Защо мъжете се връщат

Как да оцелеем раздялата с любимия. Какво трябва да направя, за да се отървете от болката и чувство на неудовлетвореност. Тези мисли измъчени жени, когато тя е в трудна ситуация в живота си. Но понякога след пробив и мъжете се върнали. И нови въпроси възникват: "Какво ще правим сега", "Как по-добре да се направи", "шанс да се запази връзката там, или да продължи да има проблеми." Отговорът на тези въпроси не е лесно, и това е много важно да се разбере защо хората се връщат след почивката.Как да напусне и да не се връща

Снимка: защо мъжете се връщат

Защо мъжете се връщат след разпада

Няма нищо изненадващо в това, че след решението да се откаже и да оставите, мъжете могат да започнат да се съмняват в решението си. Въпреки факта, че времето да прекарват много време, опитвайки се да разбере какво да прави, само на чувствата избледняват, и има не повече от тези емоции, които са били в началото. Подобно на всички може да се разглежда и се претегля, толкова повече и отиде там на никого, той все още ще се съмнявам, но не побърза там.

Човекът е така съставена, че е трудно да се откажат от традиционния си начин на живот, дори и ако той не е бил доста доволни, а в предната част на очакването за нещо по-интересно. Много хора често имат съмнения относно правилността на решението, страхът, че те се забърза и направи грешен избор, особено когато реалността не е тази, на която е мечтал.

Когато той отива в друга, които по-рано не изисква нищо от него, за да не загубят, тъй като няма права над нея, той не се предадоха, той вярва, че животът се превръща в приказка за него. Но сега, че той живее с нея, за да го отново на изискванията, сега от страна на един път толкова търпеливи и разбиране любовник, който не можеше да мисли, нито какво да се подготвят за тях, преди да напусне. Той сънувал, че изчезват скучно с живота, претенции, че би било трудно да се извършват рутинни. Това живот ще бъде изпълнен с нови цветове, впечатления, емоции ... Тук всичко се повтаря, или, или по-лошо. Тъй като любовницата си, който е бил такъв сладък, изведнъж започна да поиска, да зададете, аз почувствах любовница на ситуацията, която вече няма нужда да се страхува от него загуба. И това става още по-трудно да се живее, когато всичките си надежди свиват, така драстично. И така, той започва да мисли за това колко добре е с жената, от която той напуска. За лош той забравя, и той иска да се върне по-често, тъй като изглежда, че никой друг няма да го обичаш като вярната му съпруга.

За някои разделяне става откровение, след което те се разбере какво наистина е семеен живот - това не е постоянен празник, и на отговорностите и задълженията си. Няма значение с кого, страст си отиде, и дойде ежедневния живот, и това, което те ще бъдат: сив или радостно - зависи от двете, а не за това как една жена се опитва да угоди. Невъзможно е да се живее щастливо без да прави нищо, няма да отговоря, не поемане на отговорност за себе си и за лицето, с което реших да връзвам живот.

Това, което той не отговаря на жените по пътя, независимо страсти бушуват, веднага след като те се събират и решават да живеят заедно и да изградят семейство съюз, същите сериозни отговорности, изисквания и сложността себе си възвърнаха. Той не можеше да осъзнава този доклад, но скоро осъзнават, че от едно благодеяние не остава ненаказано, и очевидно не си струва постоянно търси нови жени, ако жена му той е толкова удобно и комфортно. Така той се върна, надявайки се, че тя ще продължи и ще продължи да се грижи за него и любов, както и преди, докато той отиде да си любовница.Как да напусне и да не се връща

Снимка: защо мъжете се връщат

Други, обаче, се върнаха и може да отиде отново в друг, надявайки се, че това не е точно повтаря същата история, в която животът е погълнала любовта като жена и първата любовница, и желанието да се повиши самочувствието поради броя на сърцата завладели жените няма да даде мир стои на едно място. И докато съпругата му е готова да го приеме обратно и да устоим предателството, той ще продължи да се върне отново, за да напусне или да остане, но също така да търсите за любителите, за съжаление, няма да си тръгне.

Това се случва, че по-силния пол или да я остави за друга жена, и уморен от отношенията са в задънена улица, без да осъзнават, че те му дам, с изключение на задълженията и отговорностите, които ни тежък на раменете си. Той иска да бъде сам, за да се разбере, да се разбере как да живеят. Това се случва най-често, когато двамата не са боядисани по служба, и за дълго време там, или те живеят в така наречените "граждански" брак. Женените мъже рядко напускат семейството поради тази причина, въпреки че това също се случва, когато те трябва да реши какво да прави и как да се създаде живот извън контрол.

