За кои хора живеят

За което човек живее

Тези постижения, да предостави на хората с ръст от себе си над другите. Но във всичко това, има нещо вътре, това лице е постоянно липсва. Това е като някакъв вид хапчета, че лекарят не предписват на пациента, тъй като и двете от тях не осъзнават, че този пациент не е достатъчно, за да се гарантира, че той спря да говори за себе си: "Това е още един ден на мармота се проведе днес, разбира се, по-различно. други се направи, но за себе си лично, той не го направи и не донесе нещо чисто вътрешно, което от своя страна отговаря в сравнение с него, които бяха отишли ​​на дъното. "Тук става дума за вътрешно израстване на човека. Самият растеж над себе си, или по-скоро вътрешната отглеждането на себе си. Това е като спортист, който всеки ден трябва да се подобри определен вътрешен стандарт самоусъвършенстване за дълбочината на вътрешния самодоволство. Това е точно това, когато лицето в края на деня, си казах, че през целия ден, тя може да се превърне в известна малка част по-добре или по-умни или по-способни, или просто по-висок в сравнение със самия себе си по всеки от тези критерии , И най-важното е, че стана по-висок в сравнение с нивото, което беше с него вчера. И се оказва, че в името на това, всеки разумен човек трябва да живее. Това води до увеличаване на интереса към живота, дава стимул. Това забавя падането на човек по някакъв конвенционален zhiznestremitelnoy сила, а в човека и в неговата компания.

Много хора казват, че това е глупост, търсене на душата, Това е наистина интелектуалци от комплекс за малоценност ума по отношение на физическа сила. Но все пак, тъй като ние се спори тук, това е отделна сфера от живота на висш желанието на организми. За човек, тя е много по-важно, отколкото много други от неговия обхват. не само за това е да се каже. В природата, желанието да живеят организми, регулирани от инстинкт за дълъг период от мутации и промени в плът организми. Той е включен в кода на живота, и това е за природните организми, няма смисъл да се спори. Zhiznestremlenie в природата действа като плаваща запетая, с промените в нивото на течността в резервоара. Но за да го постави пред такива конкретни въпроси за търсенето и смисъла на живота, всеки разумен човек би трябвало да се насилвате.Работата е там, че човешкият ум, вече не е регламентиран в своето развитие от естествени мутации, той е създаден изкуствено и изпреварва темпа на мутация. Той е способен да расте бързо и бързо да намалее. Сега, той създава масова промишленост на ума в обществото. И ако индустрия ум произвежда продукти с етикета: "Reason при пълна липса на желание за вътрешно самоусъвършенстване", а след това е съвсем разумно, дори продукти, изгуби живота аспирация. За физически лица, това е само една болест като липса на йод и витамини, както и на обществото е разграждането на живот, дори и с цялата си техническо, културно, материал, и други нива. Тази загуба на стойност на живота си вътре в тялото, както и загуба на относителната стойност на живот в общества. развитие индустрия на ума, zombiruet хората за стойността на техните индивидуални и колективни живот. Меко казано, това не е имунизирана срещу отслабването на живота и обществото на хората.

За какво ще бъде свят на бизнеса в световен мащаб е ясно или територия от такова отслабено на zhiznestremlenie общество, той не се нуждае от оръжия за масово унищожение. Такова общество се унищожава масово, той не се интересува от това, което експерименти и експерименти върху го произвеждат, независимо дали те водят до унищожаване или деградация, а той не го е грижа за други съседни общества. Има три критерия, това е храна, топлина, и няма болка, а хората могат да бъдат безразлични и флегматичен за всичко случващо се с собствения си живот. Това важи дори за тези, които живеят в богатство и лукс.

Откриването на истинската стойност в себе си подобряване над себе си, той стимулира хора за постигането на стойност социален живот и zhiznestremleniyu. Ако всеки прави себе си подобрена спрямо себе си, тя го стяга в практиката. Той се повишава, а това е много важно, за да се види, че голямата част от него ще расте. Това е като историята на филм интересен, вълнуващ интерес в следващата серия на шоуто. Защо да умрете, тъй като не гледах интересен шоу! След това общество се превръща в стимул за живот, уважение към вътрешен, и уважение на личността на всички членове на обществото към всички. Едно общество за самоусъвършенстване и изграждане на устойчивост, хората трябва само да се обединят на индивида да действа в тази посока. И това не е трудно, не е необходимо да се организират, да се бори и контрол. Тя е в това ще се изрази в най-високата социална постигането на общество, пълно и мощно желание да живее цялото общество като един организъм. И не само в бизнеса, конкуренция, кариера и физическата сила на всеки. Но за това е необходимо повече в общата дейност на обществото, а не общо бездействие. Но за това право ще трябва да се бори.