Защо мъжете се връщат след раздялата живот психология

Как да напусне и да не се връща

На въпрос защо мъжете се върнали след напускане, психология отговаря цяло фен причини. Въпреки това, преди да го знаеш, аз ще ви препоръча да се разбере по-добре. Те винаги се върне, но е важно техните мотиви?Дори ако той нарича, може би - това е довело до положителен ефект и не е необходимо да се промени нещо? След като сте преминали през тази трагедия. Може би това е причината да започне нов живот с нов човек? И все пак нищо не е ясно, но ако той нарича, е логично да започнем да мислим за възобновяване на отношенията. Дим без огън, както и редки бивш призвание има причина.
Защо той да се върне?

загубил самочувствие

След дълга раздяла е обявена за 80% от първия, но не всички от тях искат да се върнат. За да започнете, трябва да се разбере - независимо дали това е всъщност завръщане. Това е един много важен момент. Някои мъже възприемат такива разговори и срещи, както обикновено съобщение: ". Направете същите хора, а не на други хора"

Как да напусне и да не се връща

Това е вярно в случая и ги хвърли, когато те напускат. И двете версии на събитията работят. В първия случай се окаже, че себе си, че сте направили грешка, да направи грешен избор. Ако той е инициатор на пропастта, би, може би, искал да си играе с чувствата си. Той отбелязва в гласа му тънки нотки на бившата любов, нежност, и се радва, че все още може да ви причини емоции.

Когато веднъж, че е отишъл да си любовница, сега се опитва подсъзнателно да се върне част от ситуацията, когато той е бил обичан от две жени наведнъж и да го усети. Разказва за успехите си, слушайки ви подкрепа. емпатия - това просто увеличава тяхното самочувствие, за пореден път се опитва да ви ползва.

Или ще слезе отново, или да го всеки ден ще ви тормозят с разкази за живота му. Стига да не се отегчават. Така че тя може да бъде по-добре да се спре това преди?

Силата на традицията

Как да напусне и да не се връща

Мъжете не са много далеч от деца. Най-тежката част след отделянето. свикне с новия живот. Със съпругата му е свързана с много навици. Ако той се опитва да научи ново момиче към старите си трикове, той влиза късоглед. Рано или късно, той иска да се върне в своя оригинал, който направи всичко точно така, както той обича, или по-скоро се използва за.Силата на традиция датира и той преял нови истории, връщайки се към любимата приказка. За съжаление, след известно време, ситуацията може да се повтори. Той отново искам пресни, и другата жена ще се върне в живота му. Разбира се, това не може да се случи.

Голяма част от това, което трябва да бъде идеалната жена. Каква е неговата задача в живота на семейството и записан в книгата "Еликсирът на любовта" Лариса Ренар. Ето и една жена-дете и жена-богиня, за това как правилно да манипулира ролите. Много от практики, които помагат да се намери правилния път. По това време тя е помогнала на много от моите приятели.

Как да напусне и да не се връща

Лариса объркани имена и често се позовава на главния герой в името му, това е смешно. Историята е за няколко жени, които са загубили своите съпрузи. След известно време, те са в състояние да се възстанови. Чувствайте се като истински момиче.

собственик

Ако по време на раздялата сте намерили нов герой за един роман, а след това на първия може да задейства инстинктът на собственика: "Как е моят жена от някой друг." Може би в този момент той осъзна грешката си и да осъзнаят прелестите ти, които са забравени.

Нова мъжка му напомни, че съпругата му, на което той е свикнал - вкусна хапка. Има и друга възможност, че той ви otvoyuet и след известно време отново да изчезнат от паметта на хоризонта.

Всички жени са еднакви

След известно време любител на вдъхновяващи нимфа се превръща в обикновена жена с неговите недостатъци. След като мисията му е да го спечели, и тя носеше най-хубавите си дрехи, за пореден път да не спори, изпълни всеки каприз. Сега, когато ситуацията се е променила, тя може да упражнява в пълна степен своя "Аз".

Сега тя не харесва това, което той печели не е достатъчно. Той прекарва малко време с ново семейство, по-рядко прави закуска. За да ви в тази роля, той отдавна е свикнал да, но това предизвиква недоумение, дразнене. Така си мислеше за това, за да получите всичко обратно, както е било.

Как да напусне и да не се връща

Много е вероятно, като през това време той оценява всичките си чар, аз осъзнах, че той наистина те харесва и взе всички кошарите и недостатъците.

митата разговори

Всеки млад човек има нещо като герой. Според хора, те трябва, просто трябва да бъде там, където са най-необходими. Ако по време на брака, вие научихте как да направите себе си ремонт, за да се справят с финансови затруднения, а стопанката взе просто си безпомощност, но сега ситуацията се е променила.

Той е с нея и да видим колко ще страдат, разбира, че с трудностите, които не могат да се справят. Можете отново да стане безпомощен момиче за него. И така, той се втурва да помогне.

И все пак те съветвам да се мисли - дали много имате нужда от него. Човек може дълго да ви, че ще се изплаши, но ако вратата се затръшна веднъж, най-вероятно, това ще се повтори отново. Сега си спомням само доброто, но внимавайте да не се изхвърлят на паметта на планината, който има опит, че си е струвало да си тръгне. готови да го кажем пак ли сте?

Докато се срещнем отново. И не забравяйте да се абонирате за нашия бюлетин.