Къде да изпратя котката да го прикачите към заслон, дай всички уведомления в добри ръце, поставени в

Когато къщата е у дома да мърка космато създание, отговорни собственици, дори и в мислите си не позволява отделяне от любимите животни. Въпреки това, за да се осигури през целия трудни житейски ситуации невъзможно. В семейството има голямо разнообразие от проблеми, когато на домашен любимец трябва да напусне: сериозно заболяване, заминаване в друга държава и т.н. В този случай, трябва да се вземат спешно решение, което да даде на котката, как да се намери нов собственик, отговорен за домашния любимец.Най-доброто време за търсене на коте у дома

Доста често има ситуации, когато не се предвижда появата на малък коте. Както често се случва, когато едно семейство има едно или повече животни, но собственикът се сблъскваше безпомощните скърцат същества.

Малки котенца в природата бързо свикват с промяната на околната среда, нови обичаи и практики. От тази гледна точка на един млад домашен любимец психически на страдат по-малко, когато се движат къща. Въпреки това, въпросът за това къде да се изпрати на котката, дори ако тя е толкова малка, има нюанси.

Дайте котката в приют
Преди да търси нов собственик, бебето трябва да се преподават всички трикове на котката. Животното трябва да се хранят сами, за да може да се използва в тава, не се страхува от хората.

Прикрепете необучен, дива, бебето не е социализирани много по-сложно, отколкото умен и послушен домашен любимец.

Също толкова важно е в търсенето на нов дом е здравето на бебето. Чисто, подредено, с копринена козина коте взето много по-бързо, отколкото разхвърлян и мръсен домашен любимец. Преди да се търсят малки коте грижовен собственик, домашни любимци, не забравяйте да се къпят. лечение за бълхи и други насекоми.

Дайте котката в приют

Това значително ще увеличи шансовете за намиране на нов дом посещение на ветеринар с резултатите от клиничните прегледи в писмена форма. Ветеринарни експерти препоръчват също провеждат лечение срещу глисти. В случай, че коте е 8 - 10 седмици, е необходимо също така да се извърши ваксинация на животни. Информация за имунизация трябва да бъдат включени в информацията за домашния любимец.

Дайте котката в приют
Фотография идва след къпане и ресане предварително фураж на животните. В снимките домашен любимец трябва да изглежда здрава и добре поддържан.

Голяма вариант - серия от снимки, които улавя котката в покой, да играе, да спи. Бъдещият собственик може също така да привлече вниманието и интереса на необичаен домашен любимец поза или оригинална снимка направена.Даване на котка в грижовните ръце, трябва да се обърне представлява мини животно, принадлежащо към собственика на: тава, купа, хигиенни продукти, играчки за домашни животни. Ако вашият домашен любимец има ветеринарен сертификат, е необходимо също така да се уточни информацията за животното и предаде документите на новия собственик.

Получаване на животното за прехвърляне

Дайте котката в приют
Във всеки случай не е възможно да се получи едно животно малки деца и хора, живеещи в квартира. Не се нередно да се допитаме за възможността на материала включва домашен любимец.

На първо място е необходимо да се информира бъдещите собственици за функциите на характера на котката, възможните трудности в първите дни на престоя в новата къща.

Новият собственик трябва да получи ясни инструкции за това какво може и какво не може да нахрани домашния любимец. Познаването на вкусовите предпочитания ще ви помогне бързо да се установи контакт.

То е задължително трябва да съдържа информация за здравословни проблеми, ако има такива. Ветеринарен сертификат, клиничен преглед, ако има такава е налице, следва да бъдат прехвърлени на новия собственик.

След като животното ще бъде отделено на новия собственик трябва да се потърси в рамките на 7 - 10 дни и да попитам за процеса на адаптиране към нов дом. Не се нередно да поиска доклад за снимка за условията на живот на домашния любимец.

Къде да прикачвате котката

Опции, които дават котката някога, има няколко - от приятели и познати до специализирани приюти.

Опции дават на животното чрез интернет

В добри ръце приятели

Колкото повече хора ще бъдат покрити от информацията, която се изисква за нов дом добре поддържан домашен любимец, толкова повече шансове за намиране грижовен собственик.

Ако някой от вътрешния кръг интересуват от котката, можете да организираме среща-познат. Така че бъдещият собственик ще може да се срещнете лично с потенциал за домашни любимци, дръжте котката в ръцете си, за да влязат в контакт с животното.

Прикрепете котешки приятели или роднини - най-добрият вариант в тази ситуация. Първо, новият собственик ще бъде по-лесно да се адаптират към нравите и обичаите на животното, получаване на периодични консултации със стария собственик. На второ място, рискът, че новият собственик ще трябва да излизат с любимия си домашен любимец безотговорно. На трето място, това е възможно да се види от време на време с животното и разделение няма да работи толкова усилено.

Ако дълго време няма опции не се появи, но обстоятелствата сила незабавно придават собствениците на домашни любимци да мислят за това как да достави котката в приюта. Подобно развитие е възможно само в големите метрополиси, където има такива институции.

Екстремни мерки, разбира се, нежелателна, тъй като приют - не най-доброто място за внимание разглезена домашен любимец. В такива места котки обикновено се намират в изолирани клетки или неподходящи заграждения.

Също така трябва да се разбере, че си любимия домашен любимец няма да се хранят любимата си храна или желан пиле за него. Всичко това ще се разчита на вашия домашен любимец - живее ден за ден, лошото хранене фураж клас икономика. За квалифицирана ветеринарна помощ също може да се забрави. Когато сериозно заболяване, изискващо скъпоструващо лечение или операция, може да бъде взето решение за дремеше, или по-лошо, вашият домашен любимец ще умре в агония.

Дайте котката в приют

С някои собственици на частни приюти могат да се споразумеят за подкрепа или финансиране от целева финансова съдържание на вашия домашен любимец до точката, където има нов собственик. Нищо лошо няма да се споразумеят за редовен доклад на снимка, чрез които можете да се оцени състоянието на домашния любимец. Въпреки това, тези единици институции и очакват да бъдат в едно цивилизовано отношение към своите домашни любимци не е необходимо. Алтернативно, как да се даде една котка в приют, той трябва да се разглежда като последна инстанция.