Защо ми е необходим таблет да го използва и това, което е по-добре да си купя, изграждане, промоция и заплата

Защо ми е необходим таблет? Как да се използва и за какво е най-добре да си купя?

Здравейте, скъпи читатели на блога KtoNaNovenkogo.ru. Моето име е римски, а днес аз ви каня да гледам в темата за мобилни джаджи (устройства). или по-скоро един от техния специфичен тип: таблетка.Ouija какво е

От идеята до живот. Първите плочи.

Сега, когато имаме представа какво таблетка може да научите повече за историята и развитието на първият таблет в света.

те първоначално са били, а по-скоро са били използвани прототипите им, освен в научно-фантастични филми, и имаше само фантазии, както е сега, например, пътуване във времето, но за разлика от него, фантазията на преносими компютри се реализира, и вече през 1968 г. goduAlan Кей представи устройство, което прилича на таблет, по-нататък "Dynabook". Той има вградена клавиатура и корпус е създаден специално за обучението.

Ouija какво е

Това, между другото, самият Алън Кей при представянето на своята рожба.

Ouija какво е

След това започнаха да се появяват все повече и PDA устройства работи на Windows XP, но което може да отслаби процесор и батерия, която трае само за 2-3 часа работа. Също така, произвеждан и PDA устройства. което е съкращение от персонални цифрови помощници. За управление за използване на стилус (писалка, която реагира на екрана), докосване с пръст това устройство не прие.

Ouija какво е

Ouija какво е

Apple води в света на иновациите, а останалите се качват от тях и да създават свои собствени продукти, но си струва време, за да изберете нещо друго освен Apple? Вероятно да. Най-малко поради причината, че не всеки има нужда от такъв начин, и като мощен таблет, тъй като някои няма да използва потенциала му дори наполовина. Причината е, че не всичко е толкова просто, ние сме тук, така че нека да разгледаме всички аспекти на избора и използването на таблетки.

Защо ми е необходим таблет? Нейното предимство пред други приспособления.

Ще започнем с най-пръв поглед прост vporos - Защо ми е необходим таблет?

Възможни варианти в използването на таблета вероятно зависят повече от страна на потребителя, отколкото от притурката.

Ouija какво е

Това не се препоръчва, разбира се.

Ouija какво е

Но нека все пак се опитам да изброя някои от многото, което предлага. Така че, с таблета, можете да:

 1. Опростете работата си с помощта на различен софтуер
 2. слушане на музика
 3. да играете игри

Ouija какво е

 • чета книги
 • прибой
 • планирате деня си
 • изготвят

  Ouija какво е

 • общуват
 • стрелям
 • навигация на карта
 • И това е само най-основните. Хиляди приложения е много пъти преувеличават този списък.

  Сега нека да разгледаме предимствата на таблет. Естествено, ще спомена и минуси, защото има минуси на цялото. Това е моето лично мнение, като опитен потребител Ipad. Е, и в допълнение, бих казал, че всички плюсове и минуси може да се превърне в по-евтини модели, но по-долу ще се спра на изключително високо качество на продукта.

  Мислех, че за дълго време, повече от които минусите на таблети, но повече от две не се забравя, (трето наистина доста спорно). Но въпреки недостатъците и по-малко, но те са доста значителни, а може дори и в малко количество влияние върху избора на мобилен притурка.

  Как да изберем таблет? Какво да си купя?

  Е, изборът естествено е уникален и няма да се обади сега "най-добрият таблет." Тъй като това е най-доброто за всеки си, както и заглавието на "най-добрите", зависи от много фактори.

  Мога да улесни избора си само със своите съвети. Е, и след това да пиша "нула" съвети тук: Предлагам ви да използвате, за да изберете формата на таблетка или нещо или услуга Yandex Market. за което аз наскоро написа статия. Още от един сайт, за да изберете по-удобно, има всички характеристики на компанията, и като цяло, надявам се, вие ще разберете, аз се опитах да пиша по-подробно. той се използва при избора, всички ясно разпръснати върху плюсовете и минусите за себе си.  Съвет One

  Решете защо имате нужда от таблет. Както изтъркано да звучи.

  Да, бай зависи от бюджета. но не положи всичките си пари на устройството, което може да бъде заменен с аналог е пет пъти по-евтино. Например, ако имате нужда от таблети, за да слушате музика в метрото и проверяваме пощата всеки ден, тогава няма смисъл да се харчат пари на върха (най-добър) таблетка. Но ако възнамерявате да използвате таблета си за дълго време и в пълен размер (да играят новите игри, да тече мощни приложения, сърфирате в интернет и много повече), след закупуване на скъпа играчка оправдано.

  Съвет две

  Не прекалявайте с икономиката. Ако си купите евтин таблет, за да прекарват много нервен за него, и най-вероятно той скоро ще се съборят и трябва да си купите нов. Така че по-добре предварително да четат коментари, прегледи. и ако не разполагате с достатъчно пари, ви спести. Високо качество на таблета ще плати за себе си, и ще продължи за дълго време, ще ви зарадва със своята услуга, повярвай ми.

  Съвет три

  Съветът по принцип по отношение на всяка покупка, не се купуват правото на таблетка, където го погледнете, в най-различни интериори, когато цената е много завишени. Намерете сертифициран онлайн магазин и да го направи (това ще помогне на гореспоменатия Yandex пазар).

  Ouija какво е

  Не се притеснявайте, таблетът ви ще дойде да ви живи и здрави. 🙂

  Как да използвате таблета?

  Ouija какво е

  Всички мобилни системи, въпреки че се различават по попълването им, но са доста сходни. и да се справи с една система, можете бързо да преминете към друг, само като към своите знания на техните различия.

  Лично аз се премества в Android на Иос абсолютно никаква система за обучение (за Android, аз също, между другото, не четат нищо, с изключение на няколко статии за справяне със специфични проблеми). Но това е моят начин, аз лично искали да научат нещо ново за системата, когато се работи с него. И знам, че нещо не е нужно много, това е красотата на мобилни системи. Те са интуитивно, просто и ясно. Човекът, който за първи път, на екрана на iPad, вече може да я и че се движите, да се направи.

  Разбира се, преди да купите нещо, което трябва да бъде малко по-теоретично подготвени за работа с него, но не се говори за скучен.

  За да започнете, извадете устройството от кутията, проверете всички боклука, който е прикрепен към него. Може би в тези документи ще ръководи, че ще реши проблемите си в случай, че нещо се случи. Също така, да се запознаят всички опаковки, уверете се, че тя съвпада с обявените на сайта на производителя (където можете да намерите инструкции в електронен вид).

  Ouija какво е

  Включване на таблета, обикновено бутон за заглушаване на върха или отстрани на тялото. Бътън трябва да се приеме. Също така, проверете корпуса за каквито и да било други механични бутони в това ръководство, за да разберете как те функционират. Изчакайте, докато таблетката (от думата "таблет", за най-различни повикване толкова) поддръжка. В Apple-устройства след първия завой, е необходимо да се създаде таблета.

  Е, вие сте на началния екран на таблета неизвестен фирма. На първо място изследване на работния плот (основния екран). Вижте кои приложения вече са инсталирани на нея, да ги отворите, като кликнете върху иконите. Не много пръст. Ако таблетът не е много евтин, а след това е достатъчно за леко докосване отговор.

  Копаят в настройките, свържете устройството към WiFi, промяна на тапета, като цяло, се коригира плоча от само себе си.

  Бонус за начинаещи "Яблоко"

  Ouija какво е

  Ами, тъй като аз се използват Apple. Ще се радваме да ви дам няколко места, където можете да извлечете информация за функциите IOS система (операционна система за мобилни устройства на Apple).

  Първият е на официалния сайт на Apple. Харесвам го много за своя дизайн. А кой не го харесва? Сайт на фирмено ниво.

  Кратък преглед на новите функции и стилни Ios система. В общи линии, да използвате този сайт. Разбира се, обективна информация с никой по-аута на устройството ще ви (уебсайт на същия производителя) даде, но провери мнения за своите устройства много забавни и приятни за окото.

  Като цяло, цялата информация, която ни дава ябълка (не е изненадващо, че те винаги се фокусира върху малките неща, и така старателно всички "полски", че се намери виновен с нещо трудно). Така, че на второ място, ние също даде Apple (семена се хранят бедните obzorschikov).

  И ако сте собственик на устройството с Иос 8. вас и ходене далеч не е необходимо. Тази "съвети" първоначално е инсталирано приложение.

  Ще направя мини-преглед на тази притурка.

  За да отворите "Съвети", получи икона на електрическа крушка на жълт фон, като на скрийншота.

  Ouija какво е

  Ето съветите - всички кратки и ясни снимки. За да progruz снимки - включително по интернет, а след това те ще останат в кеш паметта (което е кеш?) И може да се гледа без съвет от интернет.

  Ouija какво е

  До 27-те на тези съвети, но с новите функции на списъка им ще се увеличи. Можете да кликнете върху бутона "Like", ако мислите, че тази функция полезно.

  Ouija какво е

  Можете също да споделяте съвети, например, ако вашият приятел ви пита "как да изпратите гласово съобщение?". Можете да го изпрати на съответния съвет.

  Ouija какво е

  Не е задължително обръщане всички съвети, за да намерят най-подходящия. Можете да изкопае списъка заглавия на съвети и бързо да намерите вашия.

  Ouija какво е

  Собствениците на Android, така че съжалявам, но аз не разбирам толкова много на вашата система, споделяна от това, което имам една идея. Между другото, има ултрамодерен малко нещо, наречено Periscope, който може да бъде изтеглен безплатно от Android. и за IOS. Доста интересно приложение. Надявам се, че ще бъде полезна.

  резюмиране

  В тази статия, аз се надявам, че са помогнали да определя реда, Имате ли нужда от една таблетка мотика си, защо се и се нуждаят от това как да го използвате. Не е трудно, основният подход към избора отговорно. Хайде, късмет в начинанието!

  На добър час! Ще се видим скоро на страниците на блога KtoNaNovenkogo.ru