запознанства

Някои интересни мисли по този въпрос намерени на World Wide Web:

1) Той купи шоколад? Обяви, че е твърде малко. и той е егоист скъперник и коварен жиголо. Забравих да те целуна тази вечер? Добре ... През това твое "отмъщение", за да се страхуват от. Може да бъде например сутрин, докато той спи, за да намажете си чело епилация сметана и зелена боя да пише на челото "Лох"2) Със сълзи на очи може би беше отдавна отминали месечно. И след това с
изражението на лицето на луди фанатици ми каже как биха искали да имат деца от него
и да стане негова съпруга. Това не е ли чудесно?

3) Прекарали сте прекрасен ден заедно и току-що каза довиждане? Не забравяйте да му се обади след 5 минути и да ми каже, че бях забравил за разресване колата си. И когато той се прибираше, обадете се отново и с истинска тъга ви съобщаваме, че той е забравил да каже на най-новите клюки за "Ниенке че приятелката Зина, който преди две години дойде с втория си братовчедЧовекът се различава от маймуните?

Хората, които не съдят строго доклад за извършената работа Неемия.

Кой Баба и неговите варианти:

Плашило (babayka) - нощен дух, въображаемо същество, родителите й за да плашат непослушните деца. Понякога Babai не е описана изобщо; в този случай, децата могат да си го представя в най-страшния начин.
Babai обикновено се използва за палави деца не ставам от леглото, след като те слага в леглото. В този случай, родителите казват, че Баба се крие под леглото, и че той ще вземе детето, ако във възход.

Жена - в египетската митология, сътрудник Setha, демонът на тъмнината.

Но всичко това е само една малка част от видовете Babayan, все още има много шик вид под името:

Така че кой е този Ohrny Babai?

Това е популярен секс-символ, който си спомни времето на високо напрежение, тъй като клапаните обществените страсти, раздаване на отрицателна енергия и предотвратяване на катастрофални последици.

В предислямския (езически) период, той е бил свиреп махмурлук тюркски божество. Ислямисти го доведоха при бутилката, и това е много време