заявление Тинктура от прополис и противопоказания


Как и какво лечение прополис
Основната стойност на пчелните прополис в своите изключително мощни антисептични, противовъзпалителни свойства на състава. Препарати на базата на това са много по-активно синтезирани антибиотици: убие стрептококи, стафилококи, туберкулоза бацил, салмонела, както и много други опасни микроорганизми. Отнасяйте застойна възпаление. Има само положителни отзиви от лекари и пациенти. Но естествено прополис тинктура алкохол, инфузия на вода притежават стягащо, горчив вкус, така че лекарите препоръчват използването на млякото, което омекотява силна горчивината, и също така увеличава лекарство бионаличност на антиоксиданти, витамини и ензими.Разтворимият млечна мазнина разтворими активни биологични елементи, които не се абсорбират напълно от воден и алкохолен разтвор:

 • Как и какво лечение прополис
  витамин F, A, D, Е, К;
 • етерични масла;
 • ензими;
 • аминокиселини;
 • протеини;
 • мазнини;
 • восък.

Млякото е богат на лечебни елементи. При взаимодействие с терапевтични горещо мляко вещества, лекарствени компоненти на прополис акт на патогени, е много по-активен: свързване на токсини, получени от тях; лишен от вируси, бактерии жизнената дейност, веднага ги отстрани от тялото.

Млечни шейкове вътре с прополис имат щадящо ефект върху лигавиците, без да дразни и внимателно обгръща. Ускоряване на абсорбцията на минерални елементи. Има приятен вкус. Поради това, употребата им е много по-подходящо от използвам родния продукт, тинктура или в чист вид. Проверка за противопоказания!Как и какво лечение прополис
Лекарственият медицина ефективно лечение на много заболявания, тъй като те имат уникални лечебни свойства.

Все още ли смятате, че лекарството простатит трудно?


Ако се съди по факта, че четете тези редове - победа в борбата срещу простатит все още не е на ваша страна.

И вие вече мисли за операция? Това е разбираемо, тъй като простатит - опасно заболяване, което води до сериозни последици: безплодие, рак, импотентност. Болка в слабините, проблеми с уринирането, сексуална дисфункция. Всички тези симптоми са ви познати от първа ръка.

 1. Противовъзпалително: средствата за мляко и прополис премахване джобове на язви, мукозни лезии лекуване на рани. Намаляване на подуване на ларинкса и устата, има обезболяващ ефект.
 2. Антивирусната, антибактериални, нито един патоген, не е в състояние да устои на действието на природни антибиотици, прополис, мляко за незабавно неутрализиране и показване на чужди клетки.
 3. Имуномодулаторни свойства: увеличен брой на антитела, които защитават организма от влиянието на вредни компоненти и токсини.
 4. Възстановителна: насърчаване на образуването на здрави клетки на всички органи на тялото. Ускоряване на обмяната на веществата, подобряване на жизнеспособността на тъканите.

Сложна комбинация от прополис тинктура и мляко увеличава жизнената дейност на всяка система на тялото: кръвоносна, лимфна, нервна, храносмилателна, репродуктивна, ендокринна. Използването на такива лекарства е приемлив в почти всички заболявания, с изключение на индивидуална непоносимост и други противопоказан от лекуващия лекар.

Как и какво лечение прополис
Прополисът ефективно лечение на настинки неразположение, болки в гърлото, грип, стомашни язви, панкреатит, чернодробно заболяване. Това помага при туберкулоза, простатит, атеросклероза, кожни заболявания. Успешно се използва в стоматологията, гинекология, урология.

Как и какво лечение прополис
Страхотни коментари са написани от хора, на употребата на алкохол, както и мляко състава на прополис при лечението на кожни заболявания, бронхит, пневмония, туберкулоза. Положителният ефект на осигуряване на средство, когато се прилага за възстановяване на нервната система функционира хематопоеза и съдова пречистване на вредните плаки холестерола. Той нормализира кръвното налягане, кръвообращението, кръвната захар в показатели диабет. Третира ендокринни заболявания. Прополисът с мляко - най-ефективното средство срещу преждевременно стареене.