Защо мъжете се връщат към предишния

  • Върнете тези, които разбира, че те живеят без своите жени по-лоши от тях. Няма значение, че те имат несъгласия, искове и жалби. Но след като остана сам, да разбере, че това е наистина скъпо и добре с нея. И ако се сравни с тези, които той е бил, че е много по-добре от предишната си момиче, и те са напълно подходящи за всеки друг.
  • Това не е изненадващо, че за някои мъже е нужно време, за да осъзнаят какви късметлии са, и че те могат да загубят, ако решат да напуснат, и най-накрая скъса отношения. Те трябва да знаят, че те жертват свободата си има причина.
  • Именно поради тази причина, че много психолози съветват жените да отделите време, за да се борят за сърцето на любовника си, организира тяхното преследване, и прави всичко възможно да убеди да се върне. По-добре е да се даде време и себе си и собствения си живот направи, докато той реши как най-добре да се процедира. Разбирана и осъзна, че по-добре е да се върна, има шанс да се изгради наистина силни връзки, които не се страхуват от всякакви трудности. Ако не, той ще вземе окончателното решение да напусне, тогава нека го правилно, отколкото да страдат и да страдат и двете, губи шанс на по-щастлив живот с някой, който наистина е точно за вас.
  • те също са в състояние да се върне заради ревността, която ги изяжда отвътре към бившата си приятелка, която изгражда личния живот по-нататък. Дори и ако той я остави за друга жена, той продължава да следва първата, опитвайки се да запази всичко под контрол. Това се казва в инстинкта на собственика, който иска да притежава и експлоатира.
Как да напусне и да не се връща

Снимка: защо мъжете се връщат

  • Тя може да започне да се постави спици в колелото, ако разбере, че бившата му любима е с нов кавалер. Това става удар за неговото его. В дълбините на душата, много биха искали жените да са пострадали, и помоли да се върне, за да се чувстват собствената си важност, тъй като те имат самочувствие е твърде ниска. Една жена се опитва да изгради личен живот, той е като сигнал, че той не е бил толкова добри времена за него толкова бързо забравени.
  • И това е важно да бъдат много внимателни, тъй като се опитва да се отстоява, че ще направи всичко, за да спечели отново бившия и назад от пътя на някой счита за съперник, въпреки че това не е така, защото той самият е оставил. Жените могат лесно да бъдат изкушени да се върне това, което те са имали, какво е толкова познато и познати, удобен и уютен, вместо да рискува отново с нов човек. Особено, защото когато тя се превръща в бивша грижовен млад мъж, който я заливат с цветя, и е заобиколен от нея грижи и внимание. Просто се върна, голям риск, че много скоро той ще отиде да мащабирате нови върхове, потвърждавайки по този начин му жесток начин, както изглежда, "правото" на него.
  • Желанието им да се върне може да се дължи на факта, че тази жена, че е по-удобно, отколкото новите, но веднага след като той zalizhet рани, получени по време на завладяването на друга дама, отново отиде за сърцето на новия любимец. И той е в състояние да се върне отново и отново, казва как да страдат без него, каква е тесногръди и лош човек, когато той реши да си тръгне.
  • Мъж женкар - непоправим желание за победа колкото е възможно повече от представителките на нежния пол, които бяха насядали дълбоко вътре, и да се отърве от него, те не могат дори и с помощта на психолог, за да стане трудно. Ето защо, една жена трябва да тежи всичко, преди да се вземе решение какво да прави по-нататък.

Оцелее разделянето, които са настъпили по взаимно решение или решението на жената не е лесно, но за да оцелее разкъсването настъпила по инициатива на мъжете, отнема огромна воля и търпение, за да не нарани самочувствието си и да спаси душата от излишни емоции и негодувание. Но когато той решава да се върне, му повярва отново и да се научи да се довери още по-трудно. И тук единствената жена, за да реши как да се процедира: приемам и прости, като се опитва да изгради щастлив отношения, или да напуснат, защото там вече няма желание, нито сили да риск, всеки ден в очакване, че той е в състояние да напусне отново, дори и да знам защо се върна ,