Как да расте кедър дома

Ако имате предвид - да расте кедър в стаята - тя трябва да ви разочаровам, нищо няма да се случи. Cedar е много придирчиви за условията на отглеждане, както и стаята не е мястото, където той ще бъде достатъчно светлина и пространство. Ако искате да расте кедър на сайта, а след това можете да опитате. Купете кедрови ядки и ги поставете в кутия с влажен пясък. Не забравяйте, че се издига само малък процент от семената, а не всички разсад растат в зряла дърво, така че отделете гайките над очаквате да получите разсад. Разположен на кутията в хладилника или на балкона и да забравите за нея до пролетта. След снегът се топи, ще посее в земята ядки. Изберете добре осветена, не много влажно място и да се подготвят gryadochki. Сложете ядки в дупките на дълбочина 1,5-2 см излее на земята, и поръсете пясък на върха (както ще видите по-късно, когато засадени кедри). Изсипете. След това ще от време на време, за да отстраните този gryadochki, вода и изчакайте кълняемост, когато е необходимо. Част от гайките ще дадат разсад през тази година, а други могат да влязат в една или две години. специално внимание се появи разсад не се нуждаят, но вие трябва да се уверите, че те не са счупени или случайно стъпкани. Презасаждат кедрите luchsche много ранна възраст, когато току-що се възнесъл, като с голяма буца пръст и да се премести на ново място, без да вредят на корените. И след това да изчакате, когато си кедър расте. Ако мястото, ще бъдат подходящи за него, разбира се. Изчакайте гайките, най-вероятно вашите деца - кедрови шишарки започват да възраст 40.Erotic погребални [13.1K]

голяма част от това, което е описано - неправилно. Просто трябва да се обърне. преди 3 години -

Мога да ви дам някои практически съвети на базата на личен опит. попита преди 10 месеца Въпрос, тъй като това време са се опитали да расте кедър. От Die Провалих всеки опит да расте кедър, но се оказа, в магазина, за да си купи фиданка. Cedar расте при 10 градуса в плевнята, през зимата температурата не трябва да бъде по-висока, в къщата е много лоша зима, веднага започва да изчезне. Така че бъдете подготвени за факта, че кедър През зимата далеч от дома. Land оплодена с торове за кактуси с високо PH.

Erotic погребални [13.1K]

на гайката няма смисъл. дълго. преди 3 години -

Как да расте кедър дома


Как да расте кедър

Семената на кедър са известни като ядки. Но да се сложи най-добрите 6-8 годишни разсад. Тъй като под тази възраст посадъчен материал е много бавно расте, и по-възрастните - оцелява по-лошо. И ако се сее гайките, а не на факта, че те ще дадат зеле през първата година, те могат да се изкачи до второто или дори на третата година след засаждането.

Извършва разсад, ако те не са в контейнер, за предпочитане с буца пръст, обвита във влажна зебло. Cedars не обичат тежки почви (глина) и пясък. Те се нуждаят от светлина плодородна почва, добре хидратирана. В подходящи условия, те живеят в продължение на стотици години. Те не обичат да расте един, доколкото е възможно, те трябва да бъдат поставени на 2-3 парчета с отстояние от 4 m (като място).

Разсад кедър са засадени в размер дупка от около 50h50h50 см, с изключение на добавянето на земята, където те са били отглеждани, дори и торф или хумус и земите от горския фонд, е желателно от боровете от иглолистни носилка. Root кацане не трябва да се огъват, но трябва да е във вертикално положение. корен яка (мястото на прехода на стъблото на кореновата система, обикновено е добре определена визуално, благодарение на разликата в цвета на ствола и корените) - на нивото на земята в кладенеца. Дупка направена за напояване, особено в първата година на растеж. Земята в дупка мулчиране (мулч - мулчиране повърхностно покритие на почвата да се предпази и да се подобрят свойствата на) трева, листа, борови иглички. Поливането е необходимо, заедно с кедрово дърво корона. В ранните години кедър обича да расте на сянка, а през първата година от неговото pritenyat е необходимо.

яка корен на засаждане.

Можете да опитате да расте кедър - разсад на перваза на прозореца, но след това те трябва да бъдат трансплантирани в почвата.

Ние трябва да работим колега пося няколко семена, те покълнат. Първо Зелена Яка с черупки, и след това се отваря красива размахване игли.

Поникването, ясно зависи от качеството на семена.

Засяване дълбочина - два или три см, разстоянието между семена - 3-5 см между каналите - 20 см легла непременно попадат zamulchirovat торф, дървени стърготини или иглолистни игли, покритие от мишки бор клонове ..

Cedar хидрофилни. Младите разсад трябва да прекарат зимата под снега.

Cedar расте в ранните години е много бавен.

Насадих кедрови ядки, засадена една шепа, но само две роза. Така че, аз донесе няколко приятели от борови шишарки, ето какво имам ядки (те са с размерите на грахово зърно), ги поставя през есента в пясъка и сложи в хладилника на долния рафт. През пролетта, когато снегът се разтопи, сложих в цветна леха (без костилка и покрита с пръст една и съща). Две от кълна се е явил само през следващата година, аз ги прехвърлят на друго място, но не гледам, стъпкани ми разсад.

Да, можете лесно да растат кедър. Обикновено, ако наистина имате нужда възниква, тогава ще отида в гората и се разровите малко Седрик, а след това го доведе до правилното място, за да се приземи и засаждане. Единственото изискване за трансплантации, той е много придирчиви за кардинала. Това означава, че е необходимо да се отбележи, като копаене или всяка част на света, на които един от клоновете насочено. Аз обикновено просто да се държиш с една клонка лента и да се запомнят, където тя е насочена. За да се прецени дали да бъде насочена към засаждане. Това е в общи линии всичко. Успех в отглеждането на този мощен и полезен дърво)))