърцето.

Благодаря Ти, Господи! За факта, че силите pridaosh.

Благодаря Ти, Господи! За тази лекува.

Благодаря Ти, Господи! За това, че водачите.

Благодаря Ти, Господи! За това, че сте с мен по-нататък.

Благодаря Ти, Господи! За такова високо награда.

И прочетете след това. стои пред Господа, молитвата "Отче наш", молитвата на Света Богородица, молитва Angelu- вратар. Този малък molitvy- те са лесни за запомняне.

Съпругът ми и аз сме прости хора и където -Така четох, че във всяко семейство, голяма или малка, че единият от съпрузите трябва да се молим на Бога, като по този начин молба за прошка от Бога за греховете си и за греховете на техните роднини, и по този начин може да се облекчи наказание на техните деца, внуци и правнуци.

Когато човек придобива вярата, ако възникне необходимост, без значение на каква възраст е той. Това осъзнаване на неговата полезност подобрява настроението, укрепва здравето му. От много хора чуваме думите. "Благодаря на Бога за всичко!" Споделете тези думи с любимите си хора. Говори. "Благодаря на Бога за всичко!" - и животът ще бъде по-лесно